Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

ΛΥΠΗΡΗ ΕΙΔΗΣΗ... ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ , αγαθός Ο ΣΑΜΑΡΑΣ...αλλά πουσταράς ξεφωνισμένος. ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ , διότι μέσα από τα καμώματά του έβγαζε το είδος ενός παρανοϊκου αφύσικου συνδρόμου... και δίδασκε το τραυματικό του στυλ... με όλα εκείνα τα αχαμνά κουνήματά του! Μη συμβατά στη αισθητική των Ελλήνων.. από εποχής ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ!.


ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΤΖΟΥΦΙΟΣ CELEBRITY


Ο ΜΠΑΡΜΠΕΡΗΣ ΠΟΥΣΤΕΡΛΕ ΠΟΥ 


ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ...ΣΤΑΡ!


Εκτός «Ε» ο Σαμαράς- Η ανακοίνωση 


του καναλιού


1e6ff48799f9e934dd52c6cd0ba8e6d3 LΠαρελθόν αποτελεί ο Τρύφωνας Σαμαράς για τον τηλεοπτικό σταθμό «Ε».
Μέχρι στιγμής οι λόγοι της διακοπής της συνεργασίας τους παραμένουν άγνωστοι. Ωστόσο, η ανακοίνωση του καναλιού λέει: «Το κανάλι EPSILON TV και ο Τρύφωνας Σαμαράς έληξαν σήμερα, Τρίτη 7 Οκτωβρίου, τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει. Το κανάλι EPSILON TV ευχαριστεί τον Τρύφωνα Σαμαρά για την άριστη συνεργασία και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του.»
Προφανώς το κανάλι θα είχε πολλές ενστάσεις για την έμπνευσή του...να προβάλει έναν ξεφωνημένο. Ο Σαμαράς ήταν έντιμος προς τον εαυτό του. ΄Εβγαζε αυτό που είναι. Δεν κορόϊδεψε, όπως εκείνος ο ψευτοδημοσιογραφάκος Βαλιανάτος κι όλα τα άλλα χαζά του pride ΠΟΥΣΤΕΡΛΕ!! 
Ειλικρινά θλιβόμαστε. Διότι ο εν λόγω κ. Σαμαράς πέρα από το κουσούρι του...(για το οποίο και δεν ευθύνεται ασφαλώς) έβγαζε και την ειλικρίνεια της τίμιας προσωπικότητάς του. Και δεν προέβαλε ..ως ιδανικό τους ομοιοπαθείς του σαν τον κρατικά σιτιζόμενο  εξυπνάκια Βαλιανάτο
Ο κ. Σαμαράς, κατά την άποψή μας , υπήρξε σε όλα του ένας τζεντλμαν! ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ!.. Διότι η εκπομπή του κάθε άλλο παρά κακή ήταν... ΄Εβαζε στο τσεπάκι του πολλούς παρουσιαστές και δημοσιογράφους... Αλλά... 
--Καλό μας παιδί...προχώρα, όπως είσαι. Στηρίξου στην τσατσάρα σου και στο ψαλίδι σου! Τα λοιπά περί τηλοψίας, είναι για ανόητους. Δεν ταιριάζουν σε σένα, τον έντιμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου