Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Η ΤΡΕΜΗ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙ...ΧΡΗΜΑΣΙ!


Η ΓΚΡΙΖΑ, ΧΟΛΕΡΙΚΗ, ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΛΙΑΡΑ ΤΡΕΜΗ ζητάει 3 εκ. από τον Βαξεβάνη διότι έθιξε.. λέει.. ΤΗΝ ΟΓΚΩΔΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΆ ΤΗΣ .. 
Η Όλγα Τρέμη με μαγιό αλλά χωρίς ρετούς!
Τόσο ογκώδη ώστε …κι εμείς οι ειδήμονες… να μην ξέρουμε πως μας ξεφύτρωσε το θήλυ αυτό, με μηδενικές δημοσιογραφικές περγαμηνές… πλην όμως άριστη… ως θεατρίνα των ειδήσεων .. show news woman… ζητάει από συνάδελφό της 3 εκ ευρώ…
Δείτε τι σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑΚΙΑΣ Κώστας Βαξεβάνης, αυτός ντε με τις λίστες!… Είδατε τι τσούρμο αριστερών πήγαν στα δικαστήρια…για να τον υπερασπιστούν;

 Αυτό θα πεί αλληλεγγύη ομοφρονούντων… Καλός ρεπόρτερ ο Βαξεβάνης , αλλά κωλοσφουγγάριος κόμματος!Αντε τώρα να περιμένεις αντικειμενικότητα από εξαρτημένους δημοσιογράφους.
Δείτε τι λέει για την Τρέμη που του ζητάει τρία ψωροεκατομμυριάκια..
Του Κώστα Βαξεβάνη
Αγαπητή Όλγα,
Πήραμε την αγωγή με την οποία ζητάς από ένα περιοδικό έρευνας, όπως το δικό μας, να σου καταβάλει 3 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση για όσα γράψαμε. Δεν μου έκανε καμιά εντύπωση η αξίωσή σου. Χρησιμοποιώντας τον νόμο του φίλου σου Βενιζέλου (έναν ακόμα από αυτούς που έχει κάνει και κοσμούν το άθλιο τοπίο του σημερινού πολιτικού συστήματος), δεν υπερασπίζεσαι την «τιμή και την υπόληψή σου» κάνοντας μήνυση ή ζητώντας έστω ένα συμβολικό ποσό το οποίο θα πήγαινε σε φιλανθρωπίες, (πράγμα που συνηθίζουν να κάνουν κυρίες όπως εσύ) αλλά ζητάς την εξόντωση ενός ανεξάρτητου μέσου ενημέρωσης.

Ως δημοσιογράφος είσαι δημόσιο πρόσωπο. Έχεις δικαίωμα να κάνεις και αγωγές και ό,τι άλλο θες. Αλλά ως δημόσιο πρόσωπο, έχεις υποχρέωση να απαντήσεις σε όσα αποκαλύπτει η έρευνα. Πως δηλαδή, ήσουν αντιπρόεδρος σε μία εταιρεία η οποία είχε αναλάβει να κάνει δημόσιες σχέσεις σε εμπόρους όπλων. Φαντάζομαι πως στην δημοσιογραφική σου καριέρα αναγκάστηκες να ζητήσεις την «άλλη άποψη» και να δώσεις το λόγο σε αυτόν για τον οποίον υπήρχαν επιβαρυντικά στοιχεία. Αυτό ακριβώς κάναμε. Δεν απάντησες, όπως κάνουν αυτοί που δεν έχουν να πουν και πολλά πράγματα, γιατί βρίσκονται απέναντι σε πραγματικά γεγονότα και μάλιστα έγγραφα.
Ισχυρίζεσαι στην αγωγή εναντίον του HOT DOC, πως η συμμετοχή σου στην εταιρεία η οποία «δούλευε» για τους εμπόρους όπλων, ήταν χωρίς χρήματα. Αφιλοκερδώς και «φιλικά». Μετά από αυτό, την αποκάλυψη δηλαδή της φιλικής και αφιλοκερδούς προσφοράς σε μια εταιρεία όπλων, οφείλω να αποδεχθώ αυτό που λες: Ότι πρόσφερες ανυστερόβουλα και αφιλοκερδώς. Σε εμπόρους όπλων. Γι' αυτό δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο από «συγνώμη, Όλγα!»
ΥΓ. Μόνο θα μου δώσεις το δικαίωμα να αναρωτιέμαι «πόσα Van Cleef αγοράζεις με 3 εκατ. ευρώ»;
kouti pandoras

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ Το έχουμε διατυμπανίσει πλειστάκις πως δημοσιογράφος δεν στρέφεται δικαστικά κατά δημοσιογράφου! Είμαστε κάθετα αντίθετοι προς την κακάσχημη, φυσιογνωμικά και ψυχικά κυρία αυτή δημοσιογράφο, . Η Τρέμη είναι τραυματικό άτομο, και φωνάξτε όποιονδήποτε ειδικό ψυχολόγο, ψυχίατρο, ή δαιμονολόγο και αμέσως θα σας δώσει το πορτραίτο της εν λόγω μανδαμ! Τίποτε άλλο! Και φυσικά δεν υπεισερχόμεθα στην ουσία της διένεξης .Μας απασχολεί μόνον η φαγομάρα μεταξύ δημοσιογράφων… που τρομοκρατούν ο ένας τον άλλον με αγωγές… λες και δεν υπάρχει ένα τηλεφωνάκι να το κουβεντιάσουν .. Είναι τρομοκράτες οι δημοσιογράφοι; Απάντηση: Με πατέντα!
Σχόλιο αναγνώστη:

Πολύ ευγενής είσαι μανδάμ Πανδώρα… ΒΑΞΕΒΑΝΗ
Θα μπορούσε να της πεις της Τρεμουλιάρας “ Αει πνίξου , δεν λέω  "γαμήσου" διότι δεν είναι ύβρις, αλλά ευλογία της οποίας κοινωνεί αρκούντως …η ηλικωμένη εκφωνήτρια ειδήσεων.. Αει..πνίξου μωρή καριολέϊσιον.. ως η Μέρκελ! Αει στο διάολο πια !
Αυτό έπρεπε να της πης της χολερικής καραγκιόζας
Χρύσανθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου