Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018


Γραφείο Τύπου Χρυσής Αυγής

2:54 μ.μ. (Πριν από 2 ώρες)

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Οι Άγιοι του Έθνους 

Ίμια 2018: Από την ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στην Λεωφόρο Μεσογείων

«Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, υπερήφανοι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες, Εσείς είστε αυτοί που κυριολεκτικά ξεφτίλισαν το σύστημα. Βγήκαν στις τηλεοράσεις, βγήκαν στα ραδιόφωνα, και είπανε ότι σήμερα θα καεί η Αθήνα. Είπαν να μην γίνει η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής. Και είστε όλοι εδώ σήμερα, χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες, και τι τους λέτε; Δεν σας φοβόμαστε! Δεν φοβόμαστε τα μπλόκα σας, δεν φοβόμαστε τους παρακρατικούς αλήτες, δεν σας φοβόμαστε!

Κάποιοι θα ήθελαν να μην υπάρχουμε και έκαναν τα πάντα, έστησαν μια πολιτική σκευωρία, μας έβαλαν χειροπέδες, δολοφόνησαν τους συναγωνιστές μας, κάνουν αντισυγκεντρώσεις, διώξεις. Δυστυχώς θα τους δυσαρεστήσουμε. Δυστυχώς για αυτούς υπάρχουν κάποιοι που δεν υποχωρούν, δεν συμβιβάζονται, δεν υποστέλλουν την σημαία τους, και είστε εσείς όλοι, Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες».


Δεν θα μας λυγίσει το κράτος του ΣΥΡΙΖΑ και οι παρακρατικοί του

«...Μόλις εχθές έγινε μια δολοφονική επίθεση στα γραφεία μας στον Πειραιά. Πριν λίγες ημέρες στο Ηράκλειο της Κρήτης, πριν λίγες εβδομάδες στον Ασπρόπυργο, στα Κεντρικά Γραφεία μας. Δεν κατάλαβαν ακόμη ότι δεν λυγίζουμε! Δεν το έχουν πάρει είδηση ότι θα είμαστε εδώ ως το τέλος του κόσμου;... Δεν θα μας λυγίσει το ένοχο κράτος του ΣΥΡΙΖΑ, που συντηρεί όλους αυτούς τους παρακρατικούς αλήτες. Και έχει περάσει μια ολόκληρη ημέρα από την επίθεση εναντίον των γραφείων μας, όπως και στο παρελθόν από τις άλλες επιθέσεις. Ακούσατε κανένα κόμμα να καταδικάζει αυτές τις επιθέσεις; Όχι βέβαια! Είναι συνένοχοι. Μάλιστα, αυτούς τους παρακρατικούς αλήτες οι οποίοι επετέθησαν στους Συναγωνιστές μας τους συνόδευσε σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, που μπορούμε να αποδείξουμε η αστυνομία στην αποχώρησή του…

Νύχτα μαγική, νύχτα χειμωνιάτικη όπως εκείνη η νύχτα του Γενάρη του 1996. Και είμαστε εδώ για να τιμήσουμε τους μεγάλους νεκρούς του Έθνους. Ας ανάψουν οι δάδες! Δάδες, που η φλόγα τους θα σκοπεύσει στα ουράνια, εκεί όπου είναι οι ψυχές των μεγάλων νεκρών μας. Των Αθάνατων νεκρών μας. 22 ολόκληρα χρόνια τιμούμε την μνήμη των μεγάλων νεκρών του ‘96. Και ούτε έναν χρόνο από αυτούς δεν υπήρξε που να μην είχαμε αντιδράσεις, αντισυγκεντρώσεις, τρομοκρατία. Όπως και σήμερα, πού λέγανε ότι δεν θα γίνει αυτή η συγκέντρωση. Ότι θα την εμποδίσουν. Έστησαν μπλόκα κι από την μια μεριά και από την άλλη, τα μπλόκα τα σπάσατε εσείς, εσείς είσαστε οι μεγάλοι νικητές, εσείς που είστε σε αυτήν εδώ την συγκέντρωση».

31.1.1996 - Έξω από την βουλή

«1996, 31 Ιανουαρίου και έξω από την βουλή γίνεται η πρώτη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, με σύνθημα «Ελλάδα σε πουλάνε, τους Τούρκους προσκυνάνε». Με ένα σύνθημα ενάντια σε αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα που έκλεισε τα μάτια, που ένας τότε υπουργός του είπε να πούνε ότι την Σημαία την πήρε ο αέρας. Ναι, την πήρε ο αέρας και την έφερε εδώ! Εδώ είναι η σημαία των Ιμίων, Συναγωνιστές, ψηλά τις Σημαίες!

Ίμια για 22 ολόκληρα χρόνια και θυμάμαι κάποιες ξεχωριστές χρονιές, όπως αυτήν του 2004, όταν με καταρρακτώδη βροχή από την πλατεία Κολοκοτρώνη πήγαμε στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου. Και μπροστά στο πεζοδρόμια ήταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να μην περάσουμε. Οι ίδιες δυνάμεις που αφήνουν τους αναρχοκομμουνιστές να καίνε το φυλάκιο των Ευζώνων, οι ίδιες δυνάμεις που αφήνουν να καίγεται η Αθήνα, να καταστρέφεται η Ελλάδα!

Ποιοι είστε όμως σήμερα εσείς εδώ, που σε εσάς αξίζει ξεχωριστή τιμή, για την συγκέντρωση αυτή; Είστε όσοι έχετε μέσα στα στήθη σας μια καρδιά που χτυπάει ελληνικά, που δεν λυγίζει. Οι άλλοι, οι νοικοκυραίοι, οι “καθώς πρέπει”, τα ανθρωπάκια, που είναι; Σπίτια τους! Εκεί να καθίσουνε, δεν τους θέλουμε! Ξεπουλάνε όλα τα εθνικά θέματα, χωρίς εξαίρεση και είχαμε προηγουμένως εδώ σε αυτό το βήμα τον πρόεδρο του Ε.ΛΑ.Μ, τον Χρίστο Χρίστου, που σας είπε ότι ακόμα υπάρχει Αγώνας εθνικός στη Γη του Ευαγόρα. Και έχουμε ανάμεσά μας και πολλά παλικάρια από την σκλαβωμένη γη της Βορείου Ηπείρου, που δεν την ξεχνάμε.

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητος, το ζήτημα του ονόματος των Σκοπίων και ο Νίμιτς είπε ότι στις συναντήσεις του με την ελληνική πλευρά ουδείς του προέβαλε θέμα εθνικής ταυτότητας των Σκοπιανών. Κάνει ένα μικρό λάθος ο Νίμιτς, η Ελλάδα δεν είναι αυτοί που συνάντησε, η Ελλάδα είσαστε εσείς! Είναι ολόκληρος ο Ελληνικός λαός που δεν παραδίδει το όνομα Μακεδονία. Και η Χρυσή Αυγή έχει μια και μόνη αμετακίνητη θέση: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!»

Ας κρατήσουμε αναμμένη την Φλόγα

«...Αυτή δεν είναι συγκέντρωση πολιτική, είναι μια μυσταγωγία. Σήμερα όλοι εδώ μέσα από τις δάδες, που στοχεύουν τον ουρανό, μέσα από τις σημαίες που ψηλά ευρίσκονται και ανεμίζουν στον αγέρα Κοινωνάμε Πατρίδα, τα Σα εκ των Σων των Ιερών του Έθνους! 22 ολόκληρα χρόνια στην πρώτη γραμμή του Αγώνα, τιμώντας τους μεγάλους νεκρούς των Ιμίων. Και αν χρειαστεί και 122, με τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας να κρατήσουμε αναμμένη την φλόγα, από γενιά σε γενιά. Οι νεκροί των εθνικών αγώνων είναι οι Άγιοι του Έθνους. Και θυμάμαι τότε εκείνο το 1996 στο κοιμητήριο του Παπάγου λίγα χιλιόμετρα από εδώ, στην Πετρούπολη, στον Πειραιά, να πηγαίνουν οι Χρυσαυγίτες και να τιμούν την μνήμη των τριών Ηρώων. Και να φεύγουν κυνηγημένοι οι τότε υπουργοί του ΠΑΣΟΚ.

Ήμασταν εκεί και θυμόσαστε όλοι ΚΑΙ εκείνον τον μαύρο Αύγουστο του 1996. Την πρώτη ημέρα που σκότωσαν κτυπώντας τον τα κτήνη, τον Τάσο Ισαάκ και μετά το άλλο παλικάρι το αλησμόνητο, που πέθανε με το τσιγάρο στο στόμα, ανεβαίνοντας έναν ιστό για να κατεβάσει μια τουρκική σημαία. Τον Σολωμό Σολωμού! Και θυμόμαστε βεβαίως και τους δυο Συναγωνιστές μας, εκεί στις Θερμοπύλες της Λεωφόρου Ηρακλείου, εκείνη την πικρή 1η Νοέμβρη.

Όλοι σήμερα είναι εδώ δίπλα μας… Παλεύουν για μια νέα Ελλάδα από εκεί που βρίσκονται, από τα ουράνια, στο Πάνθεον των Ηρώων. Έξω από την βουλή το 1996 και μετά στην πλατεία Κολοκοτρώνη, ως το 2008. Και μετά στο μνημείο των Ιμίων στην πλατεία Ρηγίλλης και τώρα στην Λεωφόρο Μεσογείων. Και αν χρειαστεί θα είμαστε οπουδήποτε παρόντες, για να τιμήσουμε τους νεκρούς μας, υψώνοντας ψηλά τις Σημαίες μας, ανάβοντας δάδες για τις ψυχές των γενναίων, που έπεσαν για την μεγάλη Δόξα του αιωνίου Έθνους μας. Ας γνωρίζουνε ότι θα είμαστε εδώ ως το τέλος του κόσμου...»

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου