Κυριακή 9 Απριλίου 2017

ΠΑΕΙ ...ΠΑΛΑΒΩΣΑΜΕ ...ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ!


Ζήτησε από την Κοπέλα πίσω του να Κατεβάσει τα Πόδια της από το Κάθισμά γιατί Μυρίζουν. Η απάντησή της; Θα σας Εξοργίσει!


22

 Κοπάνησε τα πόδια της στο κεφάλι του συνταξιδιώτη της ενώ ταξίδευε με λεωφορείο. Ο Narong Thaopanya, 21, πήγαινε από την Μπανγκόκ προ την επαρχία Σουκοτάι στην βόρεια Ταϊλάνδη στις 30 Μαρτίου. 
 
FEMALE BACKPACKER SPARKS ANGER AFTER PUTTING STINKY FEET ON CHAIR

Ξαφνικά ένιωσε μία δυσάρεστη οσμή όταν μία ταξιδιώτισσα έκατσε στην σειρά πίσω από αυτόν και έβαλε τα πόδια της στο κάθισμα που ήταν άδειο δίπλα του.


Ο Narong της ζήτησε ευγενικά να κατεβάσει τα πόδια της αλλά εκείνη αρνήθηκε να τον ακούσει και τα έβαλε πάλι πάνω. Τότε, άρχισε να τραβάει βίντεο την γυναίκα που πιστεύει πως είναι από την Γαλλία και έβγαλε φωτογραφίες από την αλαζονική συμπεριφορά της.
FEMALE BACKPACKER SPARKS ANGER AFTER PUTTING STINKY FEET ON CHAIR
Είπε: “Αυτή η κοπέλα ήταν πολύ όμορφη αλλά δεν είχε καθόλου τρόπους. Η μυρωδιά από τα πόδια της είχε μυρίσει σε όλο το λεωφορείο. Έκανε ζέστη και μου ερχόταν να κάνω εμετό επειδή τα πόδια της ήταν ακριβώς δίπλα στο κεφάλι μου. Της είπα πολλές φορές να τα κατεβάσει αλλά δεν το έκανε.”
FEMALE BACKPACKER SPARKS ANGER AFTER PUTTING STINKY FEET ON CHAIR
“Θα το έκανε αυτό και στην χώρα της; Οι άνθρωποι θα πρέπει να σέβονται περισσότερο τις χώρες τις οποίες επισκέπτονται σαν φιλοξενούμενοι.”
Οι σκέψεις σας;
Credit: dailymail.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου