Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΘΛΙΒΕΡΗ Η ΣΤΕΝΟΚΕΦΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.. ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ! -Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ!



Προς νέο ναυάγιο η διάσκεψη των Προέδρων για το ΕΣΡ

ΒΑΣΙΚΑ ...Η ΤΣΟΥΤΣΟΥ ΤΟΥ ΚΟΚΚΟΡΑ...Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ... ΤΑ ΈΧΕΙ ΧΑΜΈΝΑ...αει σιχτιρ πια με τα παιδιάστικα τους...


Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Βύρωνα Πολύδωρα για την προεδρία του ΕΣΡ σήμερα από την κυβέρνηση, έφερε όπως αναμενόταν αντιδράσεις από την πλευρά των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Το σκηνικό που διαμορφώνεται δείχνει πως η νέα διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής η οποία θα λάβει χώρα τη Δευτέρα με στόχο τη συγκρότηση του ΕΣΡ δεν θα έχει και πάλι θετική έκβαση.
Ενδεικτικά σημειώνεται πως πέραν της αξιωματικής αντιπολίτευσης η οποία σημείωσε πως ο Βύρων Πολύδωρας δεν πληροί τις προδιαγραφές για Πρόεδρος του ΕΣΡ και ουσιαστικά σκιαγράφησε την αρνητική τοποθέτησή της στην επερχόμενη διάσκεψη, τόσο το Ποτάμι όσο και η Δημοκρατική Συμπαράταξη τονίζουν πως δεν θα υπερψηφίσουν τη συγκεκριμένη επιλογή.
Αναλυτικά η Δημοκρατική Συμπαράταξη απορρίπτει η Δημοκρατική Συμπαράταξη την υποψηφιότητα του Βύρωνα Πολύδωρα για την προεδρία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.
Σε ανακοίνωσή της, η ΔΗΣΥ αποσαφηνίσει ότι «εξυπακούεται» πως δεν πρόκειται να ψηφίσει τον «υπουργό της ζαρντινιέρας», που «είχε προτείνει τη συνεργασία του πολιτικού του χώρου με την Χρυσή Αυγή»
Το ΚΚΕ αναφέρει επίσης σε σχετική του ανακοίνωση: «Δεν πρόκειται να πάρουμε μέρος σε «παζάρια και παιχνίδια που έχουν ως κύριο στόχο την αναδιανομή της πίτας στα ΜΜΕ»,
Το ΚΚΕ κάνει λόγο για «αποπροσανατολισμό» που «καλά κρατεί», και κατηγορεί τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και τη Νέα Δημοκρατία ότι με την αντιπαράθεσή τους προσπαθούν να «κρύψουν τη στρατηγική τους σύμπλευση σε όλα τα άλλα σοβαρά και κρίσιμα ζητήματα που επιδεινώνουν τη ζωή του λαού».
Από την πλευρά του το Ποτάμι είπε επίσης «Όχι» στην υποψηφιότητα του Βύρωνα Πολύδωρα για την προεδρία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης δήλωσε και Το Ποτάμι, μετά την απορριπτική απάντηση της Νέας Δημοκρατίας.
«Το Ποτάμι δεν παίζει με τους θεσμούς και δεν πρόκειται να συναινέσει στον ευτελισμό των ανεξάρτητων αρχών», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα.
Το Ποτάμι χαρακτηρίζει τον υπουργό της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή «πρόσωπο από το βαθύ παρελθόν της Ελλάδας της χρεοκοπίας».
Η Ένωση Κεντρώων αναφέρει πως «για να υπάρχει αποτέλεσμα στη διάσκεψη των προέδρων πρέπει να αποφύγει η κυβέρνηση κάθε παράπλευρη νομοθετική πρωτοβουλία και να μετατεθούν όλες οι αρμοδιότητες στο ΕΣΡ. Ακόμη και τις προσωρινές άδειες λειτουργίας των σταθμών να τις δώσει το ΕΣΡ και όχι η κυβέρνηση».
Υπέρ της υποψηφιότητας Πολύδωρα όπως ήταν αναμενόμενο τάχθηκαν οι ΑΝΕΛ οι οποίοι σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους πως «ο Βύρων Πολύδωρας είναι η «ψυχή του [Κώστα] Καραμανλή» και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να επιλέξει εάν συντάσσεται με αυτόν ή με «υμνητές του Παττακού και βιβλιοπώλες νεοναζιστικών βιβλίων».
Αυτό δήλωσε ο υπουργός Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος, ουσιαστικά καλώντας τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να υποστηρίξει την επιλογή της κυβέρνησης για εκλογή του κ. Πολύδωρα στην προεδρία του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου.
Ο κ. Καμμένος σημείωσε πως ο πρόεδρος της ΝΔ «πρέπει να επιλέξει εάν θα βάλει οριστική ταφόπλακα στην ψυχή» της καραμανλικής παράταξης.
ΒΑΣΙΚΑ ...Η ΤΣΟΥΤΣΟΥ ΤΟΥ ΚΟΚΚΟΡΑ...Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ... ΤΑ ΈΧΕΙ ΧΑΜΈΝΑ...αει σιχτιρ πια με τα παιδιάστικα τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου