Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Αυτή τη στιγμή μιλάει στον REAL FM.. και απογυμνώνει ΚΑΘΕΤΑ τους καραγκιόζηδες της πολιτικής!! ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ! ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΟΥΜΕ!

ΜΑΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
λέει:
"ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΑΜΑΡΑΣ,  ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ!" 

ΑΠΑΙΔΕΥΤΑ ΔΙΠΟΔΑ! ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ ...ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ! Γιατί σπούδασαν σε ξένα Πανεπιστήμια! "

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ Ο ΜΑΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ:


***
"Ο Μάνος Ελευθερίου γεννήθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου στις 12 Μαρτίου του 1938. Έχει εκδώσει μέχρι τώρα εννέα ποιητικές συλλογές, κάμποσα διηγήματα, μία νουβέλα, τρία μυθιστορήματα, πάνω από 400 τραγούδια και έχει επιμεληθεί διάφορα λευκώματα βασισμένα σε προσωπικές συλλογές του. Τον συναντήσαμε ένα απόγευμα στο σπίτι του το οποίο πλημμυρίζει βιβλία και συλλεκτικά μικροαντικείμενα. Από μελανοδοχεία και κονδυλοφόρους της παλιάς εποχής, μέχρι χειρόγραφα συγγραφέων και σπάνιες φωτογραφίες. «Αυτά δεν είναι τίποτα. Τα περισσότερα τα έχω ήδη στείλει στη Σύρο». Φάγαμε γλυκό του κουταλιού, είδαμε φωτογραφίες, ακούσαμε το κουρδιστό ρολόι που παίζει μουσική και συζητήσαμε για ώρες, ενώ λίγο πριν το τέλος, ο Μάνος Ελευθερίου απήγγειλε με τη χαρακτηριστική φωνή του λίγες σελίδες από τα ακυκλοφόρητα...
Είναι κλασική πλέον η ερώτηση που τίθεται σε ανάλογες περιπτώσεις, δηλαδή ποια από τις ιδιότητές σας, σάς χαρακτηρίζει περισσότερο. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να σας ακούσουμε να αυτοπροσδιορίζεστε κε Ελευθερίου.

Αν με έβρισκε κάποιος στο δρόμο και με ρωτούσε τι δουλειά κάνω, θα του απαντούσα πως είμαι συνταξιούχος. Αν επέμενε, ρωτώντας με τι δουλειά έκανα πριν βγω στη σύνταξη, θα του έλεγα πως ήμουν υπάλληλος σε εκδοτικό οίκο. Κι έτσι έχουν τα πράγματα. Δεν θα έλεγα ποτέ ότι είμαι συγγραφέας.!!!"
(πηγη:http://www.musicheaven.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου