Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Ο ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ ΦΟΙΒΟΣ - ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΑΠΟ ΨΥΧΗΣ

Η ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΆΣ ΑΛΙΚΗΣ ΚΑΤΣΑΒΟΥ 

Τους εύχομαι Κάθε Ευτυχία για Τον μικρό Φοίβο .
Τι μας απάντησε για τον Νεοφώτιστο Φοίβο , η μητέρα του, κυρία Αλίκη Κατσαβού .  




Και το όνομα αυτού ; Φοίβος ..








ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ Ένωση Συντακτών Διαδικτύου :
Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Δημοσιογράφος της ΕΣΔ





Το μυστήριο της Βάφτισης για τον Φοίβο τον νεοφώτιστο , τον υιό της αγαπημένης Αλίκης Κατσαβού και του Κώστα Βουτσά έγινε το Σάββατο 22/ 07/2017 και δεν έλειπαν καλεσμένοι , όλοι τους έδωσαν το παρόν. Στα πρόσωπα τους , της Αλίκης και του Κώστα , ήταν χαρούμενα και γεμάτα συγκίνηση , από την χαρά τους για το μυστήριο. Μερικοί από τους καλεσμένους , όπως ο Μάρκος Σεφερλής , η Ελένη Τζαβαλιά , ο Γιώργος Κωνσταντίνου , ο Σπύρος Μπιμπίλας , η Μάρθα Καραγιάννη , η Ζωζώ Σαπουντζάκη, και πολλοί ακόμα .


( Βίντεο Αφιέρωμα μου ........ Να σας ζήσει .....) 

ΕΡΩΤΗΣΗ 1: Παναγιώτα Βασιλοπούλου:
Σας ευχαριστώ ολόψυχα για την αποδοχή σας για δηλώσεις σας στην Ένωση Συντακτών Διαδικτύου, όσον αφορά το μυστήριο της Βάφτισης του Φοίβου , όπου είδαμε ένα όμορφο γλυκό και τρυφερό κλίμα να επικρατεί στη βάφτιση , και αυτό γιατί είστε η ίδια τόσο σπάνιο πλάσμα και γλυκό και το μεταδίδεται στους γύρω σας .
Νομίζω ήταν όλα πιο όμορφα από όσο περιμένατε;



ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1: Αλίκη Κατσαβού :
Αν και ήμουν αγχωμένη, τελικά όλα ήταν υπέροχα. Κρατώ τις φωνές της παιδικής χορωδίας που έψαλλαν στο μυστήριο και τη γαλήνη του ιερέα του Ι. Ν. ΑΓΊΟΥ ΑΝΔΡΈΑ ΚΟΝΤΌΠΕΥΚΟΥ ως πολύτιμα φυλαχτά της μέρας.


ΕΡΩΤΗΣΗ 2: Π.Β :
Σε ποιους θέλετε να πείτε ευχαριστώ για την οργάνωση του Μυστηρίου και αν τώρα προβλέπονται διακοπές για ξεκούραση που ο νεοφώτιστος Φοίβος μας , πήρε και επίσημα το όνομα του ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 2: Α.Κ.:
Πρώτα ευχαριστώ τις νονές Μάρθα Καραγιάννη και Ντόρα Δούμα για το πολύ όμορφο βαφτιστικό σετ, αλλά κυρίως για την αγάπη τους για το Φοίβο. Ευχαριστώ και τους νεώτερους νονούς Μάριο Τάγαρη και Βάσω Δημητρακοπούλου για την αγάπη τους. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης προσφέροντας αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους.




ΕΡΩΤΗΣΗ 3: Π.Β.
Χίλιες ευχές να ευχηθώ , χίλιες να του τις δώσω ,
και να ΄ναι πάντα τυχερός τόσο κι ακόμα τόσο....
Ως δώρο μου , μια μαντινάδα εμπνεύστηκα και σας την παραδίδω με αμέτρητες ευχές , σας ευχαριστώ ολόψυχα και να σας ρωτήσω αν θέλετε να προσθέσετε κάτι που δεν ρώτησα και μου διέφυγε να αναφέρω ;


ΑΠΑΝΤΗΣΗ 3 .Α.Κ:
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Και ευχαριστώ για την αγάπη του τον κόσμο όλο. Ο αριθμός των μηνυμάτων είναι τεράστιος. Θα κάνω αρκετές μέρες για να απαντήσω σε όλους στα social Media.


Σας ευχαριστώ ολόψυχα και έχετε τις ευχές μας ! 
Μετά Τιμής και Υπολήψεως ,
Παναγιώτα Βασιλοπούλου :
 Δημοσιογράφος της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου . 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου