Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ...

AΓΡΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ! -ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ 


ntou makeleio
Αυτό δεν έχει ξαναγίνει….
Για μια απλή κυβερνητική μήνυση για…συκοφαντική δυσφήμιση, η μισή ΓΑΔΑ και η ασφάλεια, κατ’ έντολήν των κυβερνητικών κατσαπλιάδων, έχουν βάλει λυτούς και δεμένους, ρουφιάνους και κουκουλοφόρους, να παρακολουθούν κινήσεις, ενέργειες, δραστηριότητες, οικογένειες αλλά και όλους όσοι σχετίζονται με το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ώστε να φτάσει εκεί που θέλει ο διεφθαρμένος εφέντης Καμμένος: Στον Στέφανο Χίο, λες και θα πιάσει τον λήσταρχο Γιαγκούλα. 

Λίγο πριν τις 8 το πρωί άνδρες της αστυνομίας- παρουσία δικαστικού λειτουργού- εισέβαλαν στα γραφεία της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ και της ιστοσελίδας makeleio.gr, αναζητώντας τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο, στο πλαίσιο της εναντίον του αυτόφωρης διαδικασίας, μετά από μήνυση.
Την αναφορά υπέβαλε το μεσημέρι του Σαββάτου, ο ανίκανος και πολιτικά επικίνδυνος, εκτός πολιτικού ελέγχου και σαφώς ανερμάτιστος, Πάνος Καμμένος που κατά πληροφορίες με πεισματική και ακατανόητη εμμονή, επέβαλε παράνομες και αδικαιολόγητες πράξεις, για τις οποίες ήδη έχει επιληφθεί η Νομική Υπηρεσία της εταιρείας μας.
Η μήνυση υπεβλήθη πάλι στο καταφύγιο των πολιτικών λακέδων. Στην Υπηρεσία Προστασίας Πολιτεύματος. Επειδή ο …θείος του υπουργού «στρατάρχη» με τις πουλάδες τον ενέπλεξε σε ανοικτή επιστολή προς την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ , με «τη Μαφία και τον υπόκοσμο, με τους Καλογρίτσες και με πρόσωπα του οργανωμενου εγκλήματος».
Αυτή είναι η Δημοκρατία τους, να την χαιρόμαστε.
Στο πλαίσιο του αυτοφώρου επίσης, συνελήφθη και ο αδερφός τη μητέρας του Πάνου Καμμένου, Ιωάννης Δερματάς. Παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο και αφέθηκε ελεύθερος με προσδιορισμένη δικάσιμο.
Η κυβέρνηση των πολιτικών απατεώνων ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο με σταλινικές πρακτικές! Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για εικόνες που παραπέμπουν σε τριτοκοσμικές χώρες, χωρίς δημοκρατία και νόμους. Αστυνομικοί, με εισαγγελέα και κλειδαρά σπάζουν την πόρτα της εφημερίδος και ψάχνουν για τους επικίνδυνους για τη δημοκρατία δημοσιογράφους, σε πλάνα ΝΤΡΟΠΗΣ  που αυτές τις ώρες τα βλέπει η Ευρώπη και γελά.
eisboli makeleio 1
eisboli makeleio 2
eisboli makeleio 3
eisboli makeleio 4
eisboli makeleio
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχει τη δημοσιογραφική υποχρέωση να δείξει την ωμή αλήθεια στον κόσμο.
Τα σχόλια είναι πια δικά σας. Οι τύποι που κυβερνούν, ξέφυγαν και έγιναν δημόσιος κίνδυνος ανωμαλίας τόσο σε πολιτειακό όσο και σε εθνικό επίπεδο.
Οι δικαστές είναι πια ο μόνος θεσμικός πυλώνας για την εφαρμογή του νόμου. Ας πράξουν το καθήκον τους.
Εμείς από την πλευρά μας, κάθε μέρα και μια αποκάλυψη, κάθε νύχτα και ένα πρωτοσέλιδο.
ΠΗΓΗ:http://www.makeleio.gr/%CF%80%CE%B1%CE%B3%CF%89%CF%83%CE%B5-%CE%BF%CE%BB%CE%B7-%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B5-%CF%84%CE%BF/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου