Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

ΝΤΟΡΑ- ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ...ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ! ΜΙΣΟΥΝΤΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ!

ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ  Τ΄ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;  ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΔΑ ΕΥΚΟΛΑ ΠΩΣ Ο ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ; 

...Εμφύλιος Μητσοτάκη – Ντόρας με φόντο το καψόνι Μπακογιάννη!

Posted by olympiada 

Εξοργισμένος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόσο με τον Κώστα Μπακογιάννη αλλά κυρίως με την αδερφή του. Ο Μητσοτάκης θεωρεί προσωπικό σαμποτάζ την παρουσία του Κώστα Μπακογιάννη στην χθεσινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, το θερμό χειροκρότημα που απηύθυνε στον πρωθυπουργό αλλά και τις δηλώσεις του.  Όλα αυτά παρότι ο μέγας ηγέτης Κυριάκος είχε δώσει εντολή σε όλους τους αυτοδιοικητικούς να μην παραστούν στην ομιλία του πρωθυπουργού!

Η πλευρά της Ντόρας φυσικά απαντά ότι η εντολή Μητσοτάκη εκτός από δείγμα παραφροσύνης ήταν και προσωπική πρόκληση, καθώς ο ίδιος δεν απηύθυνε παρόμοια εντολή σε καμιά άλλη περιφέρεια όπου επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός! Δηλαδή η Ντόρα θεωρεί ότι ο αδελφός της προσπάθησε να παρασύρει τον γιό της σε ένα πρωτοφανές ατόπημα για λειτουργό της αυτοδιοίκησης.

Η οργή του Κυριάκου όμως δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί. Εάν δείτε ξαφνικά να αποσύρει την στήριξη του από τον Μαρινάκη, μην απορήσετε.


Κοιτάξτε τώρα ... θα έχουμε εξελιξεις ανάμεσα στα δύο αδέλφια... Ο νεανίας Μητροτάκης διέπραξε πουστιά σε βάρος της αδελφής του Ντόρας...Εκείνη δε ως κυρίας συμπεριεφέρθηκε ...άψογα...΄Ομως τέτοιους είδους πουστιές δεν χωνεύονται με τίποτα. Η Ντόρα...απέχει παρασάγκας από πλευράς πολιτικών ικανοτήτων από το αδερφάκι της...που φυσικά ,, συνεχιζει να παιδιαρίζει... αφρόνως... Άλλωστε με αυτό το προφίλ που εμφανίζει σήμερα,,, είναι αδι8ανόητο να τα βγάλει εις πέρας!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου