Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ
ΚΛΕΙΔΙ...Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!

ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ..ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!

Κακά τα ψέματα ο Γιωργάκης αποδεικνύεται πολιτικά ευφυέστερος όλων. Κατατρόπωσε τον μονοκόμματο Σαμαρα... υπνώτησε την αγέλη του και τώρα προχωράει ακάθεκτος σ΄αυτά που ο ίδιος είχε προγραμματίσει από την αρχή- ή τον είχαν προγραμματίσει, μια κι έχει συγκεκριμένο συμβόλαιο εκτέλεσης της χώρας- Οι αντίπαλοί του εσωτερικοί κι εξωτερικοί-αποδείχτηκαν νάνοι. Είναι κυρίαρχος. Ο Καρατζαφέρης, ο άλλος πονηρός, είναι επι θύραις.. Αλλά δεν φτάνουν , θα χρειαστεί ο Γιωργάκης άλλες 14 ψήφους, μέχρι το 180... που απαιτεί η συνέναιση και η Ε.Ε.
Ε, κάτι θα γίνει ... μέχρι τότε Η αποστασία του 1964 παραμένει ένα "φωτεινό" προηγούμενο...
Σήμερα ο Τύπος εγχώριος και διεθνής, αλλά κι ο απλός κόσμος στολίζουν τις εξελίξεις με πολλά χαρακτηριστικά . Πάρτε μια γεύση:

 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ-Ο ΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ...
ΚΛΩΣΣΕΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ-ΔΙΚΡΟΚΕΣ ΚΟΤΕΣ!- ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ...κ.λ.π



Ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Με 153 ψήφους υπέρ και 145 κατά -σε σύνολο 298 ψηφισάντων- ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση. Την πρόθεσή του να μεταβεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να ξεκινήσει διαβουλεύσεις με τα κόμματα για τη σύσταση κυβέρνησης ευρύτατης συνεργασίας κοινοποίησε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής. «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για τις καταθέσεις, τα ασφαλιστικά ταμεία», διαβεβαίωσε νωρίτερα.

Kathimerini English 

Η Ιρλανδέζικη INDEPENTENT γράφει:


Ελληνική Τραγωδία: Ο Παπανδρέου 


παλεύει για να παραμείνει στην εξουσία 

Ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αγωνίζεται να σώσει την πολιτική καριέρα του... από το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης της χώρας, σνόμπαρε τις προσπάθειές του για να σχηματίσουν μια εθνική κυβέρνηση....




Με την ευκαιρία σημειώνουμε κάτι που διαφευγει: 

Γιατί δεν παρακολουθεί ο 

Τύπος μας τα όσα γίνονται 

στην Ιρλανδία; Μαθαίνουμε 

πολλά... ΄Ηδη εκεί οι μισθοί φθάσανε στα 600 ευρώ..!


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ο Γ. Παπανδρέου πήρε ψήφο εμπιστοσύνης
 και ...παραδίδει τη σκυτάλη

Σαμαράς: «Οι μάσκες έπεσαν. Μόνη λύση οι εκλογές»


Οι μάσκες έπεσαν. Ο κ. Παπανδρέου απέρριψε το σύνολο της πρότασής μας. Οι ευθύνη που επωμίζεται είναι τεράστια. Μόνη λύση οι εκλογές, είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.


ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ BLOGS




Υπάλληλοι και Αχυράνθρωποι 153 υπάλληλοι έδωσαν από «πατριωτισμό» ψήφο εμπιστοσύνης στον Αβάπτιστο που ήδη είχε συμφωνήσει να διευκολύνει τα ντόπια αφεντικά που ψάχνουν είτε τον σε...
AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ











"Ο Παπανδρέου κυβερνά λίγο ακόμη..." Τι λένε τα ξένα ΜΜΕ -Στραμμένα στην Ελλάδα τα μάτια όλου του κόσμου, που παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις καθώς καθορίζουν το μέλλον της Ευρωζώνης και - πλέον- την διεθνή ο...



ΕΡΩΤΑΤΑΙ: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΕΣ 


ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΩΜΕΝΑ 


ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ-ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ;

ΣΧΟΛΙΟ της ΗΝΑ: Μέχρι το Μάρτη η Ελλάς θα συνεχίσει να υπάρχει με Παπανδρέου και τις κότες του.Έχει συγκεκριμένες εντολές να εκτελέσει! Αποδεικνύεται πως κάθε παρά βλάξ είναι. Είναι επικίνδυνος .
Με πιλοτικό πρόγραμμα την Ελλάδα επιδιώκεται βασικά  η εξαφάνιση του Ευρώ. Κι ερωτάται: Γιατί η Ιρλανδία, Ισπανία, Πορτογαλία , Ελλάδα και Ιταλία, δεν συνασπίζονται κι από κοινού πλέον να αντιμετωπίσουν τις προκλητικές αγορές και τους εκβιαστές που κάνουν τη ζωή των λαών τους αβίωτη; Γιατί;
Φυσικά από  τη χθεσινή ψηφοφορία βγαίνουν πολλά συμπεράσματα... Αλλά να δούμε πλέον πως θα αντιδράσει ο ελληνικός λαός πέραν των φραστικών του οργίλων διαμαρτυριών του. Να δούμε αν ο Τζέφρυ θα πορευτεί χωρίς τον κυρίαρχο ξενοδόχο λαό!Και οι ξένοι αυτόν τον λαό φοβούνται ακριβώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου