Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

EΠΙΘΕΣΗ ,ΜΕ ΓΚΑΖΑΚΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ  ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Συναγερμός σήμανε στις αρχές ασφαλείας όταν ομάδα αγνώστων προχώρησε σε επίθεση με γκαζάκια στις 3:06 τα ξημερώματα στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη, συζύγου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη στου Ψυρρή. Οι άγνωστοι τοποθέτησαν στην είσοδο της επιχείρησης εκρηκτικό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια και εύφλεκτο υγρό και τoν πυροδότησαν. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρής έκτασης ζημιές στην είσοδο της επιχείρησης. 
Η ΣΥΖΥΓΟΣ του αρχηγου της Αντιπολίτευσης  δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τομέα των ενδυμάτων, με το δικό της brand, Zeus & Dione. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Πυροσβέστες που έφτασαν στην περιοχή δεν χρειάστηκε να επέμβουν καν. Την υπόθεση έχουν αναλάβει άνδρες της Ασφάλειας Αττικής. Ήδη αναζητείται υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή με στόχο τον εντοπισμό των δραστών.
Στο σημείο υπάρχουν κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης, ωστόσο οι αστυνομικοί θεωρούν ότι κατά τη διάρκεια της επίθεσης οι δράστες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και έτσι αναζητούν εικόνες τους σε άλλα σημεία σε δρόμους πρόσβασης στην οδό Τάκη στου Ψυρρή.
Άδωνις Γεωργιάδης«Μετά την χυδαία στοχοποίηση, ήταν θέμα χρόνου»
Μέσω του λογαριασμού του στο Twitter σχολίασε την επίθεση ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. «Τα έχω περάσει και τα ξέρω», έγραψε ο κύριος Γεωργιάδης, το βιβλιοπωλείο του οποίου έχει δεχτεί πολλές φορές διάφορες επιθέσεις. 
«Δυστυχώς η στοχοποίηση αυτής της γυναίκας ήταν τόσο χυδαία που αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και αυτό» επισημαίνει και τέλος, προφανώς απευθυνόμενος στην κυβέρνηση, διερωτάται:«Καταλαβαίνουν που οδηγούν τη Χώρα;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου