Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ Η... ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!...Τερματιζει η ...η αθλια πουτανεσκα!

ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ...ΘΥΕΛΩΔΗΣ : ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ

ΔΕΝ...ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!          

  

ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗ ΝΙΟΤΗ ΤΟΥ ΤΩΝ …80 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ! ΧΑΡΑΣ ΣΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΤΟΥ…Πρωτοπόρος σε πολλά δημοσιογραφικά....

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ  ΤΟΥ...  

Ο ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ.... 

ΟΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΜΑΣ 

 *** Ε, τι να κάνουμε...έτσι πορεύεται η ανθρώπινη ιστορία...Πάει και δεν πάει! Υπόθεση για κλάματα βασικά ... Μα εγώ δεν τα βάφω ποτέ μαύρα! Χαμογελώ ευτυχής ,παρά τις φουρτούνες που μου έλαχαν στην μέχρι τώρα ΜΕΓΑΛΗ  πορεία της ζωής μου...και δεν ξέρω ποιές άλλες με περιμένουν στην στροφή του υπόλοιπου βίου μου!
Τι θέλω να πω;΄Ενα απλό πραγματάκι: Μην σκιάζεστε για τίποτε... ΑΔΕΡΦΙΑ...Μην αφήνετε το όποιο πρόβλημα να σας καταπλακώνει ...να σας σμπαραλιάζει! Νην ΣΦΑΖΕΣΤΕ,,, για τα προβλήματα που σας έρχονται και σας καταπλακώουν...΄Οποια κι αν είναι αυτά, όσο σκληρά κι αν είναι.ΜΗΝ ΠΕΛΑΓΩΝΕΤΕ!  ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΎ ΣΑΣ!
Εδώ τζούφιοι άνθρωποι... αυτοί της Βουλής ΝΤΕ -Οι νταβατζήδες μας για την ακρίβεια-...συνεχώς μας κουνιούνται!
Κι ως ΣΩΤΗΡΕΣ μας ...με τις βλακώδεις , ΦΑΙΔΡΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΊΕΣ ΤΟΥΣ!..Για να σώσουν το τομάρι της σπουδαιοφάνειάς τους.

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΟΡΝΙΘΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ... ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΑΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΑΖΟΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΜΑΣ... ΤΟΣΟ ΑΛΑΦΡΟΪΣΚΙΩΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΣΜΕΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΩ ΕΣΠΕΡΙΑ

*** Λοιπόν αυτό το μπασταρδακι εκ Τουρκίας, ο Εφένδυ Ερντογάν μου τη δίνει...με το παχυλό θράσος του!,,Ενας κοινός ΒΛΑΞ είναι που απλά κουνιέται ως χανουμάκι!
Ωστόσο με τα χαζά του δημιουργεί προβλήματα στους γείτονές του και οι Ευρωπαίοι ...τάχα μου συγγενείς ΜΑΣ ... κινούν τη κεφαλή τους...απορούντες. Οι Έλληνες δεν απορούν με το χανουμάκι αυτό! ΞΕΡΟΥΝ! ...
Εκτός των ηλιθίων της πολιτικής μας που μας έχουν αναλάβει ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ... να μας καταποντήσουν...ΟΙ ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΙ ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ!

*** Δεν πρέπει να ξεχνιέται η πραγματική ΟΥΣΙΑ της Τουρκιάς:Φυλή και ράτσα ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ  ΚΙ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ!ΕΙΝΑΙ!
ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ... Η πλειοψηφία του λαού ...των επωνομαζομένων  ΤΟΥΡΚΩΝ  είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ!!! Κατά τα λοιπά αναμείνατε την ΔΙΑΛΥΣΗ αυτού του θρασύτατου ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ που λέγεται.. Τουρκια!

***Το έχουμε φάει στο πετσί μας και το παραμύθι συνεχίζεται με τον Μεμέτη Ερντογάν...που ο ΠΟΥΣΤΗΣ από τη μια πουλάει φιλία κι απο την άλλη ...μας πιάνει και τον πισινό. Ο ΜΟΥΧΑΜΕΤΗΣ!

***Άκου Ρε Μάστορα ...κόψε τον βήχα... διότι με τις μαλακίες σου ...ΠΑΡΑΤΡΑΒΑΣ ... το πράμα.Εν τάξει ...είπαμε να ανεχθούμε τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ σου...Αλλά υπάρχουν και ΟΡΙΑ!Καταλαβαίνεις Ρε μπουνταλά ΕΦΕΝΤΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ; ;

***Μην σωσεις και καταλάβεις ποτέ! Εξάλου βρίσκεσαι ΗΔΗ στο ΦΙΝΑΛΕΜΑΝ... Τερματίζεις ΕΣΥ κι αυτό το ψεύτικο  κατασκευασμα που σήμερα το λέτε ΤΟΥΡΚΙΑ! 

ΠΕΡΙΜΕΝΕ... ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ...ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑ  ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ!...ΕΦΕΝΔΗ ΕΡΤΟΓΑΝ!!!

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου