Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

'' Ο Θάνος Πρίφτης , ξέρει από χιούμορ και ο ίδιος και η παρέα του και θα το ανακαλύψετε στα βίντεο τους στο instagram''

ΘΑΝΟΣ ΠΡΙΦΤΗΣ - ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ
ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ ΣΥΧΝΑ .
ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ. 


'' Ο Θάνος Πρίφτης, ξέρει από χιούμορ και ο ίδιος και η παρέα του και θα το ανακαλύψετε στα βίντεο τους στο instagram'' 
Η πιο σημαντική αιτία για να έχουμε άριστη ψυχική υγεία
'' είναι να νιώθουμε ευεξία ''
και πόσο δε, όταν έχουμε συμμάχους σ΄ αυτό .''Ο Θάνος Πρίφτης με την παρέα του, έχουν ξεχωρίσει στο instagram με τα μοναδικά τους βίντεο. Τον ευχαριστώ για την χαρά να έχω μια συνέντευξη του , γιατί πραγματικά στο χαοτικό instagram κάνει το χιούμορ να μοιάζει διαφορετικό. 
Το Link στο instagram για  χιούμορ με ποιότητα :
https://www.instagram.com/thanos_nc/   

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη για την Ένωση Συντακτών 
Διαδικτύου :Παναγιώτα Βασιλοπούλου –
 Αξιωματούχος Δημοσιογράφος ΕΣΔ 
– Αστυνομικός & Δικαστικός Ρεπόρτερ στην Εγκληματολογία  

ΘΑΝΟΣ ΠΡΙΦΤΗΣ

Το ανάλογο link του στο instagram 

ΕΡΩΤΗΣΗ 1: Παναγιώτα Βασιλοπούλου :
Αξιότιμε κύριε Θάνο Πρίφτη , οφείλω να ομολογήσω πως είναι μεγάλη η χαρά μου να έχω μια συνέντευξη σας και να σας καλωσορίσω ,γιατί τρόπον τινά , είστε φιλοξενούμενος μου . Ευχαριστώ για την τιμή της αποδοχής . Να ξεκινήσω με μια κοινότυπη ερώτηση που δεν είναι κοινότυπο όταν ξεκινάς κάτι με αγάπη και με κέφι . Πώς λοιπόν ξεκίνησε αυτή η ιδέα σας και έχουμε στο χαοτικό instagram την παρουσία σας με χιουμοριστικά βίντεο;



ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1 : Θάνος Πρίφτης :

Καλησπέρα κυρία Βασιλοπούλου, μεγάλη μου τιμή που μoυ δίνετε την δυνατότητα να δώσω σε εσάς μια συνέντευξη. Εγώ ευχαριστώ! Εντελώς τυχαία λοιπόν, μια υπέροχη και ανεπανάληπτη ημέρα τον Ιούλιο του 2018 εις τον χώρο που εργαζόμεθα, σε ανύποπτο χρόνο είπα στον κολλητό μου Τόλη (@storyhustling στο Instagram) να γυρίσουμε κάτι αστείο για να το δούνε οι γνωστοί μας και να γελάσουμε στην πλατφόρμα του instagram.
Ήταν πολύ περίεργο που απ' τα πρώτα κιόλας 2-3 βιντεάκια, και ενώ τα είχαμε γυρίσει για να γελάσουμε μεταξύ μας, μου έστελναν μηνύματα αρκετοί γνωστοί. Στην συνέχεια, λάμβανα μηνύματα και από εντελώς αγνώστους.

Οπότε είπαμε, "πλάκα έχει" και συνεχίσαμε να γυρίζουμε μικρά απλά βιντεάκια καθαρά από χόμπι.



( Ανακαλύψτε μόνοι σας βλέποντας το βίντεο 1  )  


ΕΡΩΤΗΣΗ 2 :Π.Β :
Η ιδέα σας όχι μόνο πραγματοποιήθηκε , αλλά χαίρει και την αγάπη και την αποδοχή του κοινού στο instagram , που συνεχώς αυξάνεται και χαίρομαι γι΄αυτό και να τονίσω εδώ πως ο λόγος που ζήτησα συνέντευξη είναι γιατί τα βίντεο σας , ναι έχουν χιούμορ , έχουν όμως ποιότητα και βλέπω πως το κοινό σας το αναγνωρίζει αυτό , πώς νιώθετε γι ΄ αυτό ;





ΑΠΑΝΤΗΣΗ 2: Θ.Π:
Καταρχάς, ευχαριστώ πολύ που βρίσκεται τα βίντεο μας όχι μόνο αστεία, αλλά και ποιοτικά.
Η ποιότητα που επιδιώκουμε να έχουν τα βίντεο μας, βασίζεται ως επί το πλείστον σε επιρροές που έχουμε αφομοιώσει από την Τέχνη που χρησιμοποιούσαν οι Monty Python.
Επιπροσθέτως, παρακολουθούμε πολλές ξένες κωμωδίες, όπως την καναδέζικη σειρά "Trailer Park Boys"αλλά και αμερικάνικες όπως τα "The Office" και ¨Arrested Development".
Είναι αρχή βέβαια ακόμη, όσο περνάει ο καιρός τα βίντεο αλλάζουν στυλ.
Δεν νομίζω παρόλα αυτά, να καταλαβαίνει κανείς τόσο την ποιότητα όσο το κρύο και παρανοϊκό χιούμορ που βγάζουμε. Πιστεύω είναι μια μίξη και των 2 μαζί η οποία τους διεγείρει.
Και πάλι όμως θα πρέπει να γνωρίσεις τους χαρακτήρες και να αφιερώσεις λιγάκι χρόνο σε αυτό το είδος βίντεο. Διότι στην ουσία, δεν γελάς με το αστείο αυτό καθαυτό, αλλά με ολόκληρη την ιδέα μαζί.

ΕΡΩΤΗΣΗ 3: Π.Β:
Να πω πως είναι μια πρώτη μας συνέντευξη , γιατί όσα θέλω να ρωτήσω δεν χωράνε σε μια πρώτη συνέντευξη , ελπίζω να έχω την χαρά και για άλλες συνεντευξεις , και να σας ρωτήσω , πόση προσπάθεια χρειάζεται για να βγει ένα αποτέλεσμα με χιούμορ , που ουδεμία σχέση έχει με τη χυδαιότητα , γιατί εσείς εκπροσωπείτε άριστα την ποιότητα , πόση μάχη δίνεται για το αποτέλεσμα αυτό ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 3: Θ.Π:
Για ένα απλό βίντεο 15 δευτερολέπτων, ο χρόνος που χρειάζεται είναι 10-15 λεπτά, όπου κουβεντιάζουμε την ιδέα μας και στην συνέχεια προχωράμε στο γύρισμα. Ύστερα χρειάζεται 1 ώρα Editing ώστε να βγει το τελικό αποτέλεσμα.
Για τα μεγαλύτερα βίντεο τώρα, π.χ. ένα βίντεο των 30 δευτερολέπτων χρειάζεται τον διπλάσιο χρόνο.
Για το Κύκνειο Α.Σ.Μ.Α. το οποίο είναι και το μεγαλύτερο βίντεο μας, διάρκειας 2 λεπτών, χρειάστηκε 3 ώρες για το σενάριο, 3 ώρες γυρισμάτων και 10 ώρες editing. Συνολικά 16 ώρες.
Τις οποίες κλέβουμε από τα Σαββατοκύριακα μας, καθώς τις καθημερινές δουλεύουμε αρκετές ώρες και δεν έχουμε χρόνο.

Όσο για την χυδαιότητα που αναφέρατε, δεν έχουμε τέτοιο σκοπό φυσικά, και αυτό αντικατοπτρίζεται άλλωστε απ΄ το τελικό αποτέλεσμα.




( Ανακαλύψτε μόνοι σας βλέποντας το βίντεο 2 ) 


( Η ΠΑΡΈΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΣ ) 

ΕΡΩΤΗΣΗ 4: Π.Β:
Ποια είναι τα σχέδια σας για το μέλλον και τι ετοιμάζετε ακόμα για μας που σας θαυμάζουμε και σας έχουμε αγαπήσει , μιλώ κι εγώ εκ μέρους του κοινού που θα διαβάσει τη συνέντευξη μας , γιατί υποφέρουμε σε μια διαλυμένη Ελλάδα ως πολίτες με τα τόσα προβλήματα , άρα γιατί να μην υποφέρουμε με χιούμορ κι όχι με μιζέρια και μας είστε πλέον απαραίτητοι .

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 4:Θ.Π:
Λοιπόν, γενικώς δεν κάνουμε σχέδια γιατί όλο αυτό γίνεται καθαρά από χόμπι και πρώτα απ' όλα επειδή περνάμε εμείς καλά και γελάμε πολύ.
Όταν βαρεθούμε η δεν έχουμε πλέον αρκετό χρόνο θα σταματήσουμε.
Προς το παρόν, επειδή δεν μας αρέσει να σχεδιάζουμε μακροπρόθεσμα το μέλλον, έχουμε αναπτύξει μερικά σενάρια για τα επόμενα 5-6 βίντεο, και γράφουμε και ένα ακόμη μεγάλο σενάριο για μια Μικρού Μήκους ταινία, όχι στα πλαίσια του Instagram βέβαια.
Αυτή είναι η σκέψη μας για το άμεσο μέλλον, το αν θα γίνει ή όχι εξαρτάται από μας τους ίδιους. 




( Ανακαλύψτε μόνοι σας βλέποντας το βίντεο 3 ) 

ΕΡΩΤΗΣΗ 5:Π.Β :
Πείτε μας για τους συνεργάτες σας , την ομάδα σας δηλαδή , ποιος μαγνητοσκοπεί , ποιος κάνει το μοντάζ , ποιος γράφει κείμενα , ποιος σκηνοθετεί , γιατί είδα πως χειρίζεστε άριστα την τεχνολογία που απαιτεί γνώσεις , συνεπώς πέρα από το να ερμηνεύεται κρύβεται και πολύς κόπος πίσω από κάθε βίντεο .
ΑΠΑΝΤΗΣΗ 5: Θ.Π:
Η ομάδα μας ξεκίνησε με 2 άτομα, εμένα και τον Τόλη (@storyhustling). Πλέον αποτελείται από 4 άτομα, εμένα τον Τόλη, την Μαγδαληνή (@yatagarasu.ai) και τον Σωτήρη (@sobersober).
Το Κύκνειο Α.Σ.Μ.Α. είναι στην ουσία τα αρχικά των ονομάτων μας, Απόστολος, Σωτήριος, Μαγδαληνή και Αθανάσιος, ύστερα ήρθε και έδεσε το "Κύκνειο", και είχαμε το τελικό όνομα "Κύκνειο Α.Σ.Μ.Α." το οποίο είναι μια καινούργια σειρά από αλληλένδετα και χωρίς νόημα μικρά σκετσάκια.
Βλέποντας καθημερινά εδώ και αρκετά χρόνια αμερικανικές, αγγλικές κωμωδίες, You tube και ελληνικές ταινίες, ο, τι μ' αρέσει απλά το σημειώνω και όταν βρούμε ελεύθερο χρόνο τα συζητάμε με την ομάδα και βγάζουμε όλοι μαζί τα τελικά σενάρια.
Όσον αφορά στη σκηνοθεσία, όλοι μαζί πριν το βίντεο βρίσκουμε τι ακριβώς θα κάνουμε. Δεν χρειάζεται πολλές λήψεις η κάθε σκηνή, διότι το "freestyle" είναι στην ουσία ο πυρήνας για το συγκεκριμένο concept.
Φυσικά, μαγνητοσκοπούμε όλοι, αναλόγως την περίσταση.
Το editing το κάνω εγώ όταν βρω ελεύθερο χρόνο.
Η αλήθεια είναι πως την καθημερινότητά μας την περνάμε ακριβώς όπως και στα βιντεάκια. Δηλαδή όλη την ώρα με χιούμορ και κρύα αστεία.
Εξάλλου, είμαστε κολλητοί με τον Τόλη και τον Σωτήρη εδώ και πάνω από μία δεκαετία αλλά ταυτόχρονα και συνεργάτες τα τελευταία 3,5 χρόνια. Συνεπώς, περνώντας τόσες ώρες μαζί στο γραφείο, καταλαβαίνετε τι γίνεται...




( Ανακαλύψτε μόνοι σας βλέποντας το βίντεο 4 ) 
ΕΡΩΤΗΣΗ 6 : Π.Β
Ο Θάνος Πρίφτης τι αγαπά στη ζωή του και ποια είναι η φιλοσοφία του για τη ζωή και η στάση που κρατά στις αντιξοότητες της ζωής ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ 6:Θ.Π:
Η αλήθεια είναι πως η φιλοσοφία μου είναι απλή, να γελάω όσο περισσότερο μπορώ, και να περνάω τον περισσότερο χρόνο με φίλους κάνοντας ωραίες εποικοδομητικές συζητήσεις.
Προσπαθώ να βλέπω μόνο τα θετικά, ακόμη και στις χειρότερες καταστάσεις.
Η ζωή άλλωστε είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα, μπορεί κάποια στιγμή να συναντήσεις μια κατηφόρα, θα πρέπει να σκεφτείς λοιπόν πως αυτό είναι κάτι παροδικό, και απαιτείται να την διασχίσεις ώστε να την αφήσεις πίσω σου.
Θα κλείσω με κάποιους στίχους του Eric Idle (Monty Python) που έχω πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου:
"Life's a piece of shit,
when you look at it,
life's a laugh and death's a joke, it's true.
You'll see it's all a show
keep 'em laughin' as you go,
just remember that the last laugh is on you..

I mean, what have you got to lose?
You know, you come from nothing,
You're going back to nothing.
What have you lost?
Nothing!
Always look on the bright side of life..."

ΕΡΩΤΗΣΗ 7: Π.Β:
Σε ποια Links μπορούν επίσης να σας βρουν οι φίλοι αναγνώστες που θα διαβάσουν τη συνέντευξη μας , και τι δράση έχετε στα social media πέρα από τα υπέροχα , μοναδικά χιουμοριστικά βίντεο σας ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ 7: Θ.Π :
Αυτήν την στιγμή μπορούν να μας βρουν μόνο στο δικό μου account στο Instagram, το οποίο είναι το @thanos_nc.
Σκεφτόμασταν για κάποιο site κτλ, αλλά ακόμη το χτίζουμε από χόμπι όλο αυτό και δεν θα μας ενδιεφέρε κάτι άλλο προς το παρόν.


ΕΡΩΤΗΣΗ 8: Π.Β:
Ως πρώτη συνέντευξη΄ , προσπάθησα να μείνω στα βασικά , αλλά έχω πολλές ερωτήσεις ακόμα, δεν θέλω όμως να μπερδέψω τους αναγνώστες μας και θέλω κάπου εδώ να σας ευχαριστήσω για την χαρά της συνέντευξης και να ρωτήσω αν είναι κάτι που θέλετε να προσθέσετε που μου διέφυγε να ρωτήσω ή δεν ανάφερα και να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ !



ΑΠΑΝΤΗΣΗ 8 : Θ.Π:
Καταρχάς, εγώ σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Επιπλέον, είμαι βεβαίως πως τα καλύψαμε όλα, δεν βρίσκω κάτι που θα έπρεπε να προσθέσω.
Ευχαριστώ και πάλι, εύχομαι καλή συνέχεια στους αναγνώστες και σε εσάς!



Υ.Γ. Και τα καλύτερα.. δεν έρχονται, ακόμα...






Μια παρέα νέων παιδιών που εντυπωσιάζει στο instagram και θα τους βρείτε στα παρακάτω links :

Επίσημο Προφίλ του Θάνου Πρίφτη στο instagram


( Χωρατά )

backstages ( τι κρύβεται πίσω από τα γυρίσματα )


(ΑΣΜΑ) 


ΘαγκΛάηφς

( Ότι Να' ναι )







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου