Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

___________________________
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ...

Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ...ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ  ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ... 
ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ!
____________________________

Η ΣΥΜΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!

Τα πάντα έχουν ευτελιστεί στον τόπο αυτό, κυρίως απο τις μωροφιλοδοξίες των πολιτικών! Συγκρίνατε τα μεγέθη των σημερινών πολιτικών με τους άλλους του χθες. Κάποιο συμπέρασμα θα βγάλετε...Αν βγάλετε,διότι κι εσείς κινείστε στην ιδια λογική ρότα..Είσαστε ΟΥΛΟΙ για τα πανηγύρια! 

**Δεν υπάρχει καμιά ΕΛΠΙΔΑ να βγούμε από το χρόνιο τέλμα. Ούτε μία στο εκατομμύριο!... ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΤΩΜΕΝΟΙ θανάσιμα!

Και βλέπουμε τα ηλίθια ΤΖΟΒΕΝΑ της πολιτικής σκηνής να παρλαπιπούν!! Προσοχή ...δεν εννοούμε τους νεολαίους που μπούκαραν στην πολιτική σκηνή. Εννοούμε το σύνολο των πολιτικών που ταλανίζουν με τις μαλακίες τους από το 1974 έως σήμερα. Πολλοί δε εξ αυτών καβάλησαν τέτοιο κάλαμο...ώστε να παίζουν και ρόλο ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να τους μνημονεύσω αυτή τη στιγμή...Απλά θα τονίσω : ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ είναι προϊόν πολιτικών!

***Το μπασταρδάκι ,το τζόβενο της ΓΚΡΑΝΤΕ ΦΑΜΙΛΙΑΣ Μητσοτάκης ...βλέπετε πως το παίζει; Έχετε καταλάβει που μας το πάει το χαλβαδάκι αυτο; ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ...περιμένετε!
*** Για τον Τσίπρα δεν γίνεται λόγος... ΨΑΧΝΕΤΑΙ ..πως θα το σκάσει... Κρίμα διότι οι Πανέλληνες στήριξαν πολλές ελπίδες στο σκαρί του.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΕΝΙΚΌ της σήμερον:
ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ , με τέτοιους τυχοδιώκτες πολιτικοιύς στα ΤΑΡΤΑΡΑ!

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου