Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΥΜΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! "ΑΓΑΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ"! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Προ των πυλών εκατοντάδες χιλιάδες ελληνοποιήσεις παράνομων μεταναστών

Την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε αριθμό που μπορεί να φτάσει και...

ΕΝΑ ...ΜΥΣΤΗΡΙΟ....ΑΛΛΑ ΟΜΟΡΦΟ!

Μητέρα δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί ο τάφος του γιου της είναι τόσο πράσινος – Όταν έμαθε την αλήθεια δάκρυσε! (BINTEO)

tafos

Ο πόνος των γονιών όταν χάνουν τα παιδιά τους είναι αβάσταχτος. Μικρές πράξεις αγνώστων όμως μπορεί καμιά φορά να απαλύνουν λίγο τον πόνο…
Ο 36χρονος Joseph έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Τέξας. Κηδεύτηκε στο νεκροταφείο Garden Park Cemetery το οποίο επισκέπτονται οι γονείς του σχεδόν κάθε μέρα προσπαθώντας να ξεπεράσουν τον ξαφνικό χαμό του γιου τους.
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (δηλαδή ΣΗΜΕΡΑ) ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" ΣΤΟΝEOELLAS.ORG (21.00-22.00)! 

ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ο ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΣΤΗΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ! ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, Ο ΣΤΗΒ Ή Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ; ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ...ΓΙΑΡΟ ΟΥΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ; ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ! ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ....

Συντονιστείτε εδώ, στον σταθμό που λέει αλήθειες και τσακίζει τους υποκριτές, τους ψεύτες και τους πολιτικούς προδότες. Συντονιστείτε στον διπλανό σύνδεσμο http://www.eoellas.org/webradio/. Την Τετάρτη το βράδυ από τις 21.00-22.00, πρώτος καλεσμένος μας θα είναι ο δημοφιλής Στηβ Γιατζόγλου ο οποίος εκδιώχθηκε από τον Πανιώνιο πριν προλάβει να πιάσει δουλειά! Εκδιώχθηκε για τα πολιτικά του φρονήματα! Ναι κυρίες και κύριοι, αυτά που γίνονται σε φασιστικά καθεστώτα ή που γίνονταν επί χούντας στην Ελλάδα, γίνονται σήμερα, επί κυβερνήσεως...δημοκρατικού τόξου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και στην ομάδα του Πανιωνίου. Και το χειρότερο απ'όλα είναι ότι ο Στηβ εκδιώχθηκε ως...φασίστας! Θα δούμε λοιπόν ποιος είναι ο πραγματικός φασίστας. Ο Στηβ Γιατζόγλου ή η διοίκηση του Πανιωνίου; Συντονιστείτε λοιπόν. Ο Μάκης Βραχιολίδης έχει να ρωτήσει αρκετά τον προπονητή και πρώην παικταρά του μπάσκετ Στηβ Γιατζόγλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου