Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

ΤΩΡΑ! ΣΚΗΝΙΚΟ «ΠΟΛΕΜΟΥ» ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ – ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΕΜΒΟΛΙΣΕ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ

ellada tourkia

Συναγερμός (ξανά) στο Αιγαίο – Οι Τούρκοι προκάλεσαν θερμό επεισόδιο στα Ίμια – Τουρκικό σκάφος εμβόλισε πλοίο της ελληνικής Ακτοφυλακής – Όλη τη νύχτα έκαναν παραβιάσεις με ελικόπτερα και αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου, ανατολικά της Ρόδου.
Θερμό επεισόδιο προκάλεσε για άλλη μία φορά η Τουρκία στο Αιγαίο. Κατά τη διάρκεια της νύχτας οι Τούρκοι έστησαν «σκηνικό πολέμου» στα Ίμια και ανατολικά της Ρόδου, συνεχίζοντας το επικίνδυνο παιχνίδι των προκλήσεων.
Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν στα Ίμια το σκάφος UMUT της τουρκικής ακτοφυλακής εμβόλισε σκάφος του Λιμενικού Σώματος, προκαλώντας του σημαντικές ζημιές,

Ο ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ...ΚΑΡΝΑΒΑΛΊΖΕΙ...ΕΠΙΤΥΧΩΣ!!!


ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΣΤΟ 3Ο MASKARUN ΟΡΧΟΜΕΝΟΎ



 
Εισερχόμενα
x

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι, παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες για 

το 3ο MaskaRun που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 

στον Ορχομενό. Ενας μοναδικός και πρωτότυπος αγώνας δρόμου 

που ξεκίνησε από τον Ορχομενό πριν από 3 χρόνια πάνω σε μιά 

ιδέα μου.


Μπάμπης Ζαννιάς 

ΔΥΝΑΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ,Μ,ΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Οι Άγιοι του Έθνους 

Ίμια 2018: Από την ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στην Λεωφόρο Μεσογείων

«Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, υπερήφανοι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες, Εσείς είστε αυτοί που κυριολεκτικά ξεφτίλισαν το σύστημα. Βγήκαν στις τηλεοράσεις, βγήκαν στα ραδιόφωνα, και είπανε ότι σήμερα θα καεί η Αθήνα. Είπαν να μην γίνει η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής. Και είστε όλοι εδώ σήμερα, χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες, και τι τους λέτε; Δεν σας φοβόμαστε! Δεν φοβόμαστε τα μπλόκα σας, δεν φοβόμαστε τους παρακρατικούς αλήτες, δεν σας φοβόμαστε!

Κάποιοι θα ήθελαν να μην υπάρχουμε και έκαναν τα πάντα, έστησαν μια πολιτική σκευωρία, μας έβαλαν χειροπέδες, δολοφόνησαν τους συναγωνιστές μας, κάνουν αντισυγκεντρώσεις, διώξεις. Δυστυχώς θα τους δυσαρεστήσουμε. Δυστυχώς για αυτούς υπάρχουν κάποιοι που δεν υποχωρούν, δεν συμβιβάζονται, δεν υποστέλλουν την σημαία τους, και είστε εσείς όλοι, Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου