Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΤΑ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ!



24102006502


ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
AYTO TO ΞΕΡΑΤΕ;ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ
...ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ 
ΠΑΠΑΓΟ ΩΣ ...ΕΜΒΛΗΜΑ;
  
Θλιβερή κι άχρηστη είναι η ιστοσελίδα  του Δήμου Χολαργού-Παπάγου, μετά την ενοποίηση των δύο  όμορων οικισμών. Κάθε άλλο παρά λειτουργική και χρηστική είναι. Αντίθετα... με τα περιεχόμενά της ταλαιπωρεί τον επισκέπτη της,  με τους φασιστικούς φραγμούς κι όρους που θέτει.
Ιδού οι παραλογισμοί που επισημαίνει εύστοχα το μπλογκ http://papagou-holargou.info/node/57που ανακαλύψαμε τυχαία:

«Παράδειγμα:
1. Καθαρίστε τα cookies του δήμου από τον φυλλομετρητή σας (ένας απλός τρόπος είναι να καθαρίσετε όλα τα δεδομένα περιήγησης).
2. Πηγαίνετε στη σελίδα:
http://www.dpapxol.gov.gr/portal/page/portal/dpapxol/municipality/cityCo...
Η σελίδα αυτή είναι κενή.
3. Πηγαίνετε στην αρχική σελίδα
4. Πηγαίνετε πάλι στη σελίδα στο βήμα (2)
Η σελίδα δείχνει τις προσκλήσεις του δημοτικού συμβουλίου.
Αυτή είναι μεγάλη δυσλειτουργία. Σημαίνει οτι δεν μπορεί κάποια άλλη ιστοσελίδα να έχει συνδέσμους σε πολλές σελίδες του δήμου. π.χ. αν θέλω εγώ στην προσωπική μου ιστοσελίδα ή σε μια ιστοσελίδα όπως αυτή εδώ να σχολιάσω μια ανακοίνωση του δήμου, δεν μπορώ να βάλω παραπομπή στην ίδια την ιστοσελίδα του δήμου, γιατί μπορεί ο αναγνώστης να τη δει κενή. Η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας του δήμου δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη, επομένως είναι πολύ πιθανόν κάποιος που ακολουθεί ένα σύνδεσμο να δει κενή σελίδα.
Δεν έχει μάθει τίποτα το υπουργείο εσωτερικών από ανοιχτή πρόσβαση στην πληροφορία; Δεν έχει υπόψη του όρους χρήσης όπως το "Creative Commons", ή τους κανόνες της Wikipedia; Προτιμάει να κλειδαμπαρώνει τα δρώμενα του δήμου σε μια ιστοσελίδα που έχει πληρωθεί με εκατομμύρια δημόσιου χρήματος (με 75% συμμετοχή ευρωπαϊκών κονδυλίων, αλλά και αυτά δημόσιο χρήμα είναι) με το ειρωνικό όνομα "Κοινωνία της Πληροφορίας" που αναφέρεται στο υποσέλιδο του ιστοχώρου του δήμου.
Περιορισμοί χρήσης 
Ο παρών δικτυακός τόπος ανήκει στο Υπουργείο Εσωτερικών  (ΥΠΕΣ) (το οποίο στο παρόν κείμενο θα καλείται ΥΠΕΣ). Οι χρήστες δεν μπορούν να αντιγράψουν (download), αναπαράγουν, διανείμουν, διασπείρουν, διαμοιράσουν, πουλήσουν, δημοσιεύσουν και κυκλοφορήσουν με οποιοδήποτε τρόπο υλικό από τον παρόντα δικτυακό τόπο, παρά μόνο για προσωπική, μη κερδοσκοπική χρήση, δεδομένου ότι δεν πλήττονται τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που το προστατεύουν. Τα γραφικά και οι εικόνες που εμφανίζονται στο δικτυακό τόπο προστατεύονται από πνευματικά και συγγραφικά δικαιώματα (copyright) και δεν επιτρέπεται να αναπαραχθούν με οποιοδήποτε τρόπο, χωρίς την έγγραφη συναίνεση του αντίστοιχου υπευθύνου. Τροποποίηση του υλικού ή χρήση για άλλους σκοπούς διώκεται ποινικά.»
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ:
Η επισκεψιμότητα  της ιστοσελίδας αυτής είναι επίσης για τα πανηγύρια, όπως φυσικά και η αισθητική του ιστοτόπου..που έγινε στο ποδάρι. Ανέρσχεται κατά  την  Alexa Rank Traffic: 5.732.248 , πρωτοφανές για δημόσιο οργανισμό, διότι ως γνωστόν οι δημόσιοι οργανισμοι απολαμβάνουν μεγάλης επισκεψιμότητας αφού χιλιάδες πολίτες συναλάσσονται μαζί τους και καφεύγουν στο διαδίκτυο για πληφόρηση που τους ενδιαφέρει.
Για να κατανοήσετε  τα χάλια του ιστού του δημάρχου Ξύδη, δείτε την επισκεψιμότητα που έχει το site  www.indobserver.blogspot.com (ANEΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ( 900.000-1.018.000)-κατάταξη. Η διαφορά με αυτό του Δήμου είναι καταφανώς τεράστια. Γι αυτό και θεωρείται και είναι ο πρώτος τη τάξει ιστότοπος  στην πόλη.
ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ  ...Ο ΠΕΡΙΚΛΗ! –ΘΕΛΟΥΝ ΩΣ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΠΑΠΑΓΟ;
Το περίεργο που επισημάναμε εμείς είναι ότι από την ιστοσελίδα  του δήμου φυγαδεύτηκε και η κεφαλή του Περικλή που αποτελεί σύμβολο της περιοχής. Προφανώς θα υπάρχει διαμάχη με την ..κεφαλή του στρατάρχη Παπάγου, που θέλουν να μονστράρουν κάποιοι ανεγκέφαλοι ως έμβλημα του ενιαίου Δήμου.!

Ιδού η φαιδρή βιτρίνα της ιστοσελίδας του Δήμου Χολαργού-Παπαγου:>

Τους πληροφορούμε λοιπόν πως ο οικισμός Παπάγος είναι λαμογιά και φτιάξιμο χαριστικό ή ως δείγμα  ευγνωμοσύνης της πολιτείας  για τους στρατιωτικούς που συνέτριψαν τους κομμουνιστές στο Γράμμο και το Βίτσι- υπερ των στρατιωτικών για να βάλουν το κεφάλι τους  υπό στέγην..και μετά αντί για στέγες άρχισαν να εμφανίζονται βιλάρες... και συνεχίζονται ακόμη από τον ΑΟΟΑ (οικιστικός οργανισμός Αξιωματικών) και σήμερα ακόμη μέβλέψεις ανοικοδόμησης ... και του υπόλοιπου Υμηττού)
Δηλαδή θα καπελώσει ο στρατάρχης τον Περικλή; Αν είναι δυνατόν. Και στο κάτω της γραφής η περιοχή από Αμπελοκήπους έως ΤΑ Γλυκά Νερά-Χαλάνδρι κ.λπ.  ονομάζονταν ΧΟΛΑΡΓΟΣ.
Έτσι λοιπόν καρατόμησαν τη κεφαλή του Περικλή, και λόγω  κρυφής διαμάχης ... εμφανίζουν την ιστοσελίδα τους  ακέφαλη κι άνευ εμβλήματος! Αφεριμ!
Ως γνωστόν ο κ. Ξύδης δήμαρχος της πόλης , στρατιωτικός ,είναι από εκείνους που επωφελήθηκαν να έχουν σπίτι στου Παπάγου! 


ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Η.Ν.Α ΄Ολα να τα περιμένει κανείς από κοκκορίκους της συνοικιακής πολιτικής. Είναι τόσο μπερδεμένοι και μικρόνοες οι δημοτικοί άρχοντες απανταχού της χώρας, ώστε εμείς σπανίως ασχολούμαστε με τα λεγόμενα δημοτικά, διότι απλά μας σηκώνεται  η τρίχα με τα καμώματά τους..Σήμερα μας παρασηκώθηκε με τον αποκεφαλισμό του Περικλέους! 
ΚΑΙ ΜΙΑ απλή-θρησκευτική ερώτηση... Γιατί η ιστοσελίδα του Δήμου αναγράφει... ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ κι όχι ΔΗΜΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ -ΠΑΠΑΓΟΥ.. Διότι ο κυρίαρχος Δήμος ήταν πάντα και ιστορικά και πληθυσμιακά ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ... Με ποια λογική καπελώνει ο Παπάγος  τον Χολαργό; .. Μήπως κι αυτό το ανέκδοτο εξηγεί και την αποκαθήλωση του Περικλή; Για να δούμε πως ο λαλίστατος   ναύαρχος, που καπετανεύει του Δήμου...  πως θα θαλασσοπνίξει όλα αυτά... περιμένουμε... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου