Κυριακή 13 Μαΐου 2018


Υγιή εναντίων “χαλασμένων μυαλών” στην πατρίδα μας.

Γράφει ο Ηλίας Ευαγγελόπουλος

Όπως τα ζιζάνια που καταστρέφουν τα σπαρτά έτσι και η ξενόφερτη προπαγάνδα στην οποία υποβλήθηκε ο ελληνικός λαός τις τελευταίες δεκαετίες με τη βοήθεια των εγχώριων “πνευματικών πορνών”, κατάφερε να καταστρέψει πνευματικά ένα μεγάλο μέρος του, καταντώντας τον εθνικά και κοινωνικά άχρηστο ή αυτοκαταστροφικό και εθνοκτόνο.

Το χαλασμένο πνευματικά μέρος του ελληνικού λαού που συνεχώς αυξάνει, σε συνδυασμό με την γήρανση του ελληνικού πληθυσμού, την αυξανόμενη τάση για εξωτερική μετανάστευση και την αθρόα είσοδο παράνομων μεταναστών στην χώρα μας, δημιουργούν ένα θανατηφόρο κοκτέιλ για την πατρίδα μας ασυγκρίτως πιο ισχυρό από την οικονομική καταστροφή το εξωτερικό χρέος και την Τουρκία.

Αυτά που ψηφίζονται τα τελευταία χρόνια στη Βουλή δείχνουν ότι έχει χαθεί η λογική και ότι τα πνευματικά “χαλασμένα μυαλά” αποτελούν την μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού κοινοβουλίου. Η μάχη επομένως για την σωτηρία της πατρίδας θα δοθεί από το υγιές κομμάτι του ελληνικού λαού.

Κατ΄ επανάληψη έχω γράψει ότι δεν πρόκειται πλέον για μια ιδεολογική αντιπαράθεση. Αν την δει ο ελληνικός λαός με αυτή την ματιά έχει ήδη χάσει. Είναι γι’ αυτόν μια μάχη ανάμεσα στην ζωή και τον θάνατο. Από την μια πλευρά βρίσκονται οι πνευματικά υγιείς δυνάμεις της χώρας και από την άλλη τα “χαλασμένα μυαλά” και οι συντασσόμενοι με αυτούς που είναι οι προδότες και οι πουλημένοι, έναντι πλούσιων υλικών παροχών στους ξένους και όσοι κοιτάνε την εφήμερη βόλεψή τους. Όσοι λένε: “ας κοιτάξω να απολαύσω το σήμερα και δεν με ενδιαφέρει το αύριο”.

Η μάχη όμως δεν διεξάγεται “καθαρά”. Είναι πιο εύκολο για τον οργανισμό να αντιμετωπίσει τα άρρωστα κύτταρα, όταν τα αναγνωρίζει και δύσκολα όταν υπάρχει η αδυναμία αναγνώρισης τους. Είναι όπως στον πόλεμο που πέρα από το μέτωπο έχουμε και τις επιχειρήσεις που γίνονται πίσω από τις γραμμές του εχθρού. Έτσι και στις υγιείς πατριωτικές δυνάμεις έχουν εισχωρήσει πράκτορες που σκοπό έχουν την εκ των έσω διάλυση της συμμαχίας τους και την εξουδετέρωσή τους. Απαιτείται προσοχή! Πολλοί υποταγμένοι νεοταξίτες και διεθνιστές έχουν παρατηρηθεί τελευταία να σηκώνουν το λάβαρο της επαναστάσεως για να παραπλανήσουν τον ελληνικό λαό!

Με βάση τα δεδομένα αυτά, αγνοί πατριώτες με επίγνωση της κατάστασης, με αντίληψη και διάκριση προχώρησαν στην δημιουργία του “ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑΣ” με σκοπό την ένωση όλων των υγιών δυνάμεων της χώρας σε ένα σώμα στον κοινό αγώνα για την σωτηρία της πατρίδας μας. Επειδή οι άνθρωποι που αποτελούν το “προζύμι” του “ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑΣ” γνωρίζουν όλους αυτούς τους καμουφλαρισμένους πατριώτες που κινούνται στον χώρο σε ρόλο πρακτόρων και σαμποτέρ καλούν τον αγνό ελληνικό λαό να αποφύγει τις κακοτοπιές, να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο “ΜΕΤΩΠΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ” και να το στηρίξει με όλες τις δυνάμεις του.

Ηλίας Ευαγγελόπουλος 

Οικονομολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου