Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

'' Γιατί δεν είμαστε μπάτε και αλέστε ' Και Καλώς θα Κάνουν να το Κατανοήσουν

Συνελήφθη 55χρονος στον Κρατικό Αερολιμένα Αράξου για διακίνηση αλλοδαπών


Η κατηγορία που τον βαραίνει , και δικαίως συνελήφθη , είναι πως ο δράστης διευκόλυνε δύο ομοεθνείς του , υπηκόους Σρι Λάνκα για να εξέλθουν παράνομα από τη Χώρα.

Συγχαρητήρια στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδος 
Συνελήφθη, προχθές (7-7-2017) το απόγευμα, στον Κρατικό Αερολιμένα Αράξου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 55χρονος άνδρας υπήκοος Σρι Λάνκα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου από τη Χώρα μη νόμιμου αλλοδαπού και πλαστογραφία πιστοποιητικών.


Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν και δύο ομοεθνείς του διακινητή, ηλικίας 33 και 38 ετών, βάρος των οποίων σχηματίστηκε πλημμεληματικού χαρακτήρα δικογραφία για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη Χώρα και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας προέκυψε ότι, ο 55χρονος στις (6/7/2017), μετέφερε από την Αθήνα σε τουριστική περιοχή της Δυτικής Αχαΐας του δύο ομοεθνείς του, με τους οποίους διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο.

Την επόμενη ημέρα (7/7/2017) τους μετέφερε στον Κρατικό Αερολιμένα Αράξου, όπου πραγματοποίησε check in με τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα για πτήση με προορισμό την Ιταλία.
Κατά την διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου οι δράστες επέδειξαν στους αστυνομικούς τα διαβατήρια τους, στα οποία είχαν επικολλήσει πλαστές προξενικές θεωρήσεις (visa) Ιταλικών Αρχών, με αποτέλεσμα την σύλληψη τους και την κατάσχεση των ταξιδιωτικών εγγράφων.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Ρεπορτάζ Για Την Ένωση Συντακτών Διαδικτύου : Παναγιώτα Βασιλοπούλου: Αξιωματούχος Δημοσιογράφος της ΕΣΔ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου