Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Ο ΞΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ

NEVER EXIT FROM EURO!
και apres la Grece la deluse!!!


ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ- ΩΜΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΓΑΛΛΙΑΣ- ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-
ΙΤΑΜΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΥΝΑΡΙΑ!
Οι μάσκες έπεσαν. Για μια ακόμη φορά οι φίλοι μας στην Ευρώπη ,αποδεικνύουν ότι είναι οι μόνιμοι ΟΧΤΡΟΙ μας, που πάντα μας χτυπούσαν πισώπλατα!! 
Σε μας εναπόκειται... να σταθμίσουμε κατά πόσον δα είμαστε κι Ελληναράδες.. Ξεχάστε τον Γιωργάκη, που είναι πλέον πεντακάθαρα μαριονέτα.Η Ελλάς εκβιάζεται πλέον ευθέως κι απροσχημάτιστα! 
Θέλουν να μας βυθίσουν... αλλά θα τους πάρουμε-ΜΠΟΡΟΥΜΕ.. ΟΛΟΥΣ στον
πάτο!
"Apres moi le deluse"(μετά από μένα η καταστροφή) είπε ο Γάλλος παπα-μαφιόζος ΡΕΣΕΛΙΕ! Οι Έλληνες μπορεί να θάψουν ή να σώσουν την Ευρώπη από τις σπείρες που την απομυζούν...!΄Ιδομεν!
Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ είναι μία: ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΦΑΥΛΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ  

Παραμένουμε στην Ευρώπη και το Ευρώ! Δεν μας ενδιαφέρει η Ευρωζώνη, όπως και τη Βρετανία άλλωστε- Και κάνουμε βίδες τις σαθρές οικονομίες των εκβιαστών και των αλητήριων του Δ.Ν.Τ.!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΥΡΩΠΗ!.. Δείτε πιο κάτω μερικά εξώφυλλα από τον διεθνή Τύπο... κι αν κάνετε μεγένθυση...θα έχετε το πανόραμα του παγκόσμιου Τύπου σήμερα... πως αντιμετωπίζει τον ΩΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ κατά της Ελλάδας! ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ... Θα δούμε τώρα τα μεγέθη του Ελληναρά!

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ (Με ένα κλικ...ταξιδεύετε..)
The Guardian (Ηνωμένο Βασίλειο) Η Wall Street Journal Europe (Ηνωμένο Βασίλειο)  Aujourd'hui en France (Γαλλία)   La Tribune (Γαλλία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου