Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΕΦΘΑΣΕ Η ΚΥΡΙΑ ΚΛΟΥΝΕΥ.., ή ΑΛΑΜΟΥΝΙΝ.. (κάπως έτσι) η ωραία Λιβανέζα δικηγόρος για να ...φέρει πίσω τα μάρμαρα του Παρθενώνα!. Καλά στην Ελλάδα δεν υπάρχει άξιος νομικός; Είναι πιο σαϊνι η Αλα-μουνιν;


«Μα είναι απίστευτα αδύνατη» σχολίασε η Βρετανίδα ένοικος του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια αντικρίζοντας την Αμάλ Αλαμουντίναπό κοντά...
Κι η αλήθεια είναι ότι οι ελάχιστοι τουρίστες που κάθονταν στο λόμπι του ξενοδοχείου περίμεναν εναγωνίως την άφιξη της διάσημης συζύγου.Η είσοδος στους δημοσιογράφους απαγορευόταν από νωρίς και ακόμη και ώρες μετά την άφιξή της στο ξενοδοχείο, τα μέτρα ασφαλείας παρέμεναν αυστηρά.
Σαστισμένη, πάντως, η ίδια δέχθηκε να ξαναβγεί από το ξενοδοχείο προκειμένου να κάνει κάποιες δηλώσεις ενώ ήταν ιδιαίτερα θερμή με τους εκπροσώπους της επιτροπής για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα που την περίμεναν.

«Σας ευχαριστώ για όσα κάνετε για μένα» απάντησε στην κυρία που την υποδέχθηκε συνοδευόμενη από τους δικηγόρους του γραφείου της Νόρμαν Πάλμερ και Τζέφρι Ρόμπερτσον.

Η κυρία Αλαμουντίν ανέβηκε σχεδόν αμέσως στο δωμάτιό της καθώς οι τουρίστες - στην πλειονότητα Ιάπωνες - δεν της επέτρεψαν ούτε καν να φτάσει στη ρεσεψιόν.

Την Τρίτη το πρωί το επόμενο κεφάλαιο του βιβλίου «η Αλαμουντίν στην Αθήνα» θα γραφτεί στην οδό Μπουμπουλίνας όπους στις 12 το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Πολιτισμού Κωνσταντίνο Τασούλα.

''ΜΕ ΤΙΜΑ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ''...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου