Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΙ Ο ΤΡΙΠΡΑΣ...ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!

ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ....;;; Κι άλλος Αλβανός ισχυρίζεται ότι ο Τσίπρας είναι συμπατριώτης τους και το κρύβει...!!!


Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας φαίνεται ότι έχει εντυπωσιάσει τους Αλβανούς 
και ασχολούνται με τις ρίζες της οικογένειάς του, που τις θεωρούν …αλβανικές, όπως πολλών πρωθυπουργών της Ελλάδας και προέδρων της Δημοκρατίας.


Έτσι, ο Άρμπεν Λάλα, αναδημοσιεύει ένα παλιό του κείμενο για την καταγωγή του Αλέξη Τσίπρα, 
που είχε πρωτοδημοσιεύσει στην Albeu τον Ιανουάριο του 2015.



Η τρομοκρατία αποτελεί ένα σύνθετο κοινωνικό και πολιτικό φαινόμενο, που έχει αναδειχθεί ως ένα από τα πλέον επίκαιρα της εποχής μας λόγω της μαζικής και παγκοσμιοποιημένης διάστασης που έχει λάβει τα τελευταία χρόνια, αλλά και της εξέλιξης της τεχνολογίας, που επιτρέπει τη μεγιστοποίηση της κλίμακας και της ισχύος των τρομοκρατικών ενεργειών.
To σοκ που ακολούθησε την πτώση των δίδυμων πύργων, άλλαξε πολλά πράγματα σε όλο τον κόσμο. Είναι προφανές, ότι ο κόσμος δεν είναι πια ο ίδιος. Και δυστυχώς μετά τα τελευταία γεγονότα στην Ευρώπη δεν θα είναι η ίδια.
Η επίθεση των δίδυμων πύργων επηρέασε πρώτα απ όλα έμμεσα, σημαντικούς τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας, δημιουργώντας νέα δεδομένα μεταξύ άλλων, στους κανόνες ασφαλείας. ....................

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ....


ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
«ΕΛ.ΛΑ.Σ.»
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ
Ευριπίδου 57-Τ.Κ. 10554 Αθήνα -Τηλ210 3250220
 



Αθήνα 9η Σεπτεμβρίου 2018

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

«Το τραγικό της γελοιότητος ή γελοιότης του τραγικού;»

          Αφουγκραζόμενοι την οιμωγή του Έθνους και έχοντας τάξει εαυτούς στην υπηρεσία του, με όποιες δυνάμεις διαθέτουμε ως πολιτικός φορέας,«μόνοι και μετά πολλών», ακολουθώντας τα χνάρια των προγόνων μας, βαδίζουμε τον καλό δρόμο του αγώνα εναντίον όλου αυτού τουπολύχρωμου συρφετού των ολετήρων που οδηγεί την Ελλάδα στα τάρταρα και προσβάλει την έννοια του ανθρώπου.
          Άναυδοι και τεθλιμμένοι, όλοι οι Έλληνες και όχι μόνο, παρακολουθήσαμε τον κομματικό θίασο του ανερμάτιστου κράτους-οπερέττα να δίνει την αξιοθρήνητη παράστασή του με σκηνικό το φρικτό μαζικό έγκλημα της Ανατολικής Αττικής. Αντικρίσαμε εικόνες τραγωδίας και κάναμε σκέψεις για την νοσηρότητα, την καθεστηκυία ανεπάρκεια και την ανικανότητα των οργάνων της πολιτείας, που εκμεταλλευόμενα την οδύνη των πληγέντων, επιδιώκουν να καλύψουν τις εγκληματικές τους πράξεις και παραλείψεις στην διαχείριση της πυρκαγιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου