Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

το "ΚΑΛΑΜΙ"...ΜΑΣ ΚΑΛΑΜΩΝΕΙ,,,ΑΓΡΙΑ... ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ... ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!

Πότε θα πληρώσουν τα ''καθεστώτα'' επίορκων, γιά την καταστροφή της Ελλάδας;

Ποιά ελεγχόμενη ''Δικαιοσύνη'', ποιά αντιδημοκρατική ''Βουλή'' υποτακτικών της χώρας με την ψευτο-Δημοκρατία, θα τιμωρήσει τους ευθυνόφοβους-επίορκους Σημίτη, Καραμανλή, Παπανδρέου, Σαμαρά, Τσίπρα κλπ γιά την καταστροφή της Ελλάδας, την αρπαγή-ληστεία δημόσιας περιουσίας, την εξαθλίωση του λαού της, το ξεπούλημα της χώρας, την ''υποταγή'' της, γιά έναν αιώνα, σε δανειστές-τοκογλύφους;;;
(Δημοκρατία-ισονομία σε μία χώρα ΔΕΝ υπάρχει, με ελεγχόμενη-διαπλεκόμενη Δικαιοσύνη, με ασυλία, παραγραφή, ατιμωρησία γιά πολιτικούς και κρατικούς αξιωματούχους... Δημοκρατία σε μία χώρα ΔΕΝ υπάρχει, όταν ακόμα και Δημοψήφισμα χρησιμοποιείται αντίθετα από την βούληση του λαού, από την κυβέρνησή του, με την ανοχή-σύμπραξη γραφικού Πρόεδρου Δημοκρατίας)

Η απόδειξη ότι οι πολιτικοί Ελλάδας κοροϊδεύουν την Ομογένεια, αρνούμενοι την επιστολική ψήφο

ΣΥΝΤΑΓΜΑ - 'Αρθρο 51: (Εκλογή βουλευτών, εκλογικό δικαίωμα)
4. Oι βουλευτικές εκλογές διενεργούνται ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Επικράτεια. Νόμος μπορεί να ορίζει τα σχετικά με την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος από τους εκλογείς που βρίσκονται έξω από την Επικράτεια. Ως προς τους εκλογείς αυτούς η αρχή της ταυτόχρονης διενέργειας των εκλογών δεν κωλύει την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος με επιστολική ψήφο ή άλλο πρόσφορο μέσο, εφόσον η καταμέτρηση και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων διενεργείται όποτε αυτό γίνεται και σε ολόκληρη την Επικράτεια.

ΜΟΝΟ η επιστολική ψήφος (ΔΕΝ την θέλουν τα Κόμματα), που έχουν καθιερώσει οι πολιτισμένες-δημοκρατικές χώρες, έχει αξία
Το σχέδιο νόμου της Ν.Δ. γιά ''ψήφο στους Απόδημους'': Είναι άσχετοι ή γραφικοί-''παπατζήδες'';

Το σχέδιο νόμου της ''Νέας Δημοκρατίας'' περί ''ψήφου στους Απόδημους'', πιστοποιεί ότι οι συντάκτες του -και κατά προέκταση το Κόμμα- είναι άσχετοι με Ομογένεια, αγνοούν την πραγματικότητα στην Ομογένεια και αποδεικνύει ότι είναι και... γραφικοί ''παπατζήδες''. Επειδή -πρακτικά (και νομικά)- ΔΕΝ μπορούν να ψηφίζουν οι Ομογενείς σε... Προξενεία, σε εκκλησιαστικές Κοινότητες, σε κτίρια Οργανώσεων.Διαβάστε προσεκτικά τα άρθρα 4 και 5. Υποτίθεται ότι όσα αναφέρονται σε αυτά, θα γίνουν στις παροικίες μας ανά την υφήλιο. Και όλες αυτές οι σαχλαμάρες που αναφέρονται στο σχέδιο νόμου της ''Νέας Δημοκρατίας'', προτείνονται γιά να μην δοθεί η ΑΝΕΞΟΔΗ επιστολική ψήφος, την οποίαν το διαπλεκόμενο και διεφθαρμένο πολιτικό-κομματικό κατεστημένο Ελλάδας, την φοβάται, ΤΗΝ ΤΡΕΜΕΙ... Φαίνεται ότι οι συντάκτες του σχέδιου νόμου το έφιαξαν με την ελληνική νοοτροπία, νομίζοντας ότι θα ισχύσει στην... Ελλάδα. Αν ο αρχηγός της ''Νέας Δημοκρατίας'' Κυρ. Μητσοτάκης διάβασε το σχέδιο νόμου και ειδικά τα άρθρα 4, 5 και το έδωσε στην δημοσιότητα, τότε δεν κάνει ούτε γιά θυρωρός στο Μαξίμου.
Σημ.: Καλά θα κάνουν, ο αρχηγός της ''Νέας Δημοκρατίας'' και οι 
αρχηγοί των υπόλοιπων διαπλεκόμενων-διεφθαρμένων πολιτικών και κομματικών ''συμμοριών'' Ελλάδας, να διαβάσουν το άρθρο 51, παρ. 4, του Συντάγματος.Ο Κυρ. Μητσοτάκης, η ''ψήφος στους Απόδημους 'Ελληνες'' και το...''κουτόχορτο''
Η ''Νέα Δημοκρατία'', επικαλούμενη το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών στην Αυστρία, όπου ο ηγέτης των ''Πράσινων'' εκλέγηκε με μικρή διαφορά ψήφων, αναφέρει σε μήνυμα του προέδρου της: ''Στην Αυστρία η ψήφος των ομογενών ανέτρεψε την ακροδεξιά. Στην Ελλάδα ο Αλέξης Τσίπρας λέει όχι στην ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού''.O κ. Μητσοτάκης, παραβλέπει, κουτοπόνηρα, μία σημαντική λεπτομέρεια: Η ψήφος των απόδημων Αυστριακών ήταν... ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗ, την οποίαν δεν αναφέρει, επειδή αυτός και το κόμμα του (και τα άλλα κόμματα) δεν την θέλουν, γιατί την φοβούνται. Δικαίωμα του κ. Μητσοτάκη να ταίζει με ''κουτόχορτο'' τους ψηφοφόρους της ΝΔ και λοιπούς αφελείς στην Ελλάδα, γιά φτηνό ''εντυπωσιασμό'', αλλά οι Ομογενείς, το ''κουτόχορτο'', δεν το ''τρώμε''.
Σημ.: 'Οταν ομιλούν τα Κόμματα γιά ''ψήφο στους απόδημους 'Ελληνες'', να εννοούν πρώτιστα ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗ ψήφο.

Αύξηση αφίξεων στην Ελλάδα από ΗΠΑ (α' τρίμηνο 2016)
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος (23 Μαίου '16), οι ταξιδιωτικές εισπράξεις από ΗΠΑ παρουσίασαν αύξηση κατά 28,6% και διαμορφώθηκαν στα 40 εκατ. ευρώ (σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο 2015). Το ίδιο διάστημα Ιανουαρίου-Μαρτίου 2016, αύξηση παρουσίασαν και οι αφίξεις από τις ΗΠΑ κατά 28,9% και διαμορφώθηκαν στις 62.000 ταξιδιώτες.

'Ελληνες Ομογενείς ΗΠΑ, μην χαλάτε τον ''τουρισμό'' των διπλωματών Ελλάδας

Το ''Κ'' είναι αποδέκτης παραπόνων Ελληνοαμερικανών γιά τις ''υπηρεσίες'' Προξενείων της Ελλάδας, τα οποία, αποφεύγουν να απαντούν σε emails τους, με ερωτήσεις γιά διάφορες υποθέσεις. Εκτιμούμε ότι, το γεγονός αυτό δεν είναι είδηση. Είδηση θα ήταν να έκαναν το ορθό.


Για περισσότερες αλήθειες ΕΔΩ> http://www.kalami.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου