Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ...


sunday, july 17, 2016

ΤΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ FACEBOOK NA ΣΕ ΦΑΚΕΛΩΣΕΙ; (*)

 
 
ΤΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ FACE BOOK NA ΣΕ ΦΑΚΕΛΩΣΕΙ; (*)

(*) ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ;
 
Στις 17 Ιουλίου 2016  [17. 07. 16 (6+1=7)] 
 
ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ. ΜΗΝ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ. ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟ. ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟΙ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΠΑΞΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΜΗΝ ΤΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣ.
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ «FACE BOOK» ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑ ΠΟΥΜΕ.

Τι σημαίνει ο αριθμός 17;

Στην Ιταλία, αριθμός 17 θεωρείται πολύ άτυχος αριθμός από πολλούς.
Στους λατινικούς αριθμούς ο αριθμός 17 είναι γραμμένος ως: XVII.
Κάνοντας έναν αναγραμματισμό σε αυτόν τον αριθμό γίνεται: VIXI που στα λατινικά σημαίνει «έχω ζήσει». Ο παρελθοντικός  χρόνος σημαίνει πως κάποιος είναι, νεκρός.
Ο τελευταίος Ρώσος τσάρος, Νικόλαος Β ' (50 ετών) από τη Ρωσία, η σύζυγός του και τα πέντε παιδιά τους δολοφονήθηκαν από τους Μπολσεβίκους στις 17 Ιουλίου του 1918.
Στην Αιγυπτιακή μυθολογία, ο Όσιρις δολοφονήθηκε την 17η ημέρα του Athyr, του τρίτου μήνα του αρχαίου ημερολογίου.
Με λίγα λόγια είναι ημέρα δολοφονίας. Της δικής σου δολοφονίας.

 
In Roman numerals number 17 is written XVII.
Making an anagram with this number it turns out as VIXI which in Latin means “I have lived”, the past tense implies that one is therefore dead.
The Last Russian Tsar
Tsar Nicholas II (50 years old) of Russia, his wife and their five children were executed by the Bolsheviks on July 17, 1918. 
In Italy number 17 is considered a very unlucky number by many.
In Egyptian mythology, Osiris was killed on the 17th day of Athyr, the third month of the ancient calendar.
 
 
ΣΧΟΛΙΑ:
 Βασίλειος:  Καλύτερα να κόψετε το facebook . Δεν προσφέρει και τίποτα έτσι και αλλιώς.

- επόμενο βήμα δακτυλικό αποτύπωμα. και μετά από χρόνια αν δεν έχεις φεισμπουκ θα απαγορεύεται να έχεις ίντερνετ.

- Τα πράγματα είναι απλά.. ένα φωτοσοπ στο αντίγραφο της ταυτότητας και άντε γεια..
δεν του πέφτει κανένας λόγος να έχει τα πραγματικά στοιχεία του καθενός.. τέλος
 
 
Κλέφτες στοιχείων ταυτότητας
 
 Οι ειδικοί σε θέματα ασφάλειας προτρέπουν τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων να αφαιρέσουν από τα δίκτυα τις προσωπικές τους πληροφορίες όπως τα γενέθλια, για να προλάβουν κάποια ηλεκτρονική απάτη.

Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι χρήστες που βάζουν στο διαδίκτυο τα προσωπικά τους στοιχεία, θέτουν τον εαυτό τους σε αυξημένο κίνδυνο, καθώς οι απατεώνες του κυβερνοχώρου στρέφονται προς τα κοινωνικά δίκτυα για να αλιεύσουν προσωπικές πληροφορίες. Σύμφωνα με την έρευνα, ο αριθμός των περιπτώσεων κλοπής προσωπικών στοιχείων ταυτότητας αυξήθηκε κατά 57% το προηγούμενο έτος, με χιλιάδες να πέφτουν θύματα κλοπών ταυτότητας.

Ένα από τα στοιχεία της ταυτότητας που επιλέγουν οι χάκερ είναι η ημερομηνία γέννησης και γι’ αυτό το λόγο οι ειδικοί συμβουλεύουν να την διαγράψουν οι χρήστες από τα προφίλ τους.

«Το Facebook, το Twitter, το LinkedIn και άλλες διαδικτυακές πλατφόρμες είναι κάτι πολύ περισσότερο από μέσα κοινωνικής δικτύωσης», ανέφερε εκπρόσωπος της έρευνας. «Είναι πλέον ένας χώρος και ένα κατάλληλο έδαφος για τους κλέφτες στοιχείων ταυτότητας», πρόσθεσε.

Οι ειδικοί επίσης συμβουλεύουν ότι δεν θα πρέπει να δημοσιεύονται κι άλλα στοιχεία όπως φωτογραφίες, αριθμοί τηλεφώνου και κοινοποιήσεις παρουσίας ιδιαίτερα αν απουσιάζουμε από το σπίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου