Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΛΑΒΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ...ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ!


ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ… ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ ΠΑΠΑΓΙΩΤΕΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΕΡΙΚΛΗ ΩΣ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!
O ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ,,

Ο γνωστός σχολιαστής Γέρο-Σοφός, που τον βλέπετε σε άλλα σάϊτ, λέει πως     θα μας δίνει τις τις ομολογουμένως βαθυστόχαστες συνεργασίες του και στην ιστοσελίδα μας ΑΝΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ… Φυσικά όταν θα έχει κέφια, διότι τα.. αποστάγματα δεν “βγαίνουν” εύκολα…

ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΌ ΠΑΛΑΒΩΣΑΤΕ ΟΥΛΟΙ ΣΑΣ…;
Δύο γεγονότα , Χολαργιώτικα προχθεσινά τράβηξαν την προσοχή μου που με κάνουν να ξύνω τις λιγοστές τρίχες της κεφαλής μου..
Το ένα αφορά την καρατόμηση.. του δημιουργού του Χρυσού αιώνα, του μοναδικού Περικλέους ως εμβλήματος της πόλεως Χολαργού και της τσόντας του οικισμού Παπάγου.
Τί ώθησε τους δημοτικούς άρχοντες σε τέτοια βέβηλη πράξη άνευ λόγου; Μήπως υπάρχει λόγος και δεν τον ξέρουμε, ώστε να αποκαθηλωθεί, να ακεδιωσθεί από τη γενέτειρά του (κατ΄άλλους ,ή τόπο διαμονής του για μερικούς άλλους) ο ευκλεέστερος πολιτικός της χώρας αυτής; Ειδικά αυτή την εποχή, και ειδικά σε καιρούς που κάθε πόλη ψάχνεται να βρει κάτι σημαδιακό για να προσδιορίσει την ταυτότητά της,ο Χολαργός, ενώ έχει το μεγαλύτερο χαρτί απ όλες τι ελληνικές πόλεις, τον μέγιστο Περικλή, ξάφνου τον αποτάσσει…

΄Οχι όμως και τόσον ξάφνου, διότι οι εισελθόντες στο Δ.Σ. Παπαγιώτες (αλαφροϊσκιωτοι και γενικώς με νοοτροπία φαντάρου, καλή ώρα ο δήμαρχος Ξύδης, το είχαν επιβάλλει από την πρώτη στιγμή… με πρώτη ενέργειά τους να εξαφανίσουν τον Περικλή από την ιστοσελίδα του Δήμου από πέρισυ Νοέμβριο 2011…Φαίνεται ότι ..τεκνοποιούν τέτοιες μπάσταρδες ιδέες κατά μήνα Νοέμβριο.Τότε τους έρχονται τα ..ρούχα τους!
Είναι πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι η αποκαθήλωση του Περικλή είναι έργο των Παπαγιωτών, και οφείλουν πάραυτα να προβούν σε δημόσιες εξηγήσεις για την άφρονα εγκληματική και παγκοσμίως μοναδική απόφασή τους..
Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι η γενική αδιαφορία του λαού του Χολαργού που έως στιγμής που έγινε γνωστή η είδηση, συνεχίζει το αιωνόβιο ροχαλητό του…Πού είναι εκείνες οι… προοδευτικές δυνάμεις της αριστεράς, που κάνουν καταλήψεις, διαδηλώσεις, που κρεμάνε τα πανό-βρακιά τους με συνθήματα και μπογιατίσματα στα ντουβάρια;. Πού είναι κρυμμένα αυτά τα καλόπαιδα ; Δεν τους συγκινεί το σκαδαλώδες γεγονός ότι Δημοτικοί άρχοντες τσαλάκωσαν και πέταξαν στα σκουπίδια, την ιστορικότερη μορφή των Ελλήνων, θεμελιωτού της δημοκρατίας ; Αυτοί οι αριστεροί δεν αυτοπροσδιορίζονται ως …δημοκράτες; Δεν θα έπρεπε να σταθούν δίπλα στον αρχηγό τους, τον Περικλή; ΄Η άλλης δημοκρατίας αποσπόρια είναι; Αντί αυτοστιγμής να κάνουν κατάληψη του Δήμου και να απαιτήσουν την άμεση απόσυρση της εμετικής απόφασης, σιωπούν; Γιατί; Μήπως γιατί δεν έχουν ντιρεκτίβα από τα γκρίζα κέντρα που τους κατευθύνουν ως ερίφια; Ρε μας φυγάδευσαν τον Περικλή, καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό; ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!Το άλλο θέμα , είναι αυτό της σύλληψης του εκδότη του Παρατηρητη Μάκη Βραχιολίδη.. Θέατρο του παραλόγου. Εκείνο που δε που μου κάνει ζωηρή εντύπωση είναι η εμμονή των κυρίως διωκτών του Βραχιολίδη ,Αρώνης λέγονται (πατήρ κι υιός) που από όσα διάβασα μάλλον θα πρέπει να ευχαριστούν τον Μάκη, μια και ο ίδιος είχε υπεραμυνθεί δικών τους θεμάτων… Καμιά βολή εναντίον τους δεν είδα!
Από που πηγάζει το μένος αυτών των Πασόκων, όπως πληροφορούμαι, δηλαδή φανατικών οπαδών ενός εγκληματικού κόμματος, όπως αποδεικνύεται από τα τελευταία γεγονότα..
Προφανώς έχουν πρόβλημα νοητικής υγείας και καλόν θα είναι να επιληφθούν της εξέτασής τους οι γιατροί δημοτικοί σύμβουλοι. Διότι τόσα συσσωρευμένα παλαβά να συμβαίνουν εν Χολαργώ , δεν γίνεται κάποιος επικίνδυνος ιός θα κυκλοφορεί στην πόλη του Περικλέους! Ποιανού όμως Περικλέους που πλέον δεν είναι σήμα της πόλης αλλά μια απλή σκιτσογραφική καρικατούρα; Ποιό σημείο αναφοράς θα υπάρχει; Ευτυχώς που πρόλαβε ο κ. Νικολάου κι έστησε το άγαλμά του … Άγαλμα έχει κι ο Παπάγος .. Αλλά από σήμερα η ταυτότητα του Χολαργού είναι μια αφηρημένη ζωγραφία!
Ναύαρχε-Δήμαρχε Ξύδη τα θαλάσσωσες!
ZOYMΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠO  ΤΟ ΣΟΦΟ ΜΑΣ

Κόλπο των Παπαγιωτών η εξαφάνιση του Περικλή ως εμβλήμα-τος της ιστορικής πόλης

ΚΑΝΕΙΣ από την πόλη δεν έχει συγκινηθεί ΓΕΝΙΚΗ Η ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ!

Οι δε…προοδευ-τικές αριστερί-στικες …δυνάμεις του κερατά…λουφά-ζουν..Δεν έχουν λάβει ακόμη ντιρεκτί-βα από τους κουκουλοφόρους ηγέτες τους..

Οι μηνυτές του Βραχιολίδη, γιατί εμφανίζονται ως μανιακοί, κατά ανθρώ-που, που δεν τους έβλαψε ποτέ. Αντίθετα μάλιστα τους περιβάλε με συμπάθεια…
Μήπως έχουν νευροφυ-τικά;
Διότι η περίπτωσή τους κάθε άλλο παρά νορμαλ είναι…

ΟΙ ΠΑΠΑΓΙΩ-ΤΕΣ
πρέπει να το χωνέψουν…
Είναι τιμάριον του ιστορικού Χολαργού από τα χωράφια του οποίου δημιουρ-γήθηκε ο οικισμός τους!

Η λεγόμενη πόλη τους, είναι ανευ ιστορίας.. και σήμερα απλά …κοιτώνας!
23 ΔΗΜΑΡΧΟΙ "ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ" ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!
ΕΙΧΑΝ ΚΡΥΦΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΧΤΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΡΕΣΤΙΆΔΑΣ!
ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ 
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ 
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ

ΕΦΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ. ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΘΩΩΣΕ ΕΣΦΑΛΕ

TaXalia (Macedonia)

Το βίντεο που θα δείτε όλοι ! - Τι να λέμε τώρα, απλά δείτε το: Διαβάστε περισσότερα / read more...
eglimatikotita.gr

Αποκλειστικό...Πακιστανοί έχουν μετατρέψει αρχαίο μνημείο στην Ακαδημία Πλάτωνος σε μπάρμπεκιου..Φώτο -
Σύμφωνα με καταγγελία που μας έστειλε κάτοικος της περιοχής πακιστανοί που διαμένουν σε υπόγειο πολυκατοικίας επί της οδού Πλάτωνος 105-107 έχουν μετατρ..

ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΚΑΙ) ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ
Ένας άνδρας στον οποίο θα έκαναν έξωση από το σπίτι του αυτοκτόνησε...

Όμορφος κόσμος, ηθικός, εισαγγελικά πλασμένος

Από τον Κώστα Βαξεβάνη
«Όταν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί μαζί μας, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα». Η πραγματικότητα σε ολόκληρο τον κόσμο δεν συμφώνησε μαζί τους. Ολόκληρη η υφήλιος...Συνέχεια

Oι "ληστές" 

 που ακούνε στο όνομα "συνδικαλιστές"


Από τον Κώστα Στούπα
Μέχρι πριν δυο-τρία χρόνια το λιμάνι του Πειραιά το «κυβερνούσε» και το εκμεταλλευόταν μια δράκα προνομιούχων πελατών της κομματοκρατίας, στο
όνομα της δημόσιας περιουσίας και των συμφερόντων... Συνέχεια

1 σχόλιο: