Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ...

Ο ΜΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ!
ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΡΕ ΣΚΕΡΒΕΛΕΔΕΣ!

VIDEO - O Μίκης στον Παπαδάκη 8 -11 - 2012

Αποκαλυπτική συνέντευξη του Μίκη Θεοδωράκη στον Γιώργο Παπαδάκη στο πρωινό του ΑΝΤ1


Λίγες ώρες μετά την ψήφιση του νέου πακέτου μέτρων, ο ηγέτης του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΣΠΙΘΑ  αναφέρεται στην επόμενη ημέρα και αποκάλυψε στον Ελληνικό λαό την κλεψιά που προσπαθούν να κάνουν πίσω από την πλάτη του.
Ο εθνικός μας πλούτος περιλαμβάνει τα μεγάλα υποθαλάσσια κοιτάσματα υδρογονανθράκων  σε Αιγαίο - Ιόνιο - νότια της Κρήτης κλπ που υπολογίζονται ότι  είναι μιάμιση φορά περισσότερα από αυτά που έχει η ΡΩΣΙΑ!   Χωρίς η ΕΛΛΆΔΑ να βάλει ούτε ένα Ευρώ, μπορεί να βάζει στο ταμείο της 200 με 300 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΤΟ ΧΡΌΝΟ για πολλά χρόνια αφού οι επιστήμονες διαβεβαιώνουν ότι τα κοιτάσματα μπορούν να τροφοδοτούν όλη την Ευρώπη για 200 χρόνια !!! προϋπόθεση ναανακηρύξουμε εδώ και τώρα την ΑΟΖ , άλλωστε έχουμε μονομερώς αυτό το δικαίωμα σύμφωνα με το δίκαιο της θάλλασας, ώστε να να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτά είναι δικά μας και φυσικά να τα διαχειριστούμε με γνώμονα το ΕΘΝΙΚΌ ΜΑΣ  συμφέρον και όχι για λογαριασμό των δανειστών μας η οποιουδήποτε άλλου ξένου παράγοντα. Αυτό σημαίνει οτι χρειαζόμαστε μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  που θα συγκρουστεί με τον ξένο παράγοντα και χωρίς να Βγεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση , άλλωστε Ευρώπη χωρίς την Ελλάδα δεν μπορεί να δικαιολογήσει την υπαρξή της, θα βάλει την Ελλάδα πάνω από όλα και θα ζήσουμε ελεύθεροι και οικονομικά ανεξάρτητοι αφού η Ελλάδα είναι μία πλούσια τελικά χώρα. Το μόνο που τους ενδιαφέρει, αυτούς, είναι να μας ΚΛΕΨΟΥΝΕ.


Για τα χτεσινά μέτρα ο Μίκης είπε στην πρωινή εκπομπή του ANT1:
«Κάθε φορά που γίνονται τέτοιες ψηφοφορίες κατεβαίνουνε και δέκα σκαλοπάτια στου κακού τη σκάλα. Χθες παίχθηκε ακόμα μία τραγική φαρσοκωμωδία στη βουλή και απορώ πως ο ελληνικός λαός που είναι έξυπνος, φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ και όπως λένε «το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται». Μας κοροϊδεύουν. Από τον καιρό που ήρθε η τρόικα κάθε φορά γίνεται το ίδιο»


----------------------------------


Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του Μίκη Θεοδωράκη
στον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, σήμερα 8-11-12.

Να με φοβούνται πιο πολύ πεθαμένο παρά ζωντανό. Από την στιγμή που θα πεθάνω  οι ιδέες μου θα γίνουν 100 φορές πιο δυνατές!

Χθες παίχτηκε μια φαρσοκωμωδία στη Βουλή! Η σημερινή Βουλή είναι μνημονιακή!
Η σημερινή πολιτική κατάσταση στη χώρας μας μοιάζει με  συρμό τρένου, που τρέχει πάνω
σε ράγες.  Όλος ο καυγάς γίνεται για το ποιος θα είναι ο μηχανοδηγός, για το ποιος θα μπει στο πρώτο βαγόνι…
Προς το παρόν εναλλάσσονται τα χρωματιστά βαγόνια από πράσινο σε μπλε και από μπλε σε μαύρο. Όμως η πορεία ενός τρένου είναι προκαθορισμένη κι εδώ τις ράγες τις έχει βάλει το ΔΝΤ και  η Ευρώπη. Εγώ σ αυτό το τρένο δεν μπαίνω!

Η λύση είναι η ριζοσπαστική αντιμετώπιση! Να σπάσουμε τις ράγες

Ξεκινάω και πάλι, αλλά αυτή τη φορά το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών θα έχει πλάι του  επιφανείς επιστήμονες, με τους οποίους συνεργαζόμαστε εδώ και καιρό.
Χθες το βράδυ, σε εκδήλωση που έγινε στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννη,  ενημέρωσαν με συγκλονιστικά στοιχεία  το κοινό, ότι η Ελλάδα είναι μια πλούσια χώρα. Ολόκληρη η Ανατολική Μεσόγειος είναι πλούσια σε κοιτάσματα φυσικού αερίου, Νότια της Κρήτης το αέριο που υπάρχει-σύμφωνα με τους καθηγητές και ειδικά με τον Αντώνη Φώσκολο που τον είχαμε κοντά μας χθες διαδικτυακά από τον Καναδά-  είναι άμεσα εκμεταλλεύσιμο.(Υπολογίζεται στο 1 τρις, 700 δις ευρώ. Μπορούμε να συνεργαστούμε με εταιρίες και να έχουμε τεράστιο κέρδος χωρίς να βάλουμε ούτε μια δραχμή.

Έχω την υποψία ότι όλα αυτά που γίνονται και ψηφίζονται στη Βουλή, είναι για να βάλουν στο χέρι οι ξένοι όλο αυτό τον πλούτο της χώρας μας. Παράδειγμα κι ένα γαλόνι πετρέλαιο εάν βγάλει η Ελλάδα και αυτό ακόμη θα ανήκει στους ξένους.

Εμείς ως Κίνημα, μαζί με τους επιστήμονες ξεκινάμε και πάλι. Είμαστε αγανακτισμένοι, αποφασισμένοι και ενημερωμένοι πλέον.  Θα είμαστε  καλά οργανωμένοι με σκοπό να σπάσουμε τις ράγες! Και να πούμε στον ελληνικό λαό: Λαέ, είσαι πλούσιος, μην απελπίζεσαι, η χώρα σου είναι πλούσια!

Για τον ΣΥΡΙΖΑ: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ούτε έχει πρόγραμμα εξουσίας.  Πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ σκληρά για αυτό.

Για το ΚΚΕ: το ΚΚΕ με την πολιτική του διασπά το λαϊκό κίνημα. Ο αγώνας δεν είναι ταξικός, είναι πατριωτικός!

Για τη Χρυσή Αυγή: Η σημαία μας δεν είναι της Χρυσής Αυγής, είναι σημαία όλων των Ελλήνων. Ελλάδα σημαίνει Ελευθερία,  Ναζί σημαίνει σκλαβιά. Εκείνο που δεν τους συγχωρώ είναι που δε σέβονται τον αδύνατο. Ο Έλληνας πάντα σεβόταν τον αδύνατο. Όταν χτυπάς έναν αδύνατο μετανάστη είναι σαν να χτυπάς ένα αδύναμο σκυλάκι. Εάν θέλουν  τους καλώ στο σπίτι μου να τους κάνω πατριωτικά σεμινάρια!

Δεν τίθεται θέμα  δραχμής ή ευρώ.
Δεν γίνεται να φύγουμε από την Ευρώπη. Χωρίς την Ελλάδα δεν υπάρχει Ευρώπη.
Και δεν ανέχομαι την τρόικα, τρία παιδάκια από τις Τράπεζες να με κοροϊδεύουν!

Ελάτε να σπάσουμε τις ράγες, να πάμε μπροστά! Τώρα θα είμαι εγώ μπροστά. Να κάνουμε ένα πλατύ και ισχυρό μέτωπο. Είμαστε  εκτός συστήματος, αλλά ανοιχτοί σε όλους!  Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Το Κίνημα που θα κάνουμε θα είναι οργανωμένο, όχι Κίνημα ατάκτων,  και δεν θα τρώει ξύλο από τα ΜΑΤ, αλλά θα δίνει ξύλο!  Δακρυγόνα εσείς, δακρυγόνα εμείς! Χημικά εσείς, χημικά κι εμείς!
ΠΗΓΗ: http://spithakentroathinas.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου