Τετάρτη 6 Απριλίου 2016  Ο ΝΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ κοινοποίησε το βίντεο του χρήστη Global Montreal
  10 ώρες
  Εδώ στην χώρα μας, ο πρωθυπουργός Τσίπρας θέλει να καταργήσει τις παρελάσεις και στο Μόντρεαλ του Καναδά, ο πρωθυπουργός του λαμβάνει μέρος στις παρελάσεις που κάνουν οι εκεί ομοεθνείς μας και μάλιστα κρατώντας τη σημαία μας!!!!Συγκρίνετε!!!


  -1:53

  143.687 προβολές
  Ο χρήστης Global Montreal πρόσθεσε ένα νέο βίντεο: Justin Trudeau joins Greek Independence Day Parade celebrations.
  Montreal's annual Greek Independence Day Parade took place in Park-Extension Sunday afternoon, and Prime Minister Justin Trudeau made an appearance at the event much to the delight of the spectators. Felicia Parrillo reports.
  Σε τέτοιας ποιότητας κάγκελα έπεσε ο Παντελής Παντελιδης.
  Ο χώρος του Δυτικού αεροδρομίου στο Ελληνικό έχει γεμίσει και αυτό. Εδώ λιάζονται οι επενδυτές! Και μπάνιο απέναντι στην παραλία του Αγίου Κοσμά μια από τις καλύτερες στην Αττική! Η κάθε μία τουαλέτα κοστίζει 100 ευρώ το μήνα το λιγότερο. Τόσο τη νοίκιαζα το 2006. Τώρα θα κοστίζει παραπάνω. Και είναι πολλές από αυτές στο Ελληνικό.
  Αυτή η φωτογραφία είναι απόδειξη για το ότι, ακόμα και στο παρελθόν σου, ήσουν απλά εντυπωσιακός/ή! Έχεις μια κλασική ομορφιά που δεν βγαίνει ποτέ εκτός μόδας. Γι' αυτό και η προσοχή των συνομηλίκων σου είναι εγγυημένη και στο μέλλον! Μοιράσου τα αποτελέσματά σου με τους φίλους σου και δώσε τους μια ευκαιρία να δουν μια φωτογραφία από το παρελθόν τους!

  Θα ρίξουμε μια ματιά στο παρελθόν σου και θα ανακαλύψουμε την εμφάνισή σου στο παρελθόν! Κάνε κλικ εδώ!
  EL.NAMETESTS.COM|ΑΠΟ ΝΙΚΟΣ


  .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου