Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

O ZΩΧΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΡΚΥΡΑΊΟΣ ΑΥΤΟΣ; ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕ ΚΙ Ο ΊΔΙΟΣ. ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΑΡΑΚΟΣ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΣΉΜΕΡΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ...ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ... ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΈΧΕΙ ΑΠΟΘΥΜΈΝΑ...ΚΙ ΟΜΩΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ... Διαβάστε το αν σας ενδιαφέρουν τα δημοσιογραφικά ΑΠΛΥΤΑ...

ΟΧΙ στην 4εξουσιαστική ΕΣΗΕΑ! Απαιτεί προνόμια ασφαλιστικά στις πλάτες λαού! Η Κυβέρνηση..;ΟΧΙ στην εξουσιαστική ΕΣΗΕΑ!Απαιτεί 
προνομιακό ασφαλιστικό  στις πλάτες του λαού!

Υπονομεύουμε την απαίτηση της ΕΣΗΕΑκής 4ης Εξουσίας για:  διακρίσεις-αδικία-ανισότητα- εκμετάλλευση-εξουσιασμό!


Θα υποκύψει η Κυβέρνηση να διαλύσει τον ΕΦΚΑ; 
Θα γίνει, όπως το ΠΑΣΟΚ,νέα... Δεξιά;Άρθρο Γιάννη Ζωχιού
πρ. Αντιπροέδρου ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ


Ο ΕΦΚΑ (Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης) αποτελεί τη μεγαλύτερη και ιστορική ασφαλιστική κατάκτηση 100ετίας.

Μια κατάκτηση που δημιουργεί βαθιά λαϊκή συνείδηση ισότητας και κοινής  διεκδίκησης με μεγάλους αγώνες όλων για δημόσια, ενιαία  και  υψηλής ποιότητας σύνταξη, υγεία, πρόνοια. 

Αυτό μπορούν εύκολα να το εκφράσουν αριστερές ασυμβίβαστες, ανυστερόβουλες  συνειδήσεις με ιστορία, αγώνες, οράματα, θέσεις.

Όμως, ο ΕΦΚΑ υπονομεύεται/συκοφαντείται πολλαπλά από την εξουσιαστική ΕΣΗΕΑ και άλλες εξουσιαστικές συντεχνίες με πρωτοστατούσες τις ιατρικές καθώς και τις εξουσιαστικές αντεργατικές ελίτ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, πυραμιδικά.

Όλες δηλαδή όσες πρωτοστατούν  υπέρ της   στρατηγικής  της Δεξιάς για εκμετάλλευση του ανθρώπου και υπονόμευση κάθε δημόσιου.

Αντί ένα  αγγελιόσημο για τον ΕΦΚΑ από τα διαχρονικά και τεράστια υπερκέρδη του πλούτου, η ΕΣΗΕΑ απαιτεί να επανέλθει, δια πλαγίας οδού, το  αγγελιόσημο  ΜΟΝΟ στη    δημοσιογραφική συντεχνία και, όπως πριν,   αποκλειστικά από την τσέπη του λαού και με απαλλαγή των αφεντικών.

Αντί να αγωνιζόμαστε όλοι μαζί ώστε ο ΕΦΚΑ:
- να είναι ένας  ισχυρότατος Ενιαίος Φορέας σύνταξης, υγείας πρόνοιας  στον οποίο να επιστραφούν τα κλεμμένα  πάρα πολλά τρις 
- να σταματήσει η συνέχιση της  πολύμορφης τεράστιας κλοπής από την κάθε είδους εργοδοσία/αφεντικά
- να καθιερωθεί ειδικός μόνιμος πόρος 
- να αυξάνονται συνεχώς και σημαντικά όλα τα χαμηλά επίπεδα σύνταξης, υγείας και πρόνοιας όλου του λαού  
- να διορθωθούν οργανωτικές, λειτουργικές και άλλες αδυναμίες, είτε κληρονομημένες είτε   νέες
- να είναι τα πάντα ηλεκτρονικά και απλοποιημένα και με χρήση της τεχνολογίας σε κάθε τομέα, 
η ΕΣΗΕΑ υπονομεύει πολλαπλά.

Η ΕΣΗΕΑ, διαχρονικά, ως η 4η εξουσία μαζί με την  εργοδοσία των  ΜΜΕ, δρα ως Εξουσία και στηρίζει/ενισχύει την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, όπως οι άλλες διεφθαρμένες εκμεταλλευτικές Εξουσίες.
Βέβαια,  με κάποιες  εξαιρέσεις δημοσιογράφων.
Έτσι, δια της διαπλοκής με τις άλλες διεφθαρμένες εκμεταλλευτικές Εξουσίες,  πέτυχε  τη ΜΗ ένταξη στον  ΕΦΚΑ του Ενιαίου"Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφαλίσεως Περιθάλψεως (ΕΔΟΕΑΠ)" και απαιτεί , κυρίως ο φτωχός και λεηλατημένος λαός,  να τους πληρώνει  προνόμια.


Ως  ισχυρό σκέλος της συνολικής εκμεταλλευτικής Εξουσίας,  η 4η  είχε χορηγηθεί από τις αλληλέγγυες συνεξουσίες με  το  προνόμιο του  αγγελιόσημου ( μαζί με τα των άλλων... όσημα) το οποίο πλήρωνε ο λαός και ταυτόχρονα απάλλασσε την αφεντικιά  εξουσία των ΜΜΕ από το να έχουν ασφαλιστικές υποχρεώσεις προς τους εργαζόμενους.
Και φυσικά ο ΕΔΟΕΑΠ ήταν ένα κλειστό κλαμπ προνομιούχων και  χρησιμοποιούνταν  (όπως και άλλα Ταμεία)  ως ισχυρό μέσο των συνδικαλιστικών ελίτ να υποτάσσουν, εκμεταλλεύονται, κακοποιούν και τα μέλη τους εργαζόμενους.

Τώρα λοιπόν, από τη μια υπονομεύουν πολύτροπα την ιστορική λαϊκή κατάκτηση, τον ΕΦΚΑ, κυρίως με  δημοσιογραφικές αθλιότητες που μιλούν, γράφουν, εικονίζουν.
Από την άλλη,   χέρι χέρι η 4η ΜΜΕδικη Εξουσία, απαιτεί   την επιστροφή του  αγγελιόσημου ενισχυμένου και φυσικά με συνέχιση της απαλλαγής των αφεντικών.

Μάλιστα, όπως δρουν  με την κακοποιητική δημοσιογραφία, το ίδιο κάνουν και με τις προτάσεις τους για τη σωτηρία(!!!!!!!!!!!) του ΕΔΟΕΑΠ τους που, μέσα στα πολλά βαρύγδουπα δήθεν εναντίον της... εργοδοσίας, υποκρύπτεται με λίγες λέξεις η ουσία, η απάτη, η παραπλάνηση του λαού. Η απαίτηση για διάκριση και ανισότητα.

Ζητούν "Βιώσιμη λύση για τον ΕΔΟΕΑΠ τώρα" με το βαρύγδουπο  "Η εποχή του τζάμπα τελείωσε" και όταν φθάνουν στις προτάσεις απαιτούν ουσιαστικά ΜΟΝΟ από την κυβέρνηση η οποία:  "οφείλει να εγκαταλείψει την αναβλητικότητά της και να αναλάβει τώρα νομοθετική πρωτοβουλία για την διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ".
Να λοιπόν το υποκρυπτόμενο αγγελιόσημο αφού απαιτούν να μείνει:"ΕΝΙΑΙΟΣ-ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΣ ΕΔΟΕΑΠ: Ο ΕΔΟΕΑΠ συνεχίζει να παρέχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εφάπαξ και επικούρηση" :

Προσέξτε ειδικά την πρόταση 3 της ΕΣΗΕΑ:  
"ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΖΙΡΟ: 5% σε όλες τις επιχειρήσεις Μέσων Ενημέρωσης. Αυτό σημαίνει ότι θα πληρώσουν περισσότερα οι εύρωστες, δηλαδή τα κανάλια, παίρνοντας ως αντιστάθμισμα ορισμένα φορολογικά κίνητρα, και λιγότερα οι εφημερίδες που είναι σε δυσχερή θέση και κινδυνεύουν να κλείσουν" (η υπογράμμιση δική μας).


Εξαπατά λοιπόν η ΕΣΗΕΑ με το βαρύγδουπο: "ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΖΙΡΟ: 5% σε όλες τις επιχειρήσεις..."  αλλά στέλνει το βαρύ μήνυμα στην Κυβέρνηση να
νομοθετήσει ως "αντιστάθμισμα (στα αφεντικά)  ορισμένα φορολογικά κίνητρα...(αρχικά) 25-30 εκατομμύρια". 

Φόρους δηλαδή που θα απαλλάσσεται η   αφεντικιά πάμπλουτη 4η εξουσία  αλλά  θα τους πληρώνει ο λαός,  φτωχοποιημένος και με ΕΣΗΕΑκή συνδρομή.


Η δημοσιογραφική απάτη εδώ είναι τεράστια αφού παρουσιάζει με κεφαλαία το "ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΖΙΡΟ" αλλά, με μικρά λίγα  άχρωμα γράμματα, στέλνει κωδικοποιημένο το μεγάλο παρασύνθημα και απαιτεί αυτό που αποτελεί την κορυφαία μόνιμη εργοδοτική απαίτηση:  "φορολογικά κίνητρα",  για τα αφεντικά όταν, φυσικά,  δεν είναι σαφώς και πλήρως απαλλαγμένα από κάθε φορολόγηση.

 Ανάλογα  υποκρύπτονται  και σε άλλες προτάσεις.


Απαιτούν πχ "ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΕΔΟΕΑΠ" αλλά "ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΕΟΠΥΥ".
Δηλαδή,  υπονομεύεται πολλαπλά ο ΕΟΠΥΥ και ΕΦΚΑ αλλά απαιτείται από τον ΕΟΠΥΥ (δηλαδή όλους τους άλλους ασφαλισμένους)  να αναλάβει τις υποχρεώσεις του  "ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ ΕΔΟΕΑΠ"  ώστε:  "Να διατηρηθούν οι επιπρόσθετες παροχές, που έχουν οι ασφαλισμένοι(οι δημοσιογράφοι δηλ. ) όπως θέση νοσηλείας, οδοντιατρικές υπηρεσίες, πολυϊατρεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη".

Ενώ  δηλαδή  η 4η ΜΜΕδικη εξουσία ολομερής ολονυχτίς  υπονομεύει τη δημόσια υγεία και ασφάλιση του λαού  προπαγανδίζοντας υπέρ της  ιδιωτικής, απαιτεί θρασύτατα και ξεδιάντροπα να πληρώνει ο λαός, η δημόσια ασφάλιση, ώστε να είναι αυτοί, οι δημοσιογράφοι,  οι μόνοι προνομιούχοι και με... "επιπρόσθετες παροχές". 

Να λοιπόν πως η 4η ΜΜΕδικη εξουσία απαιτεί διακρίσεις με ανταλλάγματα για τις προσφορές της  προς τις άλλες Εξουσίες ώστε να επιβάλλεται η εκμετάλλευση στους ανθρώπους, η αρπαγή αμέτρητου  πλούτου, η πολύτροπη τεράστια φόρων/εισφορών κλοπή.

Φυσικό λοιπόν:  Αφού η 4η προπαγανδίζει και προωθεί  (με εξαιρεσούλες)  τη συνολική  εκμετάλλευση γιατί, εντέχνως,  να μην προπαγανδίζει τη... διαφορετικότητά τους  γιαυτό και πρέπει να   υπάρχει διάκρισή των δημοσιογράφων   από το... πόπολο  με θεμελιωμένα  προνόμια και "επιπρόσθετες παροχές", που θα τα πληρώνει όμως το... άθλιο  πόπολο; 

Αδίσταχτοι μάλιστα  φτάνουν και στο τερατούργημα  με το:  "Η ΕΣΗΕΑ, έπειτα από τις διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση και τους εργοδότες, κατέθεσε μια ρεαλιστική πρόταση* στην τριμερή συνάντηση της 24ης Ιουλίου, τονίζοντας, μάλιστα, την τεράστια σημασία του συμβολισμού, αφού την ημέρα της επετείου αποκατάστασης της δημοκρατίας, θα μπορούσαμε να βάλουμε τις βάσεις για μια συμφωνία διάσωσης του ΕΔΟΕΑΠ".

Μάλιστα! Η  χρησιμοποίηση της κακοποιητικής τεράστιας δύναμης   της 4ς ΜΜΕδικης εξουσίας για εκμετάλλευση και   συντήρηση της   ανισότητας στο λαό,   να πληρώνουν οι δυστυχισμένοι τα προνόμοιά της και να υπονομεύεται η δημόσια ασφάλιση ΕΦΚΑ/ΕΟΠΥΥ, αποτελεί"τεράστια σημασία του συμβολισμού, της επετείου αποκατάστασης της δημοκρατίας".
Τέτοιο θράσος, απάτη, κακοποίηση.
Αν αυτό δεν αποτελεί  δημοσιογραφία κορυφαίας αθλιότητας, τότε τι άλλο είναι;Βέβαια, αν και ίσως δεν αποτελεί έκπληξη,  μια ακόμη  σημείωση της 4εξουσιαστικής  Προέδρου,  είναι από τα ποιο επικίνδυνα. Γράφει:
 "Από την πρώτη στιγμή που συγκροτήθηκε το προεδρείο της ΕΣΗΕΑ, βάλαμε στην άκρη τις διαφορές μας, και ξεκινήσαμε έναν μαραθώνιο αγώνα για την διάσωση και τη στήριξη του ΕΔΟΕΑΠ".

Εντάξει, οι δημοσιογράφοι της Δεξιάς, είναι εμποτισμένοι, εθισμένοι, καλλιεργημένοι, υποταγμένοι  στην απάτη, στο ψεύδος, στο σκοταδισμό, στην εκμετάλλευση του άλλου.
Όμως, οι αριστεροί  δημοσιογράφοι "βάλαμε στην άκρη τις διαφορές;".
Δηλαδή, αριστεροκομμουνιστααναρχικοί δημοσιογράφοι απεργούν για να μπορούν να αδικούν, να επιβάλλουν ανισότητα και εκμετάλλευση και να τους πληρώνουν προνόμια οι ρακένδυτοι;  Για να απαλλάσσουν τα αφεντικά από φοροϋποχρεώσεις; Για να υπονομεύεται η δημόσια υγεία/σύνταξη, ο ΕΦΚΑ;
     

Αλήθεια, τι θα κάμει η Κυβέρνηση;
Αν   υποκύψει στην ΕΣΗΕΑ για ΕΔΟΕΑΠ, πρέπει να πάψει να μιλάει για Αριστερά.
Υποταγή στην ΕΣΗΕΑ σημαίνει μια ακόμη επιβολή  ανισότητας κατά  του λαού. Κυρίως, την   ενίσχυση του ρόλου της 4ης εξουσίας να υποστυλώνει τη Δεξιά, να προπαγανδίζει την αδικία, την εκμετάλλευση.
Να υπονομεύει τη δημόσια ασφάλιση υπέρ της ιδιωτικής.
Υποταγή στις απαιτήσεις ΕΣΗΕΑ, σημαίνει σφραγίδα για διάλυση του ΕΦΚΑ. 

Η Κυβέρνηση, απαιτείται,  αμέσως σήμερα  να νομοθετήσει την κατάργηση του ΕΔΟΕΑΠ με ένταξη  των  μελών του στον ΕΦΚΑ και τη σαφή αναδρομική υποχρέωση της εργοδοσίας να πληρώνει τα πάντα.

Κάθε άλλη πράξη, θα είναι μια ακόμη βαθιά δεξιά πολιτική και    υπονομευτική του ΕΦΚΑ.


Παράλληλα είναι ανάγκη να οργανωθεί Λαϊκό ΚΙΝΗΜΑ  !

Εργάτες/αγρότες/άνεργοι/συνταξιούχοι/ελεύθεροι και δημοσιογράφοι,   να ξεσηκωθούν  ενάντια στις διεκδικήσεις της  ΕΣΗΕΑεξουσίας και της προδοτικής ελίτ ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ...

Υπονομεύοντας την ισχυροποίηση της 4ης Εξουσίας, ΕΣΗΕΑ και Αφεντικών ΜΜΕ,  υπονομεύεται η όλη Εξουσία,  η απάτη, η αδικία, η εκμετάλλευση, η ανισότητα. Ο σκοταδισμός. Συνολικά το Δεξιό εκμεταλλευτικό Σύστημα.

Έτσι, μπορούμε να προσδοκούμε και μια άλλη, πέραν της αθλιότητας και του σκοταδισμού,    δημοσιογραφία  της πένας, του λόγου, της εικόνας.

Έτσι, μπορούμε να  συμβολίσουμε, πραγματικά, και   την ημέρα της επετείου αποκατάστασης της δημοκρατίας.

Όσο κορυφαία είναι η ανάγκη στήριξης της δημοσιογραφίας τόσο επικίνδυνη είναι  η 4η Εξουσία.


ΥΓ.  Ο κύριος Προκόπης Παυλόπουλος πώς  "δεσμεύτηκε να συμβάλει στην άρση του αδιεξόδου". (ΔΕΞΙΑ=Εκμετάλλευση = Θρησκεία+άδικο Κράτος+εκμεταλλευτικό Κεφάλαιο).15 Οκτώβρη 12 μεσημέρι:
Ξανά:
Η ΑΥΤΕΝΕΡΓΟΣ 

ΜπαλουρδΕλληνοΦρενία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου