Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

TI AΦΗΓΕΙΤΕ Η ΒΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ..."ΑΦΕΡΙΜ ΤΣΟΓΛΑΝ...ΜΕΜΕΤΗ!"

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ: Ο Ερντογάν προοριζόταν για να καθαρίζει… – Τι λέει η βιογράφος του Τούρκου Προέδρου!

Ετσι για να ξερετε ποιος ειναι ο ΤΟΥΡΚΟΣ ...ΜΕΜΕΤΗΣ!
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ: Ο Ερντογάν προοριζόταν για να καθαρίζει… – Τι λέει η βιογράφος του Τούρκου Προέδρου
Η δημοσιογράφος Τσίγκντεμ Ακιόλ μελετά εδώ και χρόνια την προσωπικότητα και τη ζωή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.Στη Deutsche Welle μίλησε για την πορεία του Τούρκου προέδρου, αλλά και τη ζωή του πριν γίνει πολιτικός.Η δημοσιογράφος Τσίγκντεμ Ακιόλ – DWΕυαίσθητος, δεν δέχεται την κριτική  «Ο Ταγίπ Ερντογάν είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος όσον αφορά την άσκηση κριτικής στο πρόσωπό του. 


Δεν είναι κάποιος ο οποίος θα αναρωτηθεί αν τα κάνει όλα σωστά ή θα παραδεχτεί τα λάθη του. Απλά δεν δέχεται κάποιος να του ασκεί κριτική. Αυτό έγινε και στην περίπτωση (σ.σ. του γερμανού κωμικού) Γιαν Μπέμερμαν. Ακόμη και οι σύμβουλοι που έχει απλά λένε “ναι” σε όλα. Ο Έρντογαν δημιούργησε ένα σύστημα στο οποίο περιβάλλεται μόνο από ανθρώπους που τον αντιμετωπίζουν ευνοϊκά, δεν του φέρνουν αντιρρήσεις και απλά εκτελούν ό,τι διατάσσει ο πρόεδρος της χώρας».
Ανήκει στους λεγόμενους “Μαύρους Τούρκους”
Η ακραία συμπεριφορά του Τούρκου προέδρου οφείλεται, όπως υποστηρίζει η βιογράφος του, στην καταγωγή του. «Μεγάλωσε σε μια φτωχική γειτονιά. Ο Ερντογάν ανήκε στους λεγόμενους ‘μαύρους Τούρκους’, προέρχεται δηλαδή από την κατώτερη κοινωνική τάξη και αναρριχήθηκε μέσω της δουλειάς του. Πρόκειται για μια πολύ εντυπωσιακή καριέρα. Τα έβαλε με το κεμαλικό σύστημα και ξεπέρασε σε όλες τις αντιξοότητες. Ανέπτυξε μια φιλοδοξία που μόνο ένας άνθρωπος που έχει ζήσει στο περιθώριο θα μπορούσε να έχει».
Ο Ερντογάν προοριζόταν για να καθαρίζει σπίτια Μπορεί σε άλλες χώρες η καταγωγή ενός ανθρώπου να μην προδιαγράφει την μετέπειτα πορεία του, στην Τουρκία όμως τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά, όπως τονίζει η δημοσιογράφος: «Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί κάποιον σαν τον Ταγίπ Ερντογάν σε θέση ισχύος. Κάποιος σαν αυτόν θα προοριζόταν ως προσωπικό στα σπίτια της ελίτ, των ‘λευκών Τούρκων” για να καθαρίζει. Κανείς δεν περίμενε ότι θα είχε ποτέ τέτοια δύναμη. Γι” αυτό και η καριέρα του είναι ιστορική. Πρόκειται και για ένα είδος εκδίκησης στο κατεστημένο, η εξόφληση για την ταπείνωση που υπέστη τόσα χρόνια».
Ωστόσο τα τελευταία χρόνια η φήμη του έχει εξασθενίσει, «Γιατί συνέβησαν πολλά άσχημα γεγονότα. Αλλά, δεν υπάρχει κανείς άλλος στην πολιτική σκηνή της χώρας που θα μπορούσε να τα βάλει με τον Ερντογάν. Απλά δεν υπάρχει εναλλακτική», σημειώνει η Τσίγκντεμ Ακιόλ
crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου