Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017


EXOYME KAI TETOIA...APO TON AGIO.... KALABRYTONΑμβρόσιος κατά Ραγκούση: Αν είσαι άνδρας, δώσε ονόματα ομοφυλόφιλων ιεραρχών!

Σκληρή επίθεση κατά του υποψηφίου για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, Γιάννη Ραγκούση για τα σχόλια του περί ομοφυλόφιλων κληρικών εξαπολύει με ανοιχτή επιστολή του ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων, Αμβρόσιος, καλώντας τον «αν είναι άνδρας», να δώσει στοιχεία και ονόματα.
Η επιστολή του Μητροπολίτη Καλαβρύτων:

Αγαπητέ «κηπουρέ του ΓΑΠ», όπως σε αποκαλούν τα ΜΜΕ, είναι αλήθεια, ότι από το στόμα σου βγήκαν τα παρακάτω λόγια;
«…Προσωπικά, έχω συναντήσει εκπροσώπους της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας -σε ανώτατα κλιμάκια, ακόμη και Μητροπολίτες-, οι οποίοι είναι ομοφυλόφιλοι και το κρύβουν. Τους αναγκάζουν να το κρύβουν….Αυτή είναι η πραγματικότητα, αυτή είναι η θέση μου»
Η Ιερά Σύνοδος, μέ εξώδικο έγγραφο, σε κάλεσε να καταθέσεις ονόματα κλπ στοιχεία για όσα ανερυθρίαστα είπες προ ημερών και τα οποία παραθέτω παραπάνω.
Εσύ όμως, διά του Δελτίου Ειδήσεων των σταθμών TV , απέφυγες να απαντήσεις! Με ξεχωριστή αναίδεια έδωσες μια εντελώς απαράδεκτη απάντηση: «Εάν η Εκκλησία θέλει να με σύρει στα Δικαστήρια, είμαι εδώ»! Αυτή δεν είναι απάντηση από ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ!
Ανεξαρτήτως, λοιπόν, από την αντίδραση της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας μας, ως Μέλος της Ιεραρχίας σε προκαλώ:
ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ να μου απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα:
Τίτλο και όνομα των ομοφυλοφίλων Ιεραρχών, τους οποίους, όπως ισχυρίζεσαι, έχεις συναντήσει. Εννοείται θα μας δώσεις ονόματα Ιεραρχών, ευρισκομένων εν ζωή και όχι πεθαμένων, αφού οι πεθαμένοι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ!
Και τα πειστήρια και τις αποδείξεις, διά των οποίων θα αποδεικνύεται ο ισχυρισμός σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου