Παρασκευή 14 Απριλίου 2017



Σταμάτη: Γνωστός Ελληνας θα δώσει 200 χιλ. ευρώ για να αποφυλακιστεί ο Ακης!

Για την αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου και για την ζωή στη φυλακή μίλησε στην εκπομπή Αυτοψία του Alpha η Βίκυ Σταμάτη, αποκαλύπτοντας πως γνωστός Έλληνας προσφέρεται να καταθέσει την εγγύηση των 200.000 ευρώ.

«Γίνεται ένας αγώνας δρόμου, δεν έχει δείξει κανείς από τους ευεργετιθέντες ενδιαφέρον. Πριν μιλήσω στην εκπομπή, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο, ο οποίος μου είπε “ότι υπάρχει λύση”. Υπάρχουν άνθρωποι με άλφα κεφαλαίο. Μου πρότεινε με ονοματεπώνυμο να καταθέσει το ποσό, ώστε ο κύριος Τσοχατζόπουλος να οδηγηθεί στην ελευθερία. Το θέμα είναι να το δεχτεί ο ίδιος (σσ ο πρώην υπουργός)», είπε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενη στην κατάσταση της υγείας του Άκη Τσοχατζόπουλου, η Βίκυ Σταμάτη είπε πως «ο γιατρός, ο οποίος τον χειρούργησε, μου είπε το εξής: “κυρία Σταμάτη ο κύριος Τσοχατζόπουλος είναι 77 ετών, μέσα του είναι 98 ετών, είναι όλος σάπιος», ενώ αναφέρθηκε και στην επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε στο Ιπποκράτειο.
«Ήταν προετοιμασμένος για αυτό. Υπάρχει φωτογραφικό υλικό για τους κακόπιστους, που κυκλοφορούσαν στην αγορά, σε κόμματα, σε εφημερίδες και έλεγαν ότι η παραμονή του στο Ιπποκράτειο ήταν προσχηματική».
Σε αυτό το φωτογραφικό υλικό, περιλαμβάνεται και η φωτογραφία που ανέβασε το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης στον λογαριασμό του στο twitter ο Αντώνης Σρόιτερ.
Αναφερόμενη στη σχέση της με τον γνωστό πολιτικό, έκανε μια κατάθεση ψυχής, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο κύριος Τσοχατζόπουλος δεν ξέρει πόσο τον λάτρεψα, του συμπεριφέρομαι ως μωρό, όπως το παιδί μου. Είναι πολύτιμοι άνθρωποι για μένα».
Ωστόσο, η ίδια παραδέχτηκε ότι επέρριψε ευθύνες στον σύζυγο της, για όλα όσα εκείνη τράβηξε αυτά τα χρόνια.» Του το χρέωσα πολλές φορές. Δεν αισθάνομαι ρετσινιά, διότι είναι αβάσιμη, αθεμελίωτη και στηρίχτηκε σε ψευδομάρτυρες», είπε χαρακτηριστικά, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση σε δύο πρώην στενούς συνεργάτες του κυρίου Τσοχατζόπουλου. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον πρώην γενικό γραμματέα Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Γιάννη Σμπώκο, και τον εξάδελφο του κυρίου Τσοχατζόπουλου, Νίκο Ζήγρα. «Υπήρχαν δύο παράσιτα, ο Σμπώκος ο τσαντάκιας γιατί έτσι συστηνόταν στην αγορά και ο Ζήγρας ο κρεβατοκαμαράκιας», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου