Πέμπτη 10 Μαΐου 2018


BRABEYSH TOY BOYLEYTH EBROY ANASTASIOY DHMOSXAKH...

Η Ένωση Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Ημαθίας το Σάββατο 5/5/2018, με την ευκαιρία της εορτής της Αγ. Ειρήνης με βράβευσε ως βουλευτή της ΝΔ του ΝΈβρου & κυρίως ως Επίτιμο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, την οποία υπηρέτησα με υψηλό αίσθημα ευθύνης και πίστης στο αστυνομικό καθήκον αλλά & στην εφαρμογή του νόμου.
Ευχαριστώ το Προεδρείο & τα Μέλη του Δ.Σ. της ´Ενωσης για τη τιμητική Απόφαση καθώς & τον Ανθ/μο Θεόδωρο Δημοσχάκη για την άξια εκπροσώπησή μου!
Εύχομαι η Αγία Ειρήνη να προστατεύει τους Απόστρατους Αστυνομικούς και τις οικογένειες τους & να σκέπει τα στελέχη του Σώματος στο δύσκολο έργο της προστασίας των πολιτών!

LikeShow more reactions
Comment


Η άνοιξη, ο καλύτερος καιρός, αυξάνει την έκθεση του δέρματος στην ηλιακή ακτινοβολία και φυσικά τον κίνδυνο να αναπτυχθεί καρκίνος του δέρματος.
Τα τελευταία χρόνια ανησυχητικά αυξάνονται τα κρούσματα μελανώματος στην Ελλάδα. Ο αριθµός των κρουσµάτων του μελανώματος αυξάνεται, οι οφειλόµενοι όµως σε αυτό θάνατοι ακολουθούν πτωτική πορεία, χάρη στην ενηµέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσµου, τα προγράµµατα πρόληψης και την έγκαιρη διάγνωση. Λόγω των περιβαλλοντικών μεταβολών και των αλλαγών στον τρόπο ζωής, τα κρούσματα μελανώματος έχουν αυξηθεί τα τελευταία 50 χρόνια στις χώρες της Ευρώπης. ....................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου