Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Ένα Υπέροχο Αστυνομικό Ρεπορτάζ : Ανθρώπινο

Η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΣΤΆΘΗΚΕ ΔΊΠΛΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΌ «ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ»Ρεπορτάζ για Την Ένωση Συντακτών Διαδικτύου :
Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Αξιωματούχος Δημοσιογράφος ΕΣΔΟι Υπηρεσίες και το προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, πραγματοποίησαν εθελοντικές συγκεντρώσεις διαφόρων ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία προσφέρθηκαν σε δομές του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Πάτρα, τον Πύργο και το Αγρίνιο.
Συγκεκριμένα παραδόθηκαν τρόφιμα και συσκευασίες με είδη βρεφικής περιποίησης, είδη χαρτικών, προσωπικής περιποίησης και καθαρισμού
Η Ελληνική Αστυνομία και συγκεκριμένα οι αστυνομικοί που υπηρετούν στις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας στάθηκαν σήμερα αρωγοί στο έργο που διατελούν οι δομές του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην περιοχή μας προσφέροντας μεταξύ άλλων μεγάλες ποσότητες τροφίμων και ειδών περιποίησης, καθαρισμού και χαρτικών.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγος Αδαμάντιος Μητρόπουλος, συνοδευόμενος από τους Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας και Αιτωλίας, Ταξίαρχο Νικόλαο Κοτρωνιά και Αστυνομικό Διευθυντή ΤΣΑΠΙΚΟΥΝΗ Ανδρέα και αντιπροσωπεία Αξιωματικών επισκέφτηκε το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας που λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Πάτρα όπου προσέφεραν τρόφιμα και αναλώσιμα είδη τα οποία με προτροπή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας είχαν συγκεντρώσει οικιοθελώς οι αστυνομικοί που υπηρετούν στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αχαΐας και Αιτωλίας. 

Τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή και τα μέλη της αντιπροσωπίας υποδέχτηκε η κα. ΜΑΛΑΜΑΚΗ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» η οποία ξενάγησε τους αστυνομικούς στις εγκαταστάσεις του οργανισμού στην Πάτρα και τους ενημέρωσε για τις δράσεις και το έργο του.
Επίσης, σε ταυτόχρονες ανάλογες δράσεις, στον Πύργο και στο Αγρίνιο, οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ηλείας και Ακαρνανίας Ταξίαρχος Στεφανόπουλος Κωνσταντίνος και Αστυνομικός Διευθυντής Παπαευθυμίου Δημήτριος παρέδωσαν τρόφιμα και προϊόντα που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί των Υπηρεσιών τους στις τοπικές δομές του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». 

Συνολικά οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν και παρέδωσαν ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ένα τόνο και 375 κιλά τροφίμων και περισσότερες από 600 συσκευασίες αναλώσιμων ειδών, με προϊόντα βρεφικής περιποίησης, χαρτικά, και είδη προσωπικής περιποίησης και καθαρισμού.
Η πράξη των αστυνομικών να συγκεντρώσουν είδη για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναμφίβολα στέλνει ένα μήνυμα υψηλής
κοινωνικής ευαισθησίας αλλά και έμπρακτης αλληλεγγύης και αισιοδοξίας για τους συνανθρώπους μας και κυρίως για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου