Κυριακή 13 Μαΐου 2018      ΒΑΛΤΕ ΚΡΑΝΟΣ & ΠΑΛΑΣΚΕΣ  ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ 


Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ…ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ… & ζωής 

ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ!
ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ "ΘΕΩΡΗΣΗ"!!! 
_________________________________

1- XTYΠAME KAMΠΑΝΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ: ΦΥΓΕΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ..ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΕΦΤΑΣΕ!

ΒΑΛΤΕ ΚΡΑΝΟΣ & ΠΑΛΑΣΚΕΣ
ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΦΘΑΣΕ... ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ! ΦΥΓΕΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ... ΑΝ ΕΧΕΤΕ...!                                     
ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ! ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΔΡΑΣ.. ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!                

Το δίκτυο της Τράπεζας Τύπου έχει επισημάνει τον επερχόμενο όλεθρο, εδώ και 2 χρόνια, από την πρώτη μέρα που ξεμύτισε η κρίση , προσδιόριζε την επιστροφή μας στο 1951..Χαρακτηριστικό είναι το πιο κάτω προφητικό, που μονστράρει ακόμη πρωτοσέλιδα blog  του δικτύου, συνεχώς επί διετία! Φτάσαμε όμως σε κρίσιμη καμπή...ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ! Μετά τις αμερικανικές εκλογές, τώρα σε λίγες μέρες..Κι αμέσως μετά θα γίνουμε σκορποχώρι ..Περίπου κανίβαλοι! Δεν υπερβάλουμε , δεν κινδυνολογούμε. ΄Ολα είναι τεχνιέντως προκαθορισμένα. Οι πολιτικοί απέτυχαν... το ξέρετε και μόνο για το μαγαζάκι τους ενδιαφέρονται... Λόγω ...τέχνης εφικτού, οι μπάσταρδοι!Φύγετε τώρα...από τις μεγαλοπούλεις.  

Βάλτε τα κράνη σας κι αρπάξτε τ΄άρματα. Αυτό το καρεδάκι το βλέπετε εδώ τουλάχιστον δυο χρόνια ! Τα προλαλήσαμε όλα, τότε.. Χρειαζόμαστε ΔΡΑΣΗ άμεση... Βλέπουμε την επερχόμενη καταιγίδα, αλλά κουρνιάζουμε στη βόλεψη μας.Οι πολιτικοί μας αποδείχτηκαν όχι απλά ΟΥΤΙΔΑΝΟΙ, αλλά κοινοί ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.Μας επέστρεψαν στο 1951, όπως γράψαμε ορθώς, προτού αρχίσουν οι περιπέτειες με τα μνημόνια! Και θα εξακολουθούμε πια να λουφάζουμε ακόμη;Φύγετε τώρα από τις μεγάλες πόλεις και πάτε στα χωριά.. Θα ανασάνετε ...Θα επιβιώσετε πια!.Τολμήστε.. Η Αθήνα είναι τάφος!
ΟΛΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ... ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ ...                

ΑΥΤΑ ...ΓΡΑΦΑΜΕ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ!


2- ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ... ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ 


ΔΙΑΟΛΟΥ!

*** Σταράτα και χωρίς γκρίνιες ! Διαλυόμαστε!
Μερικοί από μας ΑΦΡΟΝΕΣ μεταξύ των οποίων και η χαζοβιόλα θειάκα μας ΜΕΡΚΕΛ κι ο σύντροφός της ΕΡΝΤΟΓΑΝ με τον οποίο ΖΕΥΓΑΡΩΣΑΝ  προ ΓΕΝΝΕΣΗΣ  τους... 
Η Γερμανία με το νιονιό της Μέρκελ θα τα κάνει όλα ΛΙΜΠΑ!!... ΚΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΦΉΤΗΣ! Λαλώ όσα ...μου κατεβαίνουν! ΘΕΙΑ ΚΑΙ....ΧΑΡΗΤΙ!!
***ΑΝ δήλωνα προφήτης...θα το χάβατε...ΕΝ ΤΑΞΕΙ...; 

*** ΦΥΣΙΚΑ οι ΄Ελληνες κι η ΕΛΛΑΣ ..δεν πρόκειται να πληγούν!...΄Ισως να έχουν κάποιες  περιπέτειες ....Απλά θα περάσουν!~
Αυτό  να κρατάτε στο ΝΙΟΝΙΟ ΣΑΣ!.... ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!

***ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ αυτη τη στιγμή πως  μια αντιπαλότητα με τον ΕΠΙΣΗΣ  χαζοβιόλη ΕΡΝΤΟΓΑΝ... θα έχει πολλές διακυμάνσεις ,αλλά όχι ειδικά δυσάρεστες ...ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ... ΑΛΛΑ περιορισμένου χρόνου !

*** Καλά τόσο ... χαζοβιόληδες είναι οι Παλαιστίνιοι;Γιατί τους στέλνουν σε μετωπική συγκρουση με τους Ισραηλινους-Εβραίους ... 29 ΝΕΚΡΟΙ, λένε σήμερα τα Δελτία!... τους κόστισαν! Καλά τώρα σε τόσα έτη συγκρουσης ...δεν διδάχτηκαν τίποτε;

Επανερχόμασε ...ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ 

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου