Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

ΧΡΟΝΙΑ Π0ΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ...ΣΤΑΥΡΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ...ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥΣ...

ΟΤΑΝ Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΓΟΛΓΟΘΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΡΙΖΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ!

14 Σεπτεμβρίου σήμερα, του Σταυρού, η μεγάλη γιορτή της...

Χριστιανοσύνης, με πλήθος πιστών από το πρωί να κατακλύζουν τις εκκλησίες και να φεύγουν με ένα κλαράκι βασιλικού.

Η γιορτή έχει τις ρίζες της πίσω στο 326 όταν η μητέρα του Μεγάλου Κωνσταντίνου, Αυγούστα Ιουλία Φλαβία Ελένη, (η μετέπειτα Αγία Ελένη), μετέβη στους Αγίους Τόπους για να ανακαλύψει τα μέρη στα οποία έζησε και δίδαξε ο Ιησούς Χριστός.

Στα Ιεροσόλυμα πραγματοποίησε μεγάλες ανασκαφές για να βρεθούν οι τόποι της Σταύρωσης και της Ανάστασης στον λόφο του Γολγοθά. Τα βήματά της την οδήγησαν στην εύρεση του Τιμίου Σταυρού από ένα αρωματικό φυτό που φύτρωνε στο μέρος εκείνο, τον γνωστό μας βασιλικό. Ύστερα από επίπονες ανασκαφές βρέθηκαν τρεις σταυροί, του Κυρίου και των δύο ληστών.

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ, ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ...

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ
Όπως έλεγαν οι αρχαίοι «ουδέν καινόν υπό τον ήλιον». Τίποτα δεν μπορεί τελικά να κρυφτεί. Και τα WikiLeaks ξεσκέπασαν πέρα για πέρα...

το φιάσκο των Πρεσπών. Οι Κοτζιάδες δεν διαπραγματεύτηκαν προφανώς τίποτα. Υπέγραψαν αγαλλομένω ποδί το σχέδιο που τούς είχαν ετοιμάσει ήδη από το 2008 οι αμερικανοί. Μας το επιβεβαίωσε προ ημερών ο ΥφΕξ Μίτσελ, με την «υπερήφανη» δήλωσή του ότι «η αμερικανική διπλωματία διαδραμάτισε κεντρικό ρόλο στην επίλυση της διαφοράς Ελλάδος – Μακεδονίας. [Όπου σε αμερικανογερμανικά κείμενα βλέπετε «Μακεδονία», διαβάζετε Ψευδομακεδονία..
Τώρα, το αποκαλυπτόμενο τηλεγράφημα (29/7/2008) της Τζίλιαν Μιλοβάνοβιτς, πρέσβειρας των ΗΠΑ στα Σκόπια, τα συνομολογεί με την τότε κυβέρνηση Γκρουέφσκι όλα.

ΙΔΟΥ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ "ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ": ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΓΑΜΠΡΟΣ ΣΠΑΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ! ΝΑ... ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ! ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ, ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ! ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου