Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΙ Ο ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ!

ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
Ο ευγενής... ακτιβιστής..ιδεολόγος της Δεξιάς
 με το τσεκούρι.. Ε, είναι ορίτζηναλ αληταράς-activist.
Καλά ο Βορίδης είναι γνωστός τυχοδιώκτης που πατάει επί πτωμάτων. ΄Εκανε πτώμα τον Καρατζαφέρη… τώρα περιμένει να πτωματοποιήσει και τον χαλβά Σαμαρά. Ορέγεται ο τζερτζελες με το τσεκούρι… την αρχηγία της Ν.Δ.. Ποιάς; αυτής που οσονούπω διαλύεται; Ονειρεύεται όμως ο μπάσταρδος!
Ο Δήμας όμως αυτό το σύμβολο του Αθλητισμού τι λόγο έχει να προδώσει αυτόν το λαό που τον τιμά;..
Καλά θα πείτε ως αγνός περιέπεσε στα μαφιόζικα του ΠΑΣΟΚ… Το καταλαβαίνει, γι αυτό και δεν τον ακούσατε ποτέ να μιλάει στη Βουλή, να δείχνει πια ενδιαφέρον για το λαό… να πει κάτι ρε παιδιά; Τώρα όμως κοινός λακές θα ψηφίζει νόμους κατά του λαού αυτού!
“Ήδη, ο κ. Βορίδης το δήλωσε ότι ακόμη και η πρώτη κατοικία θα πρέπει να κατάσχεται για χρέη προς τις τράπεζες!!!
Συνεπώς, όσοι βουλευτές ψηφίσουν το Μνημόνιο 3 θα είναι εχθροί της Πατρίδος και του λαού. Θα έχουν συναινέσει με την ψήφο τους στην ολοκληρωτική παράδοση της χώρας στους εχθρούς μας Γερμανούς και τους άλλους δανειστές. Αυτοί που θα ψηφίσουν αντισυνταγματικά μέτρα, περαιτέρω μείωσης μισθών, συντάξεων, κατάργησης επιδομάτων και στυγνής φορολόγησης των πολύτεκνων οικογενειών ή αναδρομικής αφαίμαξης του εφάπαξ, θα διαπράξουν εθνικό έγκλημα.
Ιδού λοιπόν κυρίες και κύριοι βουλευτές! Η ιστορία είναι μπροστά σας. Θα σας καταγράψει ως ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ; Η ψήφος είναι στα χέρια σας.
Σημ. Για όσους ρωτάνε εάν και ο Πύρρος Δήμας θα είναι εθνικός προδότης εφόσον ψηφίσει το Μνημόνιο 3 απαντούμε: Ναι και ο Πύρρος Δήμας θα καταχωρηθεί στους Προδότες. Και ο Τσολάκογλου πολέμησε στο μέτωπο τους Αλβανούς και κατήγαγε νίκη, θεωρήθηκε αρχικά ήρωας αλλά η ιστορία τον κατέταξε στους προδότες και δωσιλόγους!”
ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΝ ΟΨΕΙ:

ΒΟΡΙΔΗΣ, ο τυχοδιώκτης από τα αρβανιτοχώρια…
Προδότης διπλά… μια και αναίσχυντα , χυδαία πρόδωσε τον
άνθρωπο που τον έμπασε στη Βουλή, τον Καρατζαφέρη!

ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ο τιμημένος μέγας ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ.. ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ;…
Κι όμως ο αγνός αυτός ΄Ελλην, που τον ξεφτιλίζει το ξεφτιλισμένο κι εγκληματικό ΠΑΣΟΚ… άγεται, σέρνεται κακήν κακώς, στο ικρίωμα της προδοσίας του λαού αυτού; Χρωστάει μήπως κάποια γραμμάτια στο θλιβερό ΠΑΣΟΚ;
Δείτε δίπλα τι σημειώνει η έγκυρη http://indobserver.
blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου