Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΛΙΑΝΗ! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ...


Δήμητρα Λιάνη: «Οι εκσυγχρονιστές μετά το θάνατο του Αντρέα έδωσαν εντολή:
Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΑ ΞΕΡΝΑΕΙ ΟΛΑ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ!
Η γυναίκα που σημάδεψε όσο κανείς άλλος τον Ανδρέα Παπανδρέου σπάει τη σιωπή της μετά την καταδίκη της για χρέη στην εφορία και ξεσπά εναντίον εκείνων που τη λοιδόρησαν και την άφησαν στο περιθώριο του εορτασμού για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου.
Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Μετά τα Μεσάνυχτα» αποκάλυψε τη δυσαρέσκειά της τόσο για τη Φώφη Γεννηματά όσο και για τους παλιούς συντρόφους -στελέχη του ΠΑΣΟΚ που δεν της έδωσαν τη δυνατότητα να μιλήσει και εκείνη για τον Ανδρέα Παπανδρεόυ.
Τόνισε μάλιστα ότι η καταδίκη της για χρέη στην εφορία είναι αποτέλεσμα του ακήρυχτου πολέμου που βιώνει εδώ και χρόνια από συγγενείς και συντρόφους του Ανδρέα Παπανδρεόυ.
«Οι εκσυγχρονιστές μετά το θάνατο του Ανδρέα έδωσαν εντολή: "Τσακίστε την Δήμητρα"»!
«Εγώ κι ο Ανδρέας κάναμε κοινή δήλωση στο πόθεν έσχες. Εγώ φυσικά απλώς έβαζα την υπογραφή μου. Και τι άλλο θα έκανα μπροστά σε έναν ηγέτη. Ανοίγουν την υπόθεση Αγράμπελης και ο Ανδρέας είχε γράψει την αντικειμενική αξία του σπιτιού. Αρχίζει μια ανάκριση, ένα κυνηγητό δικό μου που είχε στόχο τον Ανδρέα. Επί πεντέμιση ώρες με πήγαν σε έναν ανακριτή, λες και είχα σκοτώσει άνθρωπο, με τρεις περίεργους τύπους της ΣΔΟΕ. Ένας πολύ καλός μου φίλος δικηγόρος, μου αποκάλυψε πως η εντολή ήταν από το γραφείο του Χριστοδουλάκη που έλεγε: "Τσακίστε την Δήμητρα".
»Τους είπα, "ακούστε να δείτε ο Ανδρέας είναι στο Α' Νεκροταφείο, μπορείτε να πάτε να λύσετε όλες σας τις απορίες". Εγώ, όταν μου ζήταγε ο Ανδρέας να βάλω μια υπογραφή, την έβαζα. Επίσης αν μου έλεγε: "Δήμητρα πήδα από το παράθυρο", θα πηδούσα από το παράθυρο. Για μένα ο Ανδρέας ήταν το Α και το Ω της ζωής μου. Τέλος πάντων, το αποτέλεσμα αυτής της ιστορίας ήταν να μου πούνε ένα απίστευτο πρόστιμο πολλών χιλιάδων ευρώ, το οποίο πάρα πολύ λίγοι Έλληνες θα ήταν ικανοί να πληρώσουν αυτό το ποσό, το οποίο μαζεύτηκε και με τους τόκους υπερημερίας αυξήθηκε. Πληρώθηκε ένα μέρος, όπως θα πληρωθεί και θα διευθετηθεί και το άλλο. Όπως ασκήσαμε έφεση και για αυτό. Ήταν μεγάλη ατιμία αυτό που μου έκαναν».
«Ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν αγαπούσε τα χρήματα»
«Ο Ανδρέας δεν αγαπούσε τα χρήματα, έψαξαν παντού για να βρουν χρήματα και ήταν έτοιμοι να με αντιμετωπίσουν χειρότερα από τον Άκη Τσοχατζόπουλο σε περίπτωση που έβρισκαν κάτι. Δεν μπόρεσαν να βρουν όμως. Το δεύτερο πράγμα που μου έκαναν, η οικογένεια του Ανδρέα, ήταν να μου φέρουν τη νόθα κόρη του Ανδρέα για να διεκδικήσει τη μισή μου σύνταξη. Η γυναίκα αυτή λοιπόν δεν παντρεύεται για να παίρνει τη μισή σύνταξη του Ανδρέα! Έχει έναν άντρα, έχει παιδί και είναι εργαζόμενη. Και παίρνει πάρα πολλά επιδόματα από το σουηδικό κράτος γιατί το σουηδικό κράτος ευνοεί πολύ τις ανύπαντρες μητέρες. Γι' αυτό έχω οικονομικά προβλήματα αυτή τη στιγμή».
«Το ΚΙΝ.ΑΛ. δεν είχε το θάρρος να με καλέσει στο συνέδριο για τα 100 χρόνια του Ανδρέα»
«Δεν είχαν το θάρρος να σηκώσουν το τηλέφωνο και να πουν: "Είσαι η γυναίκα του και σε καλούμε εκεί". Δεν δέχτηκα ποτέ πρόσκληση για να πάω στο συνέδριο του ΚΙΝ.ΑΛ. για τα 100 χρόνια του Ανδρέα. Εγώ ένα λιθαράκι δεν έβαλα ποτέ σε αυτή την ιστορική διαδρομή, για να με καλέσουν; Αντίθετα, ένα παλιό στέλεχος προσπάθησε να με πείσει να πάω απρόσκλητη. Εγώ όμως δεν πάω απρόσκλητη και δεν ξέρω αν θα πήγαινα και προσκεκλημένη. Εγώ πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι συνεχιστές του Ανδρέα Παπανδρέου, είναι κάτι άλλο και καλά θα κάνουν να μην πιάνουν τον Ανδρέα στο στόμα τους. Αισθάνομαι ότι μου λέει ο Ανδρέας από ψηλά: "Κόψε τους τη γλώσσα Δήμητρα"».
«Την εποχή που ερωτεύτηκα τον Ανδρέα δεχόμουν σοβαρές απειλές»
«Θεωρούσαν ότι ήμουν ένα εμπόδιο απέναντι στις εξελίξεις. Εγώ τότε ήμουν σε μια ηλικία όπου μπορούσα να πω τη γνώμη μου και την οποία σεβόταν ο Ανδρέας, αλλά δεν ήμουν εγώ η οποία παρήγαγα την πολιτική του Ανδρέα. Ο Ανδρέας ήταν ένα φωτεινό μυαλό, μια ξεχωριστή προσωπικότητα και δεν μπορούσα να τον επηρεάσω, όπως εκείνοι πίστευαν. Ο Ανδρέας ήθελε να του δίνεις ελπίδα και προοπτική. Αυτά ήταν τα δυο κουμπιά του.
»Η αλήθεια είναι ότι σεβόταν το ένστικτό μου. Δεχόμουν απειλές από στενό περιβάλλον του Αντρέα που μου έλεγαν: "Δήμητρα σήκω και φύγε ". Όσο ήμουν φιλενάδα για την οικογένεια του Ανδρέα, όλα πήγαιναν καλά. Αλλά από τη στιγμή που μεσολαβεί ένα διαζύγιο κι ένας γάμος, η στάση της οικογένειας προς το πρόσωπό μου ήταν εχθρική».
«Σήμερα που το σκέφτομαι θα ήθελα να είχα κάνει ένα παιδί με τον Ανδρέα»
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
«Κάποια στιγμή μου είπε ο Ανδρέας ότι: "Ήταν πολύ κρίμα που σε γνώρισα τώρα γιατί αν σε γνώριζα λίγα χρόνια νωρίτερα, τώρα θα είχαμε δυο παιδιά μαζί μέχρι εκεί πάνω". Εγώ τότε δεν μπορούσα να σκεφτώ ένα παιδί σε τέτοιου είδους εκλογικές αναμετρήσεις, τότε δε χώραγε ένα παιδί. Σήμερα όμως, ναι θα ήθελα ένα παιδί από τον Ανδρέα και κακώς που δεν το επεδίωξα».

1 σχόλιο: