Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ το www.stopcartel.org, αριστερών τάσεων.. που ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του... ως γνωστόν με εκείνη την πολυημερη απεργία κατά των ελληνικών καρτέλ 
"Μαζική η Λαική Συνέλευση. Στρατόπεδο ΜΑΤατζήδων ο σταθμός του ΜΕΤΡΟ. Ανανδρη επίθεση της αστυνομίας.10 συλλήψεις και 6 τραυματισμοί .Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη απο την προσδοκία μιάς επερχόμενης ανασύνταξης των λαικών δυνάμεων και έκφρασης της συνισταμένης της βούλησης των πολιτών μέσα απο τις διαδικασίες των Λαικών Συνελεύσεων σε μία πολιτική πλατφόρμα διεκδίκησης της ανατροπής του καθεστώτος που ελέγχει ακόμα τη χώρα, οδηγόντας την μέσα απο ένα αδιέξοδο δρόμο στην ολική κατάρρευση..."

Και τι θα βγεί;.. τι βγήκε με την απεργία σου φιλαράκο; Απάντηση σ΄αυτό δίνει ένα ρεαλιστικό άρθρο του www.indobserver.blogspot.com  Δείτε τι γράφει και τα συμπεράσματα στα κέφια παντός νοήμονος:

"Ξανασυγκεντρώνονται από σήμερα στην πλατεία Συντάγματος οι …αγανακτισμένοι!
Άραγε για ποιο λόγο; Για να αρχίσουν πάλι να ρίχνουν μούντζες; Να φωνάζουν «προδότες» , «κλέφτες» και άλλα συνθήματα; Ε, και, τι έγινε;
Αυτά είναι παιδιάστικα καμώματα, παιχνιδάκια για μπούληδες! Η κατάσταση απαιτεί άλλες πρωτοβουλίες. Η  χώρα έχει φτάσει στο απροχώρητο. Μας κυβερνούν ναλμπάντηδες, σικντζήδες, επικίνδυνοι, οι οποίοι καταπατούν το σύνταγμα και βυθίζουν την χώρα στο χάος.
Το άρθρο 120 §4 ορίζει ότι ο λαός πρέπει με κάθε μέσο να υπερασπιστεί το Σύνταγμα. Το «με κάθε μέσο» τα λέει όλα. Με τις μούντζες θα πέσει η κυβέρνηση;  Ή με τα… λέιζερ;
Τα βλέπουν όλα αυτά οι κυβερνώντες και γελάνε! Έχουν και τα παπαγαλάκια από το Mega να λένε ότι «οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας πρέπει να παραμείνουν ειρηνικές» και εκεί τελειώνει όλη …θεατρική παράσταση.
Στις 3 Σεπτεμβρίου του 1843 ο λαός ξεσηκώθηκε και απαίτησε την δημιουργία Συντάγματος.
Το 1909 επίσης, έγινε το Κίνημα στο Γουδί.
Όλα αυτά επέφεραν μεγάλες αλλαγές στο πολίτευμα και περισσότερη δημοκρατία στη χώρα.
Αυτό ζητάει σήμερα η Πατρίδα και όχι παιδιάστικες μούντζες!  "

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Η.Ν.Α :ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΙ ΕΓΧΡΩΜΟΙ μόνον με τις αναμπομπούλες,και την ανακατοσούρα χαίρονται και κάνουν τζερτζελέ... To αν είμαστε χώρα μπάχαλο, το χρωστάμε  σ΄αυτούς τους σκοταδιστές της ...προόδου και της αριστεράς... που για να επιβιώσουν στο μικρομάγαζό τους δεν διστάζουν προ ουδενός. Παρά την κατάρευση της ιδεολογίας τους επιμένουν να συντηρούνται με τις συνταγές κομμούνας του 1917... Δεν έχουν καν αντιληφθεί ότι άλλαξαν οι καιροί... Η Παπαρήγα αεροκοπανά... ξύλινα.. Η Λιάνα που δεν έχει καμιά σχέση με τον κομμουνισμό ..τυχοδιωκτεί, αιμοδοτούσα το πτώμα του Κ.Κ.Ε.. ΄Ετσι απλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου