Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

35.000 ΕΥΡΏ ΛΕΊΑ -- Στην Ηλεία ............Στη Δυτική Ελλάδα

ΕΞΑΡΘΡΏΘΗΚΕ ΣΠΕΊΡΑ ΠΟΥ ΕΊΧΕ ΔΙΑΠΡΆΞΕΙ ΣΩΡΕΊΑ ΚΛΟΠΏΝ ΣΤΗΝ ΗΛΕΊΑ ........

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ρεπορτάζ για την Ένωση Συντακτών Διαδικτύου :
Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Αξιωματούχος Δημοσιογράφος της ΕΣΔ 
Εξαρθρώθηκε σπείρα που είχε διαπράξει σωρεία κλοπών στην Ηλεία , για εγκλήματα κατά ιδιοκτησίας .
Από την έως τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί είκοσι έξι διαρρήξεις σε οικίες και κατάστημα, σε παραθεριστικές περιοχές το περσινό καλοκαίρι
Συνελήφθη ένας 41χρονος αλλοδαπός, ενώ αναζητούνται δυο συνεργοί του.. Δεν θα αργήσουν οι αρχές να φτάσουν στα ίχνη τους , Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη στο Ρίο Πατρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ο 41χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών για κλοπές.
Οπότε είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές ο 41χρονος
Οι δράστες αφαιρούσαν κυρίως χρήματα, κοσμήματα και μικρού όγκου ηλεκτρονικές συσκευές, πολλά από τα οποία μετέφεραν σε μαξιλαροθήκες, μεθοδικά , ‘’σα νοικοκυραίοι’’.
Το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν οι δράστες ξεπερνά τις 35.000 ευρώ....


Σύμφωνα με τις έρευνες , η εγκληματική ομάδα αποτελούνταν από δυο αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 41 και 44 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και από έναν ακόμα άγνωστο συνεργό τους.
Ειδικότερα, από την μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου έχουν εξιχνιαστεί έως τώρα, είκοσι έξι διαρρήξεις στις εξής περιοχές της Ηλείας:

1.)
Πέντε στη Σκαφιδιά,
2)
Από τέσσερις στο Λεβεντοχώρι και στον Άγιο Ηλία,
3)
Τρεις στα Λασταϊικα,
4)
Από δυο στη Μυρτιά, στο Κορακοχώρι και στα Κακαλέικα και
5)
Από μια στα Γρανιτσαϊικα, στα Βυτιναϊικα, στα Καβασιλάκια και στο
  1. Σκουροχώρι.

    Αναφορικά με τον τρόπο δράσης, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης ενεργούσαν βραδινές ώρες, διαπράττοντας διαρρήξεις σε οικίες, αφότου είχαν επιβεβαιωθεί για την απουσία των ενοίκων, επιλέγοντας απόμακρες μονοκατοικίες, κυρίως παραθαλάσσιες, έξω από τον αστικό ιστό της πόλης του Πύργου. Ο τρόπος δράσης τους τουλάχιστον δεν έβαζε  σε κίνδυνο ζωές πολιτών μιας και επιβεβαίωναν την απουσία τους . Το θετικό στην παραβατικότητα τους .
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε για τις καταδικαστικές αποφάσεις στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και φυλακίστηκε σε σωφρονιστικό κατάστημα της Χώρας, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του συνεχίζονται.Η δράση των αστυνομικών αρχών, έχει πλέον στελέχη , με μόρφωση και πρέπει να το σκέφτονται καλά αυτό όσοι είναι παραβατικοί , πριν προβούν σε αδικήματα ...
Αλλά 35.000 ευρώ σε μαξιλαροθήκες ; Διατροφή στο μεγαλείο της !!!!!!!

Ρεπορτάζ για την Ένωση Συντακτών Διαδικτύου :

Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Αξιωματούχος Δημοσιογράφος της ΕΣΔ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου