Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Κι εμείς ψαχνόμασταν πως θα "τιμήσουμε " την σημερινή επέτειο της 21ης Απριλίου! Μας ήρθε λουκούμι στο δρόμο!

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΗΝ 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ.
Απάντηση για την αριστερή χούντα του ΤΣΙΠΡΑ..

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Εν εξελίξει: Τρεις ηλικιωμένοι θιασώτες του καθεστώτος Παπαδοπούλου το έστρωσαν στο Νέο Κόσμο... και ξεσηκώνουν τη γειτονιά, χάρις στα ισχυρά ηχητικά τους, με τραγούδια-ύμνους και θούρια υπέρ της "επαναστάσεως" και ειδικά υπερ του Γ. Παπαδοπούλου.


΄Αρχισαν το γλέντι τους το μεσημεράκι και το συνεχίζουν... μέχρι αυτή τη στιγμή... κι άγνωστον μέχρι πόσο θα κρατήσουν...διότι τα έχουν τσούξει ήδη γερά.Το στέκι τους είναι στη γωνία των οδών Λυσιμαχίας και Ιππόνακτος γωνία ... λίγα μέτρα πιο πέρα από τη Φραντζή. 
Οι τρεις γέροντες κερνάνε τους περαστικούς κρασάκι ή γλυκά.. Οι περαστικοί τους λένε χρόνια πολλά και ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΑ... Είναι γνωστοί στη γειτονια και δεν είδαμε να ενοχλείται κανείς --Τι κάνετε εδώ ρε παιδιά; ρωτάει ο ρεπόρτερ.
--Γιορτάζουμε την επέτειο της 21ης Απριλίου!
Ο κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
--Και γιατί ...σήμερα ΟΛΟΙ τη βρίζουν..
Οι δυό ηλικιωμένοι, -γύρω στα 62 ετών  Ο Γιώργος Γεωργίου και ο Στέλιος Παττακός (!) ---είναι , κατά δήλωσή του ανεψιός του πραξικοπηματία ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ .έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:
Ο κ. ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ ( έτσι μας δήλωσε).. αν και ο
περιπτεράς της γειτονιάς το αμφισβητεί... Όχι δεν λέγεται
έτσι... Αν και παραδέχτηκε πως ο εν λόγω έχει σχέσεις με τον
πραξικοπιματία ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΤΤΑΚΟ! Τέλος πάντων ασήμαντη
λεπτομέρεια!
-- Γιορτάζουμε θρηνώντας τα χαμένα χρόνια: Είμαστε τότε χορτάτοι και τώρα νυστικοί. Είμαστε ΄Ελληνες όχι προδότες ... Τότε επί Παπαδόπουλου είχαμε κράτος... σήμερα έχουμε κλφτοπκρατία. Τότε υπάρχαν δουλειές για όλους. Σήμερα η πατρίδα μας γονατίζει από την ανεργία... 
Ναι ρε φίλε, είμαστε εθνικιστές . Πιστεύουμε στην Πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια.
Η γενιά μας είναι αυτή που κράτησε ζωντανή την Ελλάδα. Άμα φύγουμε εμείς τερμάτισε η Ελλάς...Και θα τερματίσει διότι μόλις χθές μια μουσουλμάνα μπήκε σε κρατικό νοσκομείο για να γεννήσει και απαίτησε να κατεβάσουν την εικόνα της Παναγίας στο δωμάτιο που την έβαλαν! Εμείς ρε φίλε,  δεν θέλουμες τέτοια Ελλάδα!
Εκείνη τη στιγμή διέρχονταν από το δρομίσκο, όπου είχαν στήσει το τραπεζάκι τους ...οι εορτάζοντες γέροντες με  τα μεγάλα ηχητιοκά που συνεχώς παιάνιζαν... κι άρχισε να σκούζει...αρνητικά.

-- Τι λες μωρέ κουμούνι... Σε πειράζει που γιορτάζουμε;Εσύ γιατί γιορτάζεις με εκείνα τα παρδαλά φεστιβάλια της ΚΝΕ ... σε πειραξαμε μωρέ δημοκράτισσα ;  Εσύ γιατί μας πειράζεις ... πειραγμένο κι άμυαλο... φώναξε ενας από τους γέροντες!  

Στο στενό πεζοδρόμιο της Λυσιμαχίας στήσανε το δικό τους πάρτι οι γέροντες θιασώτες του καθεστώτος Παπαδόπολου- Κι αυτό είναι μια μικρή απάντηση στην αριοστερή χούντα του Τσίπρα που με τη συμμορία του τα έχει κάνει μπάχαλο. Ο λαός δεν ξεχνά. Και θυμάται με τα καλύτερα λόγια τη χούντα των αξιωματικών!
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: H.N.A  
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου