Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΚΟΙΤΑΞΤΕ...ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ... ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΘΟΝΙΟΣ ΛΑΟΣ... ΤΟΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ..ΜΑΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΘΛΙΑ ΝΕΑ ΠΡΕΣΒΕΥΤΙΝΑ ΤΟΥΣ ...ΜΑς ΕΞΩΠΕΤΑΞΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΤΑΡΕΣ ΤΗΣ! ΚΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ...ΤΥΧΑΙΑ!

ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ Η ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΑΦΟΡΙΣΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Σκληρή και οξύτατη αντιπαράθεση στο επίπεδο πολλές φορές της ιδεολογικής εμμονής αλλά και της ακραίας κριτικής που αναμένεται να ενταθεί μέχρι την “δίκη του αιώνα”(όπως αποκαλούν την παρουσία στελεχών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής ενώπιον του φυσικού δικαστή τους), έχει λάβει η κόντρα της ακροδεξιάς οργάνωσης τόσο με το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο όσο και με τους εκπροσώπους της Αμερικανοσιωνιστικής Κομητείας. Αυτή τη φορά δεν γλύτωσε ούτε η νέα πρέσβειρα των Εβραίων στην Αθήνα, Ιρίτ Μπέν- Άμπα Βιτάλε, η οποία θεώρησε φρόνιμο να πάει με λευκό μίνι και να συστηθεί στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο στην Αρχιεπισκοπή. Τι ήταν να κυκλοφορήσουν ι φωτογραφίες της, άρχισε το “θάψιμο” και τα “γαλλικά” από την ιστοσελίδα της “Χρυσής Αυγής” αλλά και από στελέχη του κόμματος.

“…Οι εβραίοι πιέζουν την εκκλησία να αφορίσει την Χρυσή Αυγή!
Την υποβάθμισαν οι πάντες, αλλά πρόκειται για σοβαρότατη είδηση που αφορά την Χρυσή Αυγή: Την Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014, ποιάν δέχτηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος Λιάπης στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο της οδού Αγίας Φιλοθέης; Την νέα Πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα κα. Ιρίτ Μπέν- Άμπα Βιτάλε, η οποία καθόταν απρεπώς μπροστά στον Μακαριώτατο, με το μίνι να της έχει ανέβει μέχρι τον αφαλό, τα πόδια ανοιχτά και τα μπούτια της να κολάζουν ακόμα και καλόγερο…”, αναφέρεται στο σκληρό άρθρο, γεμάτο υπονοούμενα.
“Την εβραία πρέσβη υποδέχτηκε ο Διευθυντής του ιδιαίτερου γραφείου του Αρχιεπισκόπου, Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Παπαθανασίου και η Αρχιεπισκοπή προσπάθησε να υποβαθμίσει το γεγονός, μιλώντας για εθιμοτυπικού χαρακτήρα συνάντηση. Ότι και καλά ο Μακαριώτατος με την νέα πρέσβη του Ισραήλ συζήτησαν για θέματα, που αφορούν την θρησκεία και τις σχέσεις μεταξύ Ελλάδος και Ισραήλ, ενώ ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε στην κ.Ιρίτ Μπέν – Άμπα Βιτάλε κάθε επιτυχία στα νέα της καθήκοντα”.
Οι κομματάρχες όμως της “Χρυσής Αυγής”, έχουν άλλες πληροφορίες.
“ΡΩΤΑΜΕ: Πού ακούστηκε μια νέα Πρέσβης με το που πατάει το πόδι της στην Ελλάδα να ζητάει ακρόαση από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών; Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, ούτε οι πανίσχυροι Εβραίοι δεν το έχουν τολμήσει αυτό στο παρελθόν. Ακόμα και ο εκάστοτε νέος Αμερικάνος πρέσβης βλέπει τον Αρχιεπίσκοπο πολλούς μήνες μετά την κατάθεση των διαπιστευτηρίων του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η φούρια της Πρέσβειρας του Ισραήλ στην Αθήνα να επισκεφθεί τον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας έχει την εξήγηση της και σας την παρουσιάζει σήμερα ο «Στόχος»(η εφημερίδα που πρόσκειται στην παράταξη Μιχαλολιάκου) που έχει πληροφορίες ΜΕΣΑ από το Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο, από στενούς συνεργάτες του που ήσαν παρόντες στην συνάντηση. Η κα. Ιρίτ Μπέν – Ά μπα Βιτάλε, μετά τις πρώτες φιλοφρονήσεις, ζήτησε ευθέως από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών να οξύνει η Ελλαδική Εκκλησία την αποδοκιμασία της προς την Χρυσή Αυγή με δημόσιες δηλώσεις και κηρύγματα Μητροπολιτών και απλών ιερέων! Αυτό θα γίνει εν όψει της Δίκης του Κόμματος των Ελλήνων Εθνικιστών, προκειμένου να δημιουργηθεί «κλίμα» στο Ορθόδοξο Ποίμνιο ότι η Χρυσή Αυγή είναι μια παγανιστική οργάνωση που μισεί τον Χριστιανισμό και τον Ελληνισμό και άλλες τέτοιες παρανοϊκές αηδίες!”, αναφέρεται στο ρεπορτάζ, το οποίο καταλήγει ως εξής:
“ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ το σημερινό δημοσίευμα: Σε λίγες εβδομάδες, όσο θα ζυγώνουμε προς τη Δίκη, θα αρχίσει ένας καταιγισμός Δηλώσεων Μητροπολιτών εναντίον του Τρίτου Κόμματος της Ελλάδος, που ψήφισαν πάνω από μισό εκατομμύριο ψηφοφόροι. Οι αντι-Χρυσαυγίτικες αυτές δηλώσεις των Δεσποτάδων και των απλών παπάδων θα γίνουν κατ΄εντολήν της κυρίας Βιτάλε στο ευαγές Μέγαρο της οδού της Αγίας Φιλοθέης. Οι από πρώτο χέρι πληροφορίες του «Στόχου» λένε και κάτι άλλο: Ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αρνήθηκε να πει ευθέως ΝΑΙ στο απαράδεκτο αίτημα των Εβραίων και κράτησε επιφυλάξεις.
Και τότε, η θρασύτατη νέα πρέσβης του Ισραήλ στην Αθήνα άφησε να εννοηθεί πως «υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια»: ΑΝ δεν δεχτεί ο ίδιος το Ισραηλινό Αίτημα, θα το δεχτεί ο νεαρός διάδοχος του, «φωτογραφίζοντας» τον 38χρονο νεοεκλεγέντα Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδέλφειας Γαβριήλ Παπανικολάου και κολλητό φίλο του αμετακίνητου Γενικού Γραμματέα Θρησκευμάτων, Γιώργου Καλαντζή!
makeleio.gr
Πηγή: Σταρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου