Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

ΒΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΟΎΡΓΕΛΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ...BLOGS!!!

«Πέθαναν τον Στάθη Ψάλτη  – Οργή από φίλους και συγγενείς: «Ας σεβαστούν…»

Τον τελευταίο καιρό ο γνωστός ηθοποιός Στάθης Ψάλτης, δίνει μεγάλη μάχη για τη ζωή στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», ωστόσο κάποια δημοσιεύματα στο διαδίκτυο έσπευσαν να τον «πεθάνουν», προκαλώντας, όπως ήταν αναμενόμενο, την άμεση αντίδραση της οικογένειάς του
.
Σε σχετική ανακοίνωση στο λογαριασμό της στο Facebook, η φίλη της οικογένειας Ψάλτη, Μαίρη Βιντιάδου, αναφέρει:
«Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε σήμερα, πως κάποιοι βιάστηκαν να πεθάνουν τον Στάθη. Έσπευσαν μάλιστα να στολίσουν με δακρύβρεχτους τίτλους την είδηση και να την αναρτήσουν στα sites, προκαλώντας αναστάτωση στον κόσμο, στους φίλους και στους συναδέλφους του Στάθη.
Θεωρούμε υποχρέωσή μας λοιπόν, ως οικογένεια, να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και να ενημερώσουμε όλους σας πως ο Στάθης μας είναι κάθε μέρα και καλύτερα. Χάρη στην μαχητικότητα του και την στήριξη των γιατρών, η υγεία του βελτιώνεται.
Το καλύτερο φάρμακο βέβαια για εκείνον είναι το χιούμορ, το οποίο διατηρεί από την πρώτη μέρα που μπήκε στο νοσοκομείο και η αγάπη της οικογένειας και των στενών του φίλων που βρίσκονται στο πλευρό του.
Ευχαριστούμε τους δημοσιογράφους που επικοινώνησαν μαζί μας πριν αναπαράγουν τη μακάβρια είδηση και ενημερώνουμε όσους έσπευσαν να κατεβάσουν «πρόωρα αυλαία» στη ζωή του αγαπημένου μας ηθοποιού, πως τέτοιες στιγμές, απαιτούν υπευθυνότητα και σοβαρότητα από όλους» αναφέρει η Μαίρη Βιντιάδου, φίλος της οικογένειας που δημοσίευσε την σχετική ανακοίνωση στο Facebook.
Σημειώνεται ότι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται πάντα δίπλα του είναι και η Καίτη Φίνου. Η γνωστή ηθοποιός διαβάζοντας τα όσα γράφονται για τον Στάθη Ψάλτη, θέλησε να απαντήσει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook.
«Ο Στάθης ζει. Οι δημοσιογράφοι ας σεβαστούν τον αγώνα του και να μην πουν τίποτα στην τηλεόραση γιατί παρακολουθεί. Ούτε διάψευση, σας παρακαλώ δίνει μάχη για την ζωή του», έγραψε η ηθοποιός.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου