Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

ΑΝΑΛΎΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΈΣ ΔΗΛΏΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΎΡΚΟΥ ΠΡΟΈΔΡΟΥ, ΡΕΤΖΈΠ ΤΑΓΊΠ ΕΡΝΤΟΓΆΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΎΝΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΏΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΤΗΣ ΣΜΎΡΝΗΣ ΚΑΙ ΌΣΑ ΛΈΕΙ , ΤΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΑ ΘΕΤΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΌ ΣΥΓΓΡΑΦΈΑ ΘΕΌΔΩΡΟ ΔΕΎΤΟ.

Συγγραφέας και ιστορικός
μελετητής , ο κ.
Θεόδωρος Δεύτος..
Σε Αποκλειστικές Δηλώσεις
‘’ Τον πιο αρμόδιο δεν κάλεσαν τα ΜΜΕ για να μιλήσει για τα ζητήματα με Την Τουρκία,   αλλά τον ανακάλυψα εγώ σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ για την Ένωση Συντακτών Διαδικτύου ’’


Ο Θεόδωρος Δεύτος , έχοντας κάνει μεγάλες έρευνες στην ιστορική αναδρομή της ιστορίας της Σμύρνης , του Πόντου , τόσο για το διωγμό της Σμύρνης , όσο και για την Σφαγή των Ποντίων , ειδικά στα βιβλία του που είναι βασισμένα σε πραγματικά ιστορικά γεγονότα , ανάμεσα τους όπως το Σμύρνη Συγνώμη ‘’’ και το βιβλίο επίσης ‘’ Είμαι Πολίτισσα Τζάνουμ’’ όπως και το ιστορικό πάλι βιβλίο του ‘’ Τραπεζούντα το Διαμάντι της Ανατολής ‘’’ ‘’έγινε Ακαδημαϊκός και μπήκε και στις Πανελλήνιες εξετάσεις ‘’ κ.α Όλα τους ιστορικά γι΄ αυτό και ο πιο αρμόδιος να μιλήσουμε και να μας κάνει δηλώσεις στα λεγόμενα του Τούρκου Ταγίπ Ερντογάν που υποστηρίζει , ‘’Πως κάψανε οι Έλληνες τη Σμύρνη κι έφυγαν’’’ είναι ουτοπία .
Τον ευχαριστώ ολόψυχα για την αποδοχή της πρότασης μου για Δηλώσεις του. 


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ρεπορτάζ Για Την Ένωση Συντακτών : Παναγιώτα Βασιλοπούλου: Αξιωματούχος Δημοσιογράφος της ΕΣΔ





ΕΡΩΤΗΣΗ 1 : Παναγιώτα Βασιλοπούλου :
Αξιότιμε κύριε Θεόδωρε Δεύτο , ας μπω στην ουσία , με την πιο λογική σκέψη. Φεύγω από τον τόπο μου , που έχω τα υπάρχοντα μου , την περιουσία μου , μπαίνω σ΄ όποια βάρκα μπω , και βάζω και φωτιά στο φευγιό μου σε όλα όσα μου ανήκουν;


ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1 : Θεόδωρος Δεύτος :
Είναι τοις πάσι γνωστό ότι η Τουρκία στο πέρασμα των αιώνων, όποτε μας βρήκε γονατισμένους, προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί. Αυτό ας το έχουμε σε μια άκρη του μυαλού μας. Ας έρθουμε όμως στο σήμερα. Είναι γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό, οι δηλώσεις Ερντογάν και όχι μόνον, έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Αυτό έχει τουλάχιστον δύο, αν όχι περισσότερες αναγνώσεις. Αφ' ενός μεν ο Ερντογάν έχει σε λιγότερο από δύο μήνες εκλογές, συνεργαζόμενος με τους πλέον ακραίους, τους γκρίζους λύκους δηλαδή. Και από την άλλη έχει πολλά μέτωπα ανοικτά και κυρίως στην Συρία και στο Ιράκ. Αυτή η προκλητική ρητορική λοιπόν, έχει αυτές τις δύο βασικές αιτίες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχουμε αυξημένη την προσοχή μας, να μην επαγρυπνούμε. Στο πλαίσιο αυτών των δηλώσεων, του να κάνουμε δηλαδή το άσπρο - μαύρο για εσωτερική κυρίως κατανάλωση, εντάσσεται και η γνωστή δήλωση για το κάψιμο της Σμύρνης από τους Έλληνες που την εγκατέλειπαν. Φυσικά γέλασαν και οι πέτρες, αλλά μπορεί το εκλογικό του ακροατήριο να το χάρηκε. Έτσι είναι η πολιτική, έτσι είναι οι Τούρκοι.


Πίσω από κάθε του λέξη ,
ένα ιστορικό γεγονός.
ΕΡΩΤΗΣΗ 2:Π.Β: Οι δυο νέοι φαντάροι , που χωρίς νόμιμες κατηγορίες ποινικά κρατούνται , και λύση δεν βρίσκεται , διότι κανείς δεν μπορεί να κρατεί κανέναν παρά τη θέληση του , πόσο δε , να ενοχοποιεί κάποιον χωρίς αποδείξεις , νομικά δεν ευσταθεί , αλλά ούτε και λογικά . Πιστεύω πως ο Ερντογάν , δεν έχει ενηλικιωθεί πνευματικά ακόμα και κακώς είναι σε θέση εξουσίας , άλλωστε ‘’ Αλίμονο σε όποιον του δοθεί Εξουσία που δεν την αξίζει . Ή κάνει τον κακό και μετά θα φερθεί σαν να μας κάνει χάρη , αντλώντας ένα αίσθημα ισχύος ; Εσείς , βοηθήστε μας λίγο να καταλάβουμε τι συμβαίνει , που ξέρετε την ιστορία μας , και ως συγγραφέας και ως μελετητής .

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 2: Θ.Δ: Είπα νωρίτερα ότι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την συγκυρία, μιας αδύναμης χώρας, με μια κυβέρνηση που παραπαίει και έναν υπουργό άμυνας που με δηλώσεις και πράξεις άσκοπες, προκαλεί. Φυσικά η κράτηση των δύο στρατιωτικών είναι πέρα ως πέρα παράνομη, του το είπαν όλοι, Ευρωπαίοι, Αμερικανοί, κ.ά. Αλλά Ερντογάν είναι αυτός. Εδώ κρατεί για μήνες πολλούς Αμερικανό Πάστορα, Ευρωπαίους δημοσιογράφους και δεν ιδρώνει το αυτί του. Πρέπει να το καταλάβουμε καλά, ότι στην Τουρκία υπάρχει μια συγκεκαλυμμένη δικτατορία με μανδύα δημοκρατίας, όπου όλα τα σκεπάζει και τα καθοδηγεί ο φόβος, ιδίως μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα, που κατά την γνώμη μου το έκανε ο ίδιος για να ξεμπερδεύει με τους Κεμαλιστές. Έτσι έχουν τα πράγματα στην γείτονα, με αποτέλεσμα η απελευθέρωση των άτυχων στρατιωτικών μας να είναι αβέβαιη σε ποιόν χρόνο θα συντελεστεί.


Όλα βασισμένα σε ιστορικά
γεγονότα , με αποδείξεις .
Συγγραφέας , Μελετητής ..
ΕΡΩΤΗΣΗ 3:Π.Β: Να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που αγγίξαμε το θέμα Ταγίπ Ρετζέπ Ερντογάν , και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει σε μια ήδη κλονισμένη Ελλάδα , και μας φωτίσατε με τις ιστορικές σας γνώσεις . Να ρωτήσω αν είναι κάτι που έπρεπε να αναφέρω και δεν το ανέφερα ή κάτι που δεν ρώτησα και πρέπει να αναφερθεί;

Στο κέντρο ο συγγραφέας και ιστορικός
μελετητής , Θεόδωρος Δεύτος..

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 3:Θ.Δ: Εγώ ευχαριστώ για την επικοινωνία. Κλείνοντας θέλω απλά να υπογραμμίσω ότι πρέπει να εμπεδώσουμε σαν χώρα ένα κλίμα ενότητας και ομοψυχίας, χωρίς πολλά λόγια αλλά με πολλές πράξεις. Γιατί στην εξωτ. πολιτική πρέπει να ομιλούμε λίγο και να πράττουμε περισσότερα.



Σας ευχαριστώ εγκάρδια , Μετά τιμής ,
Παναγιώτα Βασιλοπούλου :
Αξιωματούχος Δημοσιογράφος της ΕΣΔ

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΥΜΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! "ΑΓΑΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ"! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Προ των πυλών εκατοντάδες χιλιάδες ελληνοποιήσεις παράνομων μεταναστών

Την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε αριθμό που μπορεί να φτάσει και...

ΕΝΑ ...ΜΥΣΤΗΡΙΟ....ΑΛΛΑ ΟΜΟΡΦΟ!

Μητέρα δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί ο τάφος του γιου της είναι τόσο πράσινος – Όταν έμαθε την αλήθεια δάκρυσε! (BINTEO)

tafos

Ο πόνος των γονιών όταν χάνουν τα παιδιά τους είναι αβάσταχτος. Μικρές πράξεις αγνώστων όμως μπορεί καμιά φορά να απαλύνουν λίγο τον πόνο…
Ο 36χρονος Joseph έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Τέξας. Κηδεύτηκε στο νεκροταφείο Garden Park Cemetery το οποίο επισκέπτονται οι γονείς του σχεδόν κάθε μέρα προσπαθώντας να ξεπεράσουν τον ξαφνικό χαμό του γιου τους.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (δηλαδή ΣΗΜΕΡΑ) ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" ΣΤΟΝEOELLAS.ORG (21.00-22.00)! 

ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ο ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΣΤΗΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ! ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, Ο ΣΤΗΒ Ή Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ; ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ...ΓΙΑΡΟ ΟΥΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ; ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ! ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ....

Συντονιστείτε εδώ, στον σταθμό που λέει αλήθειες και τσακίζει τους υποκριτές, τους ψεύτες και τους πολιτικούς προδότες. Συντονιστείτε στον διπλανό σύνδεσμο http://www.eoellas.org/webradio/. Την Τετάρτη το βράδυ από τις 21.00-22.00, πρώτος καλεσμένος μας θα είναι ο δημοφιλής Στηβ Γιατζόγλου ο οποίος εκδιώχθηκε από τον Πανιώνιο πριν προλάβει να πιάσει δουλειά! Εκδιώχθηκε για τα πολιτικά του φρονήματα! Ναι κυρίες και κύριοι, αυτά που γίνονται σε φασιστικά καθεστώτα ή που γίνονταν επί χούντας στην Ελλάδα, γίνονται σήμερα, επί κυβερνήσεως...δημοκρατικού τόξου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και στην ομάδα του Πανιωνίου. Και το χειρότερο απ'όλα είναι ότι ο Στηβ εκδιώχθηκε ως...φασίστας! Θα δούμε λοιπόν ποιος είναι ο πραγματικός φασίστας. Ο Στηβ Γιατζόγλου ή η διοίκηση του Πανιωνίου; Συντονιστείτε λοιπόν. Ο Μάκης Βραχιολίδης έχει να ρωτήσει αρκετά τον προπονητή και πρώην παικταρά του μπάσκετ Στηβ Γιατζόγλου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου