Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

ΔΟΚΙΜΗ ΘΑΝΑΤΟΥ--ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ


Πρώτα απ΄όλα ζητάμε συγνώμη από τους αναγνώστες μας για την μια εβδομάδα σιγής μας. Το σύστημα μας έπαθε black out! Tα κακάρωσε εν ολίγοις. Μίαν καλήν πρωϊαν διαπιστώσαμε ότι είχε νεκρωθεί...Από το 2004 που κυκλοφορούμε στο διαδίκτυο, καινοτόμοι κι από τους πρωτοπόρους στην ενημέρωση.. για πρώτη φορά το σύστημά σας τα τίναξε. ΟΧΙ δεν υπάρχει ξένος δάκτυλος ή άλλες σκοτεινές ...δημοκρατικές δυνάμεις που μας επετέθηκαν...αποσκοπούντες στην φίμωσή μας. Τίποτε από αυτά... Αν και ουκ ολίγοι μας καταγγέλουν στον κ.Σφακιανάκη .. Άλλωστε στις 17.10.14 " καθίσαμε " στο σκαμνί" ...με αυτεπάγγελτη δίωξη του Εισαγγελέα. -Το στόρυ θα το αναπτύξουμε ίσως κι εντός της ημέρας , παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον... ως προς το κεφάλαιο ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ , που μόνον εμείς( απ΄όλο το τον ΓΚΡΙΖΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΥΠΟ) αναδεικνύουμε επί μίαν 20ετίαν τουλάχιστον.Και κυνηγάμε αγρίως τους διώκτες του Τύπου ... για ψύλλου πήδημα!
Τη βλάβη μας, αλλά κι όλα τα έκτακτα περιστατικά εμείς τα αντιμετωπίζουμε ψύχραιμα και πάντα με φιλοσοφική διάθεση.
Πεθάναμε διαδικτυακά....(έστω για μια βδομάδα) όπως ακριβώς πεθαίνουν οι άνθρωποι και τα πάντα επί γης. Ως γνωστόν μια ιστοσελίδα είναι ζωή, μια μεγάλη περίπτωση ζωής...
Κρατήσαμε την ψυχραιμία μας κι είπαμε ας κάνουμε μια ανάπαυλα, μέχρις ότου αποκατασταθεί η βλάβη. Σιγήσαμε ώσπερ θανάτου.Εξαφανιστήκαμε. Κάποιοι φίλοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, βομβάρδιζαν με e-mails, ακόμη και σε άλλες ιστοσελίδες που υποπτεύονταν ότι είχαμε σχέσεις! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!
Ρωτώντας "μα τι σας συνέβη";
Αλήθεια τι συμβαίνει σε κάποιον που πεθαίνει; Τίποτε! Περιέρχεται εις κατάσταση ανυπαρξίας!Απλά δεν υπάρχει!
Η περίπτωσή μας είναι μια ΔΟΚΙΜΗ ΘΑΝΑΤΟΥ... Έτσι για να κατανοήσετε πως είμαστε ΑΠΑΝΤΕΣ "πλάκα" ..ένας αέρας κοπανιστός, που θαρρούμε πως κάτιτις είμαστε, αλλά άμα τα κακαρώσουμε... είμαστε τίποτε! ΜΗΔΕΝ... Αφρόνως πλατσουρίζουμε στο σήμερα θαρρώντας πως κάτι κάνουμε... Το πιο δραματικό είναι ότι ΤΡΩΜΕ μεταξύ μας ...τις σάρκες μας, ενώ θα έπρεπε ΟΛΟΙ να είμαστε αγαπητικοί!
Πάντως το τεχνικό πρόβλημα αποκαταστάθηκε ..και συνεχίζουμε το ίδιο με καινούριες ιδέες κι ερεθίσματα προβληματισμού για όλους σας.
Όχι δεν αισθανόμαστε ότι... αναστηθήκαμε. Μια εβδομάδα διακοπούλες κάναμε, που όμως μεριμνήσαμε να μελετήσουμε -ερευνήσουμε άλλες διαστάσεις της επικαιρότητας...όλο αυτό το καιρό της ...αθέλητης απουσίας μας.
Σας ευχαριστούμε, ούτως ή άλλως... Η πλάκα είναι δε ότι η αναγνωσιμότητά μας δεν έπεσε παρά ελάχιστες μονάδες- ΔΕΙΓΜΑ ότι ακόμη είμαστε ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΙΚΗ ΘΑΝΗ ΜΑΣ!!  

Κυριότερες ειδήσεις
Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΈΝΟΙ ΦΊΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΊΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΊΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΊΑΣ ΑΛΕΞΙΆΔΟΥ [ΕΙΚΌΝΕΣ]

150 σχετικές ειδήσεις | Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014,  18:28 

Σε κλίμα οδύνης είπαν συγγενείς και φίλοι το τελευταίο αντίο στην Αλεξία Αλεξιάδου, κόρη της Βέφας Αλεξιάδου, η οποία έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης σε ηλικία μόλις 41 ετών. Στο νεκροταφείο της Νέας Ερυθραίας βρέθηκαν αρκετοί συγγενείς, φίλοι και συνεργάτης της Αλεξίας, η οποία είχε και αυτή διαπρέψει στον χώρο της μαγειρικής, όπως η μητέρα της. Τραγική φιγούρα η Βέφα Αλεξιάδου, η οποία ξέσπασε μπροστά στις κάμερες κατά των δημοσιογράφων, αλλά και ο σύζυγός της, ο οποίος δεν άντεξε το τελευταίο αντίο. Παρόντες ήταν ακόμη ο Βασίλης Καπερνάρος, ο Κίμων Κουλούρης, αλλά και ο εκδότης Θεοχάρης Φιλιππόπουλος....

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΆ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΆ ΘΑ ΔΙΩΧΘΟΎΝ ΟΙ «ΕΙΣΒΟΛΕΊΣ» ΦΟΙΤΗΤΈΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑ

91 σχετικές ειδήσεις | Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014,  17:51 

Πειθαρχικά και ποινικά θα διωχθούν οι φοιτητές που διέκοψαν σήμερα (Πέμπτη) το πρωί, τη συνεδρίαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Αθηνών και δεν επέτρεψαν για αρκετή ώρα στα μέλη της να βγουν από το κεντρικό κτίριο στα Προπύλαια. (Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ). Σύμφωνα με «tovima.gr» το νέο αυτό επεισόδιο οδηγεί όμως στην ανάμειξη των αρχών στο θέμα των συνεχών καταλήψεων στα κέντρα διοίκησης των ελληνικών ΑΕΙ, καθώς τα επεισόδια έχουν καταγραφεί σε κάμερες και θα αναζητηθούν τώρα οι υπεύθυνοι. «Όποιος διαπράττει ένα αδίκημα πρέπει στην συνέχεια να λογοδοτήσει γι"αυτό» λέει σχετικά στο «Βήμα» ο κ. Φορτσάκης. «Στη συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να...

ΑΤΕΛΕΊΩΤΕΣ ΟΥΡΈΣ ΣΕ ΤΡΆΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ

72 σχετικές ειδήσεις | Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014,  16:57 

Στον Περισσό περίπου 100 πολίτες περίμεναν από τα ξημερώματα μέσα στο τσουχτερό κρύο, προκειμένου να κρατήσουν τη σειρά τουςΤο αδιαχώρητο επικρατεί σε πολλά υποκαταστήματα τραπεζών από νωρίς το πρωί καθώς οι πολίτες σπεύδουν για να εισπράξουν από τη μια τις συντάξεις τους και να πληρώσουν από την άλλη για δεύτερο μήνα τη δόση του ΕΝΦΙΑ, η προθεσμία για την καταβολή της οποίας λήγει αύριο.Σε πολλές περιοχές οι ουρές ξεκίνησαν από τις 5 το πρωί. Στον Περισσό περίπου 100 πολίτες περίμεναν μέσα στο τσουχτερό κρύο, προκειμένου να κρατήσουν τη θέση τους. Η τρίτη διαδοχική εκκαθάριση του φόρου για την ακίνητη περιουσία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου