Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΩΠΑ...ΝΑΤΟΣ ΠΑΛΙ Ο ΜΙΣΤΕΡ ΤΙΠΟΤΕΑΣ...ΠΑΡΛΑΠΙΠΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!..ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΜΑΓΚΑΚΙ ΤΟ ΚΌΜΜΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕΣ;


H απάντηση του Βαρουφάκη στην επίθεση του Στουρνάρα

Μέσω Twitter σχολίασε ο Γιάνης Βαρουφάκης τα όσα είπε σε βάρος του ο Γιάννης Στουρνάρας, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

«Η απάντησή μου στον Γιάννη Στουρνάρα στην Εφημερίδα των Συντακτών του Σαββάτου», προανήγγειλε ο πρώην υπουργός Οικονομικών. «Ως τότε ας επεκτείνουν την Πτώχευση προσποιούμενοι ότι την απέτρεψαν!», έγραψε ακόμη στην ανάρτησή του.
Μιλώντας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος έριξε «βόμβες» κατά του κ. Βαρουφάκη.
Απαντώντας στο γιατί δεν παρενέβη για την εκροή κεφαλαίων, ο κ. Στουρνάρας «έδειξε» ευθέως τον κ. Βαρουφάκη, αναφέροντας ότι εξαιτίας του η ΕΚΤ σταμάτησε να δέχεται τα ελληνικά ομόλογα στις 4 Φεβρουαρίου.
Ο κ. Στουρνάρας αποκάλυψε ότι ο κ. Βαρουφάκης πήγε στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΤ και είπε ότι είναι υπουργός Οικονομικών μιας χρεοκοπημένης χώρας. «Τους είπα ”μην τον λαμβάνετε υπόψιν σας”» πρόσθεσε ο κ. Στουρνάρας και συμπλήρωσε ότι του απάντησαν «δεν μπορούμε να μην τον λάβουμε υπόψιν είναι υπουργός Οικονομικών».
Πηγή: Η «απάντηση» του Βαρουφάκη στον Στουρνάρα | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου