Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ...

ΕΛΕΟΣ...!!! «Τους τούρκους τους έδιωξαν οι Αλβανοί από την Ελλάδα»...!! ΒΙΝΤΕΟ: Επεισοδιακή εκπομπή ανθελληνικού μένους στην αλβανική τηλεόραση!






Η ανθελληνική προπαγάνδα στην Αλβανία καλά κρατεί και όχι μόνο στα βιβλία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Σάλος προκλήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή με υψηλή τηλεθέαση όταν ιστορικός προσπάθησε να αποδείξει ότι ακόμη και ο Έλληνας Πρωθυπουργός είναι Αλβανός.

«Ποια Ελλάδα; Δεν υπάρχουν Έλληνες. Όλοι είναι Αλβανοί που ντρέπονται να το πουν. Αλβανοί όπως ο μοντέρνος Έλληνας Πρωθυπουργός που έχει παγιδευτεί, όμως, στην παλαιοπολιτική», είπε ιστορικός που εξιστορούσε τα... ανιστόρητα.


ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΡΥΛΛΙΚΟΥ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ... ΠΟΥ ΑΞΊΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ... ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ....

Φώτης Γιαγκούλας: Η ιστορία του φοβερού και τρομερού λήσταρχου που απένειμε δικαιοσύνη με την ακονισμένη του «παρδάλα»


Στις 20 Σεπτεμβρη του 1925 σκοτώνεται σε συμπλοκή με άνδρες της Χωροφυλακής στην περιοχή Κλεφτόβρυση του Ολύμπου ο θρυλικός λήσταρχος Φώτης Γιαγκούλας. Ο θρυλικός Έλληνας λήσταρχος ήταν από το χωριό Μεταξάς Σερβίων.
Λέγεται πως θρυλικός λήσταρχος Φώτης Γιαγκούλας λίγο πριν σκοτωθεί -τέτοιες μέρες το 1925- στα βουνά της Πιερίας είχε πει : “Oι κλέφτες θα ξοφλήσουν από τα βουνά και θα κατέβουν στις πόλεις”! Και ήταν μάλλον προφητικός .Οι λήσταρχοι που είχαν μυθοποιηθεί από τον απλό λαό εξαφανίστηκαν από τις απρόσιτες οροσειρές, αλλά γίνονται όλο και περισσότεροι στις πόλεις χωρίς να διεκδικούν πια τον ρόλο του σύγχρονου «Ρομπέν των δασών».

Μην υποτιμάται το ουρικό οξύ - Ποιοι κινδυνεύουν - Τι λύσεις υπάρχουν


Η ουρική αρθρίτιδα, η οποία προκαλείται από το αυξημένο ουρικό οξύ στο σώμα, είναι μία από τις πιο οδυνηρές μορφές αρθρίτιδας.Αν το ουρικό οξύ συσσωρευθεί στον οργανισμό μπορεί να οδηγήσει σε:

-- Ραγδαία συσσώρευση κρυστάλλων ουρικού οξέος στις αρθρώσεις, συχνά στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού

-- Συσσώρευση ουρικού οξέος που μοιάζει με εξογκώματα κάτω από το δέρμα

-- Πέτρες στα νεφρά από κρυστάλλους ουρικού οξέος στα νεφρά

Για πολλούς ανθρώπους, η πρώτη έξαρση της ουρικής αρθρίτιδας επέρχεται στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Συχνά, είναι μια κατάσταση που ξυπνά το άτομο από τον ύπνο. Το δάχτυλο του ποδιού θα είναι πολύ ευαίσθητο, κόκκινο, ζεστό, και πρησμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου