Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ...ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ!

ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ -ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ-- ΄Ενας δικός τους άνθρωπος στο τιμόνι της Ελλάδας..Ο θίασος ολοκληρώθηκε.


<b>Λουκάς Παπαδήμος</b><br>«Χρειάζονται γενναία μέτρα»
Λουκάς Παπαδήμος
«Χρειάζονται γενναία μέτρα»
 Τό πιο κάτω κείμενο δημοσιεύτηκε ακριβώς πριν ένα χρόνο στο ΒΗΜΑ.. Δείχνει που θα το πάει ο νέος πρωθυπουργός, που φέρεται έως αυτή τη στιγμή επικρατέστερος για το πόστο.Δευτέρα, 7-11-2011 ώρα; 6.39..πρωϊ!
«Χρειάζονται γενναία μέτρα για την περιστολή του χρέους», τόνισε  κατά τη σημερινή ομιλία του στο Μέγαρο Μουσικής ο τέως αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και νυν σύμβουλος του πρωθυπουργόυ κ. Γιώργου Παπανδρέου. «Η δημοσιονομική εξυγίανση απαιτεί δύσκολες αποφάσεις και ακόμη δυσκολότερες ενέργειες»είπε ο κ. Παπαδήμος, ο οποίος υπογράμμισε ότι «οι αποφάσεις που ελήφθησαν μέχρι σήμερα ήταν πολιτικά θαρραλέες».

«Έχουν εξαντληθεί τα περιθώρια μισθών και συντάξεων, όπως και αύξησης φορολογικών συντελεστών. Οι πολιτικές επιλογές πλέον πρέπει να αγγίξουν το σκληρό πυρήνα του δημοσιονομικού προβλήματος που οφείλεται στη σπατάλη και αναποτελεσματικότητα. Τα επόμενα βήματα θα πρέπει να είναι η ιδιωτικοποίηση των ΔΕΚΟ, η μείωση δημόσιων οργανισμών, η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας»,
 είπε ο κ. Παπαδήμος στην εκδήλωση του Μεγάρου Μουσικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου