Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ :
 Γιατί σιωπουν πονηρά οι ΄Ελληνες κροίσοι;


  Ο τ.Βασιλεύς Κωνσταντίνος ετοιμαζεται να επέμβει προς "σωτηρία" της Ελλάδος; 


Ex-βασιλιά Κωνσταντίνου στην Ελλάδα
τ.Βασιλεύς Κωνσταντίνος:  "εξαιρετικά
χαρούμενος εξερχόμενος από το Δικαστήριο
 Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ΤΟΥ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟΥ
που τον δικαίωσε για την αρπαγή της
περιουσίας του από το ελληνικό κράτος




Μελετά κινήσεις μεταξύ κροίσων φίλων του...
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ απο τον ΦΙΛ ΤΕΪΜΟΥΝ (Λονδίνο)

Κατά πληροφορίες μου, τον τελευταίο καιρό παρατηρείται στα κεντρικά γραφεία (επί της Grossvernor house-κόντα στο Χάϊντ Πάρκ) του τ.Βασιλέως Κωνσταντίνου μια ασυνήθιστη κινητικότητα. Στο κτίριο μπαινοβγαίνουν αρκετοί γνωστοί ΄Ελληνες εφοπλιστές του CITY αλλά και Ελληνοαμερικανοί κροίσοι. Από ακριτομύθιες -διότι υπάρχει απόλυτη μυστικότητα- μαθαίνω πως  ο Κωνσταντίνος φαίνεται πως κάτι εντυπωσιακό να ετοιμάζει υπέρ  της Ελλάδας,κάποια ενδεχομένως πρωτοβουλία υπέρ της οικονομικής συμπαράστασης της Ελλάδας ... ΄Ετσι μόνο μπορεί να εξηγηθούν οι πολλαπλές επαφές του εδώ με οικονομικά ισχυρούς Έλληνες του διεθνούς οικονομικού τζέτ.
Άτομο (γυναίκα) του στενού περιβάλλοντος του τέως που προσέγγισα είπε: --"Ναι κάτι ... κάνει αλλά δεν ξέρω τι... Ο βασιλέας πάντα αγαπούσε την Ελλάδα έστω κι αν επικράθη.."πρόσθεσε με χαμόγελο μυστηριώδες...
Πρέπει δε να υπενθυμίσω ότι ο τ.Βασιλέας δεν είναι πάμπλουτος, έχει κάποιες σοβαρές ασφαλώς  οικονομίες-όσες του απέμειναν από την κατάσχεση της περιουσίας του στην Ελλάδα το 2000,  τις οποίες διαχειρίζεται και μέσω των λεγόμενων αγορών. Σημειώστε δε ότι γνωρίζει καλά τον σημερινό πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Παπαδήμο.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ 
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ...Ο ΚΟΚΟΣ:
1964: στέφθηκε βασιλιάς
1967: τρέπεται σε φυγή από την Ελλάδα, μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα – κατασχεθέντων των περιουσιακών στοιχείων του.
1979: Η κατάσχεση ανατρέπεται
1994:  Εκ νέου κατάσχεται η περιουσία του από νέα σοσιαλιστική κυβέρνηση
2000: κερδίζει την  υπόθεση εναντίον της κυβέρνησης στο Στρασβούργο. 
Ερευνώ την κινητικότητα αυτή του τέως, και θα σας κρατώ ενήμερους, μόλις μάθω κάτι πιο ουσιαστικό και πάντως η "συγκίνηση, το ενδιαφέρον του Κωνσταντίνου για την κρίση δεν σχετίζεται με την έρευνά σας " ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΟΥΝ  ΠΟΝΗΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΟΙΣΟΙ;" δεν αποτελεί αφορμή , ερρεθισμό για τον τ.Μονάρχη, διότι εξ όσων ξέρω ... από πολύ καιρό πραγματοποιεί τέτοιες περίεργες επαφές με επιφανείς οικονομικά ΄Ελληνες ... 

ΘΥΕΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ! 
Δείτε πιο κάτω μερικούς χαρακτηριστικούς σχολιασμούς
που δημοσιεύονται σε άλλα μπλογκς, λίγο μετά την ανάρτηση της πληροφορίες από τον ανταποκριτή μας στο Λονδίνο...


Ανώνυμος είπε...




ΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ,ΑΣ ΕΦΑΡΜΩΣΕΙ ΔΕ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ.







Ανώνυμος είπε...




ΤΟΝ ΠΟUΛΟ ΡΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΙ, Ο ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ!!!

ΣΩΤΟΣ



Ανώνυμος είπε...





ΑΝ ΒΡΕ Γ.ΥΦΤΟ 2:13 Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΑ ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ?
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΟΝ κ. ΝΑ ΟΥΜ..... (ΠΑΠΥΛΙΑ) Η Το ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ Η ΚΑΝΕΝΑ ΡΕΤΑΛΙ ΤΥΠΟΥ *******ΥΡΗ ΚΑΣΤΙΦΑΡΑ ΚΑΤΙ ΟΜΟΙΟ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ

ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ ΡΕΤΑΛΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ


Ανώνυμος είπε...





ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ


Ανώνυμος είπε...





Όρνιο 2,13΄, ο βασιλεύς έτρωγε με Πάγκαλο σε ταβέρνα στα Καλύβια; Πήρε μίζα για υποβρύχιο; Χρηματιστήριο; Κωσκοτάς; Δομημένα ομόλογα; Ζήμενς;


Ανώνυμος είπε...





ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ, ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΠΗΓΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΛ.ΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ


Ανώνυμος είπε...





ΡΕ ΣΥ ΑΟΡΑΤΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ/
ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ;
ΝΑΙ ΝΑΙ 2:20.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...


Ανώνυμος είπε...





ΘΕΛΩ Ο ΣΩΤΟΣ ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ


Ανώνυμος είπε...





λες, οι εφοπλιστες να πληρωσουν την κριση, με ανταλαγμα την επαναφορα του τ.βασιλεως??ολα τα ειδαμε ας δουμε και αυτο,..ο λαος θα κρινει.


Ανώνυμος είπε...





AOΡΑΤΕ, ΠΟΥ ΣΑΙ ΡΕ ΜΩΡΟ; ΤΖΙΝΑ


Ανώνυμος είπε...





ΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ,ΑΣ ΕΦΑΡΜΩΣΕΙ ΔΕ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ.




Ανώνυμος είπε...





ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΙ ΤΟΥΣ:
ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΘΕΣΜΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ "ΠΡΟΕΔΡΙΑ", ΜΕ ΟΠΟΙΟ..ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ.
ΟΜΩΣ:
Ο ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΥΡΙΟΣ, τ.ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ, ΜΕ ΜΟΝΟ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΛΛΑΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ.
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΚΡΑΤΗ ΠΡΟ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ:
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΡΙΔΕΣ, "ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ" ΑΛΛΗΛΟΣΥΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΧΑΩΔΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ (11 ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 15 ΜΗΝΕΣ!!).
Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 1967 ΗΤΑΝ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ. ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ. ΟΛΟΙ ΠΡΟ ΤΗΣ 21Ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΛΕΓΑΝ "ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΗ ΕΝΑΣ ΛΟΧΙΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΗ;".
ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΟΧΙΑΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ".
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. (ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ, ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ).
ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΥΡΙΟΣ, ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΗ ΜΟΛΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ!!
ΚΑΙ ΑΠΕΤΟΛΜΗΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ 12ΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1967 ΚΑΙ "ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ".
ΜΕΤΑ ΔΕ ΤΗΝ "ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΙ" ΕΔΕΙΞΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ "ΕΘΝΑΡΧΗ", Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΕ, ΕΠΡΟΔΩΣΕ Κ Α Ι Α Υ Τ Ο Ν.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΠΛΗΝ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ. ΑΚΟΜΗ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΤΑΝ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΛΑΘΩΝ........
ΣΩΚΡΑΤΗΣ


Ανώνυμος είπε...





ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΞΕΝΟ ΘΑ ΠΩ ΤΟΥΤΟ.ΤΗΝ ΦΥΤΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ.Ο ΠΡΟ ΠΡΟ (ΚΑΙ ΒΑΛΕ) ΠΡΟΠΑΠΟΣ ΤΟΥ,ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α ΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 1864.ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΞΕΝΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΠΙΣΩ?ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΝΑ ΚΑΤΣΤΡΑΦΕΙ Η ΧΩΡΑ?


Ανώνυμος είπε...





ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ;


Ανώνυμος είπε...





ΚΑΙ Ο ΚΟΚΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ; ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ


ΝΟΑΣ είπε...




ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΕΣΤΕΡ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΤΕΘΩΡΑΚΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.Ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΚΤΟΝΑΣ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ.ΓΙ΄'ΑΥΤΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΚΗΝΗΜΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΚΤΟΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΡΓΧΕΙ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ.


Ανώνυμος είπε...


Εκτος απο νοσταλγους του Παπαδοπουλου εχουμε και νοσταλγους του Γλυξμπουργκ του κρετινου καθως και Φαναριωτες νοσταλγους του σουλτανου!
Ολοι οι φασιστοδωσιλογοι ανθελληνες που μισουν τον ελληνικο λαο και την ανεξαρτησια του ονειρευονται δικτατορες και δυναστες!
Ουστ κοπριτες γερμανοπρακτορες!

Ανώνυμος είπε...


εσύ 3.56 τι ακριβώς είσαι; ΠΑΣΟΚΟΣ Ε;;; ουστ εσύ γερμανόφιλε κοπριτη καλοπερασάκια !

Ανώνυμος είπε...


Πλάκωσαν και οι Συριζαίοι-Παμέοι του μπλόγκ και άρχισαν τα βορειοκορεάτικα του Περισσού.

Ανώνυμος είπε...


ΜΑΚΑΡΙ Ν ΑΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ

Ανώνυμος είπε...


ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ , ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ , ΑΥΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...


ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΗΤΩ

Ανώνυμος είπε...


ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ Ο ΣΩΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΆΥΤΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΟΙΚΕΙΣ ΜΑΖΥ ΤΟΥ



ΣΗΜΕΙΩΣΗ της Η.Ν.Α. Παρά το γεγονός ότι μεταδώσαμε την είδηση με κάθε σοβαρότητα, όπως μας την έστειλε ο Βρετανός συνάδελφος μας ..εν τούτοις συχνά ο λόγος των ανωνύμων σχολιαστών κάθε άλλο παρά κομψός είναι.. Τέλος πάντων οι σχολιασμοί δημιουργούν ένα κλίμα και πολλοί εξ αυτών είναι αρκετά διδακτικοί με τον πλούτο των ξεχασμένων στοιχείων που επικαλούνται. 


   

4 σχόλια:

  1. Ο τ.Βασιλεύς Κωνσταντίνος ετοιμαζεται να επέμβει προς "σωτηρία" της Ελλάδος; ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΟΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΣΙΜΗΤΗ και μετα...όλους._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΔΥΟ ΑΡΧΗΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΤΕΩΣ,ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ,ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.ΠΑΝΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΕΥΣΕΒΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΑ ΙΟΥΛΙΑΝΑ,ΕΓΙΝΑ ΕΞ'ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΜΕ ΤΗΝ Α.Σ.Π.Ι.Δ.Α.ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΡΕΦΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΟΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΦΕΡΑΜΕ 300 ΓΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΣΥΝ ΓΥΝΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΕΚΝΟΙΣ ΚΑΙ ΦΗΦΟΦΟΡΟΙΣ ΚΑΙ ΑΥΛΙΚΟΙΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΝΕΝΑ.ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ-ΑΡΚΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ!Καλλιόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΕΥΛΑΒΗΣ Ο ΤΕΩΣ.
    ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 130 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ,ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.Καλλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή