Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ....

ΓΙΏΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΝηΣ ..ENAΣ ΑΞΙΟΠΡΠΕΠΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΠΟΛΥΤρΟΠΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΟΥ.... 


Γνωστοτατος δημοσιογραφος  ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΎΧΟΣ  συνεχίζει να δίνει το παρόν του  στην καθημερινή ειδησεογραφία  μέσα απο τα σάϊτς που έχει δημιουργήσει. Γλυκύς άνθρωπος και καλό παιδί... Μας πήρε τηλέφωνο πριν απο δύο μέρες για να μας πει με τη γνωστή του ευγένεια για  ΥΠΕΡ ενος σάϊτ που εμείς ψεξαμε ...ορισμένες ενέργειες του...
--Μωρέ Γεώργιε τι μας λες τώρα; Το θέμα το παρακολουθούμε... Πάντως έχε υπ΄όψιν σου ότι τον περί ο λόγος φίλος σου... εμείς τον περιθάλπουμε ...΄έστω κι αν  επισημάναμε κάποιες τεθλασμένες του... του είπε ο Πατριαρχης μας ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ... 
ΕΥΓΕΝΗΣ ο κ. Γιώργος Κοντονής δεν συνεχισε πιο κάτω ... ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ... ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΜΕ!
Ο Γιώργος Κοντονής, υπηρετεί την δημοσιογραφία 45 χρόνια . 
Ξεκίνησε την καριέρα του στο ραδιόφωνο της  ΕΡΤ με το μαγκαζίνο  “Τα Χρονικά της Ημέρας”.   
Το 1966, ξεκίνησε την ραδιοφωνική εκπομπή “Κάθε Μέρα Παντού”, η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα και προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΤΗΛΕΑΣΤΥ. 
Ακολούθησε η επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή “Μια Καλημέρα Είναι Αυτή”, με την Ρούλα Κορομηλά και τον Δήμο Μυλωνά. 
Σταθμός στην καριέρα του, η δημοφιλής και αγαπημένη εκπομπή “Τρείς στο Αέρα”, με τους Γιώργο Παπαδάκη, Σεμίνα Διγενή και Νάσο Αθανασίου. 
Kατά τη διάρκεια της καριέρας του συνεργάστηκε με τις εφημερίδες Βραδινή, Απογευματινή, Αδέσμευτος Τύπος  και Φως των Σπόρ, ενώ για 30 χρόνια διετέλεσε και ανταποκριτής του ΡΙΚ στην Ελλάδα. 
Αλήθεια ποιίς  άλλος έχει τόσες δημοσιογραφικές  ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου