Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

«ΒΟΜΒΑ» ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗ!- ΤΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΝ ΜΑΡΘΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ!- ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ «ΨΑΘΑ» ΠΕΘΑΝΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ;

λασκαρηκλ
Έφυγε από την ζωή απροσδόκητα. Και ο χαμός της εκτός από την απέραντη λύπη που έδωσε στον 40 χρόνια σύζυγό της Αλέξανδρο Λυκουρέζο, τις κόρες της Μαρία – Ελένη και Μάρθα Κουτουμάνου και φυσικά της εγγονής της, Ζένιας, σκόρπισε και δάκρυα συγκίνησης στο πανελλήνιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Ζωή Λάσκαρη είχε πλήρως τακτοποιημένα όλα της τα περιουσιακά στοιχεία εδώ και αρκετά χρόνια


Η Ζωή Λάσκαρη, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε πλήρως τακτοποιημένα όλα της τα περιουσιακά στοιχεία. Εδώ και αρκετά χρόνια.
Ωστόσο υπάρχει μια ακόμη μεγάλη κληρονομιά που περνά στις δύο πολυαγαπημένες της κόρες. Αυτή που λατρεύει όλη η Ελλάδα. Τα πνευματικά δικαιώματα των ταινιών της Φίνος Φιλμ.
Η Ζωή Λάσκαρη έκανε 24 ταινίες στην Φίνος Φιλμ και ήταν η μοναδική Ελληνίδα σταρ που δεν έπαιξε σε καμία άλλη εταιρία παραγωγής πλην της Φίνος. Αυτή άλλωστε είναι και η παρακαταθήκη της Ζωής, της τελευταίας Ελληνίδας σταρ, για να την θυμούνται οι επόμενες γενιές. Να συγκινούνται με τα δράματα και να γελούν με τις κωμωδίες και τα μιούζικαλ.
http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου